Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Man tai tas"čia" neatidaro,,kaip yra?
Atsakyti
reiškia ne ČIA schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pabandžiau dar kartą įkeilti, tai neina, na nukopijuosiu iš puslapio, beje išėjo nerealiai skaniai, tik tiek kad aš to padažo nekošiau ar dar kažkaip, jau vištienai apkepus, užpyliau jš ant viršaus ir kelias min dar patroškinau.
Jums reikės
8 sk
česnako
300 g
ryžiai
6 šaukštai
citrinos sulčių
3 šaukštai
krakmolo
3 vnt
kiaušiniai
4 šaukštai
sojų padažo
4 šaukštai
medaus
700 g
vištienos filė (tinka ir mažoji)

Paruošimas
vištiena supjaustiti labai smulkiais vieno kąsnio šiaudeliais, pamarinuoti trumpam sojų padaže. Kiaušinių ir krakmolo plakini taisau iš akies tarkim 3 kiaušiniai 3 šaukštai su kaupu krakmolo, tiesiog kad gautusi tiršta masė. Dar į plakinį įpilti soju padažo šiek tiek. Tada įkaintinti keptuvėje aliejų. Vištieną pavilgiti plakinije ir dėti į aliejų. Kepti kol gražiai apskrus.

Padažas. Šviežiai spaustu citrinų sultis sumaišyti su tirpintu medumi ir soju padažų, įspausti česnaką ir užvirinti. Tada perkošti per sietelį. Padažas paruoštas

Garnyras: ryžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 08 rugsėjo 2009 - 19:08
Ačiū, deimapov, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien kepsiu karbonadus su bulvytėmis. Viskas iš anytos tongue.gif
Atsakyti
Šiandien pas mus marinuojasi silkutė, vakare paruošiu su pomidorais ir svogūnais ir makaronai su faršo/porų/paprikų/sūrio padažu.
Padarysiu išeiginę grybams. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 09 09, 09:30)
Šiandien pas mus marinuojasi silkutė, vakare paruošiu su pomidorais ir svogūnais ir makaronai su faršo/porų/paprikų/sūrio padažu.
Padarysiu išeiginę grybams.  hihihi.gif

ir aš jiems darau išeiginę lotuliukas.gif
Atsakyti
šiadien pas mus karšti sumuštiniai, virti parūkyti kauliukai, vakarykštė vištiena kinietiškai
Atsakyti
Siandien Mb i darba issinese surio blyneliu, tai keli liko - suvalgiau pusryciams smile.gif turejau nemaza gabala naminio varskes surio, bet jau kietoko, tai sutarkavau su burokine tarka, imusiau 3 kiausinius, sauksta grietines, cukraus, vanilinio cukraus, miltu biskiuka ir kepam. Valgoma su grietine, uzsibarstant cukraus ax.gif pigiai, skaniai ir sociai bigsmile.gif
Pietums darysiu saltibarscius ir dar planuoju padaryt naminiu cipsu, nes laabai juos megstu, tik ilgokai uztrunka doh.gif
o vakarienei kazka reiks sumastyt su virtom sparaginem..pakept gal su kiausiniu ar kazka blush2.gif
Atsakyti
O pas mus bardakas biggrin.gif - valgyt nepadaryta, kas kur ka pavalgo taip ir gerai. Vakar tai bare valgiau blush2.gif , taip gavosi...
Na jau savaitgali reikes susigriebti ir ieiti i vezes.
Grybu zinokit visai nenoriu..nesuprantu- gal del tos erkes... nu stovi puodas sriubos, issipils jauciu unsure.gif
Atsakyti
Aš jau cukinijos pasiilgau rolleyes.gif vakar vėl prisivežiau iš daržo thumbup.gif
Ir šparaginių niekaip neatsivalgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 09, 13:28)
Aš jau cukinijos pasiilgau  rolleyes.gif  vakar vėl prisivežiau iš daržo  thumbup.gif
Ir šparaginių niekaip neatsivalgau  ax.gif

Cukinijas vis dar auginu, bet jaučiu tuoj ir pas mus ateis ne tik grybų, bet ir cukinijų savaitė.. lotuliukas.gif
O moliūgą vieną tai spešal helovynui auginu, paguldžiau patogiai, kad lygūs šoniukai būtų.. biggrin.gif
Atsakyti