Man tai tas"čia" neatidaro,,kaip yra?
reiškia ne ČIA


pabandžiau dar kartą įkeilti, tai neina, na nukopijuosiu iš puslapio, beje išėjo nerealiai skaniai, tik tiek kad aš to padažo nekošiau ar dar kažkaip, jau vištienai apkepus, užpyliau jš ant viršaus ir kelias min dar patroškinau.
Jums reikės
8 sk
česnako
300 g
ryžiai
6 šaukštai
citrinos sulčių
3 šaukštai
krakmolo
3 vnt
kiaušiniai
4 šaukštai
sojų padažo
4 šaukštai
medaus
700 g
vištienos filė (tinka ir mažoji)
Paruošimas
vištiena supjaustiti labai smulkiais vieno kąsnio šiaudeliais, pamarinuoti trumpam sojų padaže. Kiaušinių ir krakmolo plakini taisau iš akies tarkim 3 kiaušiniai 3 šaukštai su kaupu krakmolo, tiesiog kad gautusi tiršta masė. Dar į plakinį įpilti soju padažo šiek tiek. Tada įkaintinti keptuvėje aliejų. Vištieną pavilgiti plakinije ir dėti į aliejų. Kepti kol gražiai apskrus.
Padažas. Šviežiai spaustu citrinų sultis sumaišyti su tirpintu medumi ir soju padažų, įspausti česnaką ir užvirinti. Tada perkošti per sietelį. Padažas paruoštas
Garnyras: ryžiai.
Jums reikės
8 sk
česnako
300 g
ryžiai
6 šaukštai
citrinos sulčių
3 šaukštai
krakmolo
3 vnt
kiaušiniai
4 šaukštai
sojų padažo
4 šaukštai
medaus
700 g
vištienos filė (tinka ir mažoji)
Paruošimas
vištiena supjaustiti labai smulkiais vieno kąsnio šiaudeliais, pamarinuoti trumpam sojų padaže. Kiaušinių ir krakmolo plakini taisau iš akies tarkim 3 kiaušiniai 3 šaukštai su kaupu krakmolo, tiesiog kad gautusi tiršta masė. Dar į plakinį įpilti soju padažo šiek tiek. Tada įkaintinti keptuvėje aliejų. Vištieną pavilgiti plakinije ir dėti į aliejų. Kepti kol gražiai apskrus.
Padažas. Šviežiai spaustu citrinų sultis sumaišyti su tirpintu medumi ir soju padažų, įspausti česnaką ir užvirinti. Tada perkošti per sietelį. Padažas paruoštas
Garnyras: ryžiai.
Ačiū, deimapov, pabandysiu

Šiandien kepsiu karbonadus su bulvytėmis. Viskas iš anytos

Šiandien pas mus marinuojasi silkutė, vakare paruošiu su pomidorais ir svogūnais ir makaronai su faršo/porų/paprikų/sūrio padažu.
Padarysiu išeiginę grybams.
Padarysiu išeiginę grybams.

QUOTE(Zaklada @ 2009 09 09, 09:30)
Šiandien pas mus marinuojasi silkutė, vakare paruošiu su pomidorais ir svogūnais ir makaronai su faršo/porų/paprikų/sūrio padažu.
Padarysiu išeiginę grybams.
Padarysiu išeiginę grybams.

ir aš jiems darau išeiginę

šiadien pas mus karšti sumuštiniai, virti parūkyti kauliukai, vakarykštė vištiena kinietiškai
Siandien Mb i darba issinese surio blyneliu, tai keli liko - suvalgiau pusryciams
turejau nemaza gabala naminio varskes surio, bet jau kietoko, tai sutarkavau su burokine tarka, imusiau 3 kiausinius, sauksta grietines, cukraus, vanilinio cukraus, miltu biskiuka ir kepam. Valgoma su grietine, uzsibarstant cukraus
pigiai, skaniai ir sociai
Pietums darysiu saltibarscius ir dar planuoju padaryt naminiu cipsu, nes laabai juos megstu, tik ilgokai uztrunka
o vakarienei kazka reiks sumastyt su virtom sparaginem..pakept gal su kiausiniu ar kazka



Pietums darysiu saltibarscius ir dar planuoju padaryt naminiu cipsu, nes laabai juos megstu, tik ilgokai uztrunka

o vakarienei kazka reiks sumastyt su virtom sparaginem..pakept gal su kiausiniu ar kazka

O pas mus bardakas
- valgyt nepadaryta, kas kur ka pavalgo taip ir gerai. Vakar tai bare valgiau
, taip gavosi...
Na jau savaitgali reikes susigriebti ir ieiti i vezes.
Grybu zinokit visai nenoriu..nesuprantu- gal del tos erkes... nu stovi puodas sriubos, issipils jauciu


Na jau savaitgali reikes susigriebti ir ieiti i vezes.
Grybu zinokit visai nenoriu..nesuprantu- gal del tos erkes... nu stovi puodas sriubos, issipils jauciu

Aš jau cukinijos pasiilgau
vakar vėl prisivežiau iš daržo
Ir šparaginių niekaip neatsivalgau


Ir šparaginių niekaip neatsivalgau

QUOTE(mickute7 @ 2009 09 09, 13:28)
Aš jau cukinijos pasiilgau
vakar vėl prisivežiau iš daržo
Ir šparaginių niekaip neatsivalgau


Ir šparaginių niekaip neatsivalgau

Cukinijas vis dar auginu, bet jaučiu tuoj ir pas mus ateis ne tik grybų, bet ir cukinijų savaitė..

O moliūgą vieną tai spešal helovynui auginu, paguldžiau patogiai, kad lygūs šoniukai būtų..
