QUOTE(izabel @ 2009 11 09, 16:44)
Dziugu, kad bent kazkam tyrimai yra idealus

kuomet suzinojau, kad laukiuosi ir nuejau pas ginekologe, padare paprastus tryimukus ir pasake, kad viskas yra idealu, labai apsidziaugiau, nes niekad ir neesu turejusi (tfu tfu tfu) ginekologiniu problemu, deja ne ilgai tas dziaugsmas truko...

o dabar man kilo klausmas, kaip persiduoda ta ureaplazma? nejau tik lytiniu keliu ir gimstant is motinos? jeigu tai yra slapimo taku infekcija?...ir nemaniau, kad taip ilgai uztrunka jos gydymas (net iki puses metu), ar cia kiekvienai individualiai? Beje, kiek teko dometis, nepigus tas gydimas? Gal kuri zinot, kiek vienas kursas antibiotiku bent plius minus gali kainuoti? Turbut per visa gyvenima tiek neteko lankytis pas gydytojus ir tokiom sumom, kiek paskutiniu metu...bet tikiuosi ne veltui ir juk ne del saves

del saves turbut taip ir nebuciau prisiruosus tyrimam...
siaip gydymas gal ne tiek brangiai kainuoja kiek pasitikrinimas ar isgyjai. Galiu papasakoti savo situacija. Pasidariau tyrimus del ureoplazmos, mikoplazmos ir chlamidiju. Vienintelis teigiamas ureoplazmos. Vienas tyrimas kainuoja apie 60 lt, bet jis tik toks kad parasytas rezultatas ar yra ar nera. Na man to pakako pradziai, tai paskyre antibiotikus, jie kainuoja palyginus nebrangiai apie 20 lt vienam zmogui ir vienam kursui (per abu iki 50 lt), po to vel tyrimas 60 lt ir vel rado "RASTA". Vel paskyre kartot kursa ir deja po trecio tyrimo vel "RASTA"

galvojau nors imk ir nusisauk. TAi daktare rekomendavo pasidaryti jautruma antibiotikams, tai tyrimas kuris kainuoja 150 lt

pasidariau, israse vel kursa antibiotiku tik jau kitu, bet jie irgi nelabai brangus, bet turetu buti veiksmingi, nes tas testo nustatymas jautrumo antibiotikams, nurodo kokie antibiotikai veiksmingi toms bakterijoms, nes pas kiekviena zmogu skirtingai jos atsparios tam tikriems antibiotikams. Nu zodziu dabar laukiu kol praeis menesiukas ir vel keliausiu daryti iskart jautruma uz 150 lt ir vyras eis, nes jei darysiu ta pigesni, kad paziuret rezultata ir jeigu bus "RASTA' tai ar taip ar taip reikes ta jautruma daryt, tai geriau iskart. Tai toks nueitas mano kelias per tas ureoplazmas, ir po menesio bus aisku ar jis pasibaige ar dar ne

zodziu tyrimams jau isleidau apie 400 lt ir vaistams apie 150 lt, dar iseis nezinia kiek