Sveikos, gal ka nors zinot apie genetinius tyrimus daromus po persileidimu? As turejau 2 persileidimus, po to gavau siuntima i Kauna (pas Abraiti), kur dare kraujo tyrimus del antifosfolipidiniu antikuniu ar pan. Tyrimai, sake, geri, bet dar pasiunte darytis genetinius tyrimus, nes mums su vyru po 32 m. Ar iki tu genetiniu tyrimu reikia saugotis, ar galima bandyti pastoti? Kas apskritai tuo tyrimu tiriama? Kazkaip labai as jau ju bijau

QUOTE(zuikutas @ 2009 12 31, 12:25)
Sveikos, gal ka nors zinot apie genetinius tyrimus daromus po persileidimu? As turejau 2 persileidimus, po to gavau siuntima i Kauna (pas Abraiti), kur dare kraujo tyrimus del antifosfolipidiniu antikuniu ar pan. Tyrimai, sake, geri, bet dar pasiunte darytis genetinius tyrimus, nes mums su vyru po 32 m. Ar iki tu genetiniu tyrimu reikia saugotis, ar galima bandyti pastoti? Kas apskritai tuo tyrimu tiriama? Kazkaip labai as jau ju bijau 

as nelabai daug zinau apie genetinius tyrimus, bet manau, kad tikrai nera ko ju bijoti

tik aš nelabai nesupratau, zuikutas, bijai pačių tyrimų ar rezultatų
dėl paties tyrimo, manau, paims kraują ir tiek, o dėl rezultatų - mažiau blogų minčių

QUOTE(Adeliutė @ 2010 01 05, 19:41)
Gal kas žinote, kokie kraujo tyrimai daromi nemokamai nėščiosioms? Bendras kraujo, ŽIV, kraujo grupė, o kas daugiau?
RPR(sifilis)
Gydytojas turi duoti siuntima.
Ko gero labiausiai tai neramu del atsakymu
.Ypac delto, kad visiskai nieko nezinau apie ta tyrima. Gal kam nors toki genetini tyrima (kai daroma ir vyrui ir zmonai) dare? Gal zinot ar iki jo galima bandyti pastoti?

QUOTE(zuikutas @ 2010 01 07, 15:12)
Ko gero labiausiai tai neramu del atsakymu
.Ypac delto, kad visiskai nieko nezinau apie ta tyrima
Gal kam nors toki genetini tyrima (kai daroma ir vyrui ir zmonai) dare?
Gal zinot ar iki jo galima bandyti pastoti?

Gal kam nors toki genetini tyrima (kai daroma ir vyrui ir zmonai) dare?
Gal zinot ar iki jo galima bandyti pastoti?
internetas visagalis

darė draugė su vyru, nieko blogo nerado, ir jums neras - vat apie tai ir galvok

o tai ilgai reikia laukti tų tyrimų, kad negalit palaukti ir pasisaugoti?

Sveiki,
Turiu SORPO čekį 60lt, gal kam reikia kokių tyrimų pasidaryti, tai parduočiau pigiau, tyrimų paėmimas nieko nekainuos su čekiu, po tyrimų gausite 5procentų nuolaidų kortelę visoms procedūroms, visai savo šeimai. Jei ką rašykite į až.
Turiu SORPO čekį 60lt, gal kam reikia kokių tyrimų pasidaryti, tai parduočiau pigiau, tyrimų paėmimas nieko nekainuos su čekiu, po tyrimų gausite 5procentų nuolaidų kortelę visoms procedūroms, visai savo šeimai. Jei ką rašykite į až.
As irgi nesidarau jokiu tyrimu,gyvenu ne LT. Buvau gryzus atostogu,nuejau pas gin.nes labai skaudejo kaire kiauside. Padare nuotraukas,tyrimus,sake truputi padidejus,bet jokiu komplikaciju,Sako pagimdysi praeis!
Isvis pas mane visokiu uzdegimu ir visokiu tokiu nerimtu moterisku problemu ir visos gyditojos kaip susitare -Laikas gimdyti,cia jau gamta pries tave streikuoja
Nu tai ka..reik planuoti!
Isvis pas mane visokiu uzdegimu ir visokiu tokiu nerimtu moterisku problemu ir visos gyditojos kaip susitare -Laikas gimdyti,cia jau gamta pries tave streikuoja

Nu tai ka..reik planuoti!
Sveikutes. Turejau persileidima pries menesi. Mums buvo beveik 3 men. o persileidau namuose. Ilga istorija,bet i ligonine nevaziavau. Tai namuose prakraujavau stipriai apie 4 val. O po to dar kaip per mmm kraujavau pusantros savaites... Taigi kraujo nuleidau baisiai daug. O pasidarius kraujo tyrimus paaiskejo kad man mazakraujyste. Gyvenu UK, tai sitie ziopliai man nieko nepaaiskino, neparode tyrimu rezultatu,tik pasake kad tau tokia yra ir israse gerti vaistus. Turint mazakraujyste kiek laiko ja reikia gydyti ir po kiek laiko galima planuoti vaikuti? Gal kuri susidurusi su tuo?
žiūrėnt, kokio "laipsnio" ta mažakraujystė ir ar dėl jos buvo persileidimas
šiaip po persileidimo patariama 3-6 mėn pasisaugot, kad atsistatytų organizmas ir gleivinė, per tą laiką, manau, ir kraują pagerinsi

QUOTE(Aisy @ 2010 01 14, 17:27)
Sveikutes. Turejau persileidima pries menesi. Mums buvo beveik 3 men. o persileidau namuose. Ilga istorija,bet i ligonine nevaziavau. Tai namuose prakraujavau stipriai apie 4 val. O po to dar kaip per mmm kraujavau pusantros savaites... Taigi kraujo nuleidau baisiai daug. O pasidarius kraujo tyrimus paaiskejo kad man mazakraujyste. Gyvenu UK, tai sitie ziopliai man nieko nepaaiskino, neparode tyrimu rezultatu,tik pasake kad tau tokia yra ir israse gerti vaistus. Turint mazakraujyste kiek laiko ja reikia gydyti ir po kiek laiko galima planuoti vaikuti? Gal kuri susidurusi su tuo?
Sveikute.Labai uzjauciu.Apie nestuma tau tikrai nepatarsiu,nes pati planuoju pirma vaikeli,bet apie mazakraujyste greit knygute galesiu isleisti

As negeriau jokiu vaistu,nes nuo ju buvo tik blogiau isskyrus vitaminus ir gelezi (Jei yra gelezies trukumas vengti pieno ar kavos,nes jie mazina gelezies kieki kraujyje).
Reikia daug valgyti: Kiaulienos liezuvio,jautiena,Daug granatu,graikisku riesutu,jei yra galimybes ozkos pieno,greifruktu ir aisku svarbiausiai spaustis burokeliu sultis,jos neskanios todel gali pagardint obuoliu ar citrinu sultim.Jei nera stipraus kraujo kresejimo reiktu jas gerti 8dienas (kasdien) tada daryti savaites pertrauka,nes jos tirstina krauja!