Įkraunama...
Įkraunama...

Pabūkime kartu su mūsų Ugn*Ine

Inesiuk, prašau Dievulio pagalbos tau ir tavo artimiesiems, tu padarei viską ką galėjai ir ko negalėjau, bet sugebėjai padaryt dėl savęs, savo mažylės, tėvų...
Atsakyti
Net nežinau kodėl rašau. Niekad nebendravau, nepažinojau.. Tačiau jaudina, norisi, graudu..
Tiesiog visos pasimelskim, kad JAI būtų lengviau išeiti.

Parpuolęs prieš Tavo nuostabios didybės sostą, prašau Tave, mano Dieve, paskutinės iš visų malonių – laimingos mirties malonės.

Atleisk man, mano Dieve, visą blogį, kurį padariau, ir tegul Tau būna malonus gėris, kurį padėjai man padaryti. Atleisk man, nes aš atgailauju už savo kaltes ir nekenčiu jų vien dėl to, kad įžeidžiau Tavo begalinį gerumą. Atleisk man, ir aš iš visos širdies atleidžiu tiems, kurie mane įskaudino.

Tikiu, mano Dieve, visa, ką Tu apreiškei savo Bažnyčiai. Viliuosi Tavimi, remdamasis Tavo pažadais ir Tavo begaliniais nuopelnais, dieviškasis Išganytojau, juk Tu nenori, kad aš pražūčiau, ir pats esi miręs dėl manęs. Aš Tave myliu, mano Dieve, visa savo siela ir visa širdimi.

Aš Tave garbinu su didžiausiu nuolankumu. Dėkoju Tau už visas malones, kurias man suteikei šiame gyvenime, ir ypač už tai, kad davei galimybę pasiruošti mirčiai. Aš ją priimu atgailos dvasioje, vienydamasis su savo Išganytojo mirtimi, paklusdamas Tavo valiai.

Tėve, pasigailėk manęs, būk man gailestingas: aš atiduodu savo sielą į Tavo rankas. Jėzau, gelbėk mane, dabar ir mano mirties valandą.

Šventoji Marija, Gailestingumo Motina, leisk šią paskutinę mano gyvenimo akimirką patirti, kad laikai mane vienu iš savo vaikų, užtark mane.

Laimingasis šv. Juozapai, miręs ant Jėzaus ir Marijos rankų, išmelsk man malonę išvengti amžinojo pasmerkimo.

Dangaus angele, ištikimasis mano sielos sarge, šventieji, kuriuos Dievas skyrė mano globėjais visam gyvenimui, nepalikite manęs ir mirties valandą. Amen.
Atsakyti
Pralaimėjusi savo gyvenimą ji padovanojo mums visoms/iems po naują džiaugsmą. Ar tikiu, kad visi, ką palietė ši iįstorija, gyvai, ar internetu, pajautė bent truputį daugiau vertės visko, ką turi. Kad keikviena diena mums būtų gernesnė, kad būtų brangi kiekviena akimirka. Kiekvienas žmogus. Ir kiekvienas žvilgsnis. Aš gavau šią dovaną iš Inesos ir linkiu visoms ją priimti. Kad neveltui būtų ši kova ir šitos kančios.

Mylėime vieni kitus.
Ačiū tau, Inesa. Ačiū verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 28, 01:10)
Parpuolęs prieš Tavo nuostabios didybės sostą, prašau Tave, mano Dieve, paskutinės iš visų malonių – laimingos mirties malonės.

Atleisk man, mano Dieve, visą blogį, kurį padariau, ir tegul Tau būna malonus gėris, kurį padėjai man padaryti. Atleisk man, nes aš atgailauju už savo kaltes ir nekenčiu jų vien dėl to, kad įžeidžiau Tavo begalinį gerumą. Atleisk man, ir aš iš visos širdies atleidžiu tiems, kurie mane įskaudino.

Tikiu, mano Dieve, visa, ką Tu apreiškei savo Bažnyčiai. Viliuosi Tavimi, remdamasis Tavo pažadais ir Tavo begaliniais nuopelnais, dieviškasis Išganytojau, juk Tu nenori, kad aš pražūčiau, ir pats esi miręs dėl manęs. Aš Tave myliu, mano Dieve, visa savo siela ir visa širdimi.

Aš Tave garbinu su didžiausiu nuolankumu. Dėkoju Tau už visas malones, kurias man suteikei šiame gyvenime, ir ypač už tai, kad davei galimybę pasiruošti mirčiai. Aš ją priimu atgailos dvasioje, vienydamasis su savo Išganytojo mirtimi, paklusdamas Tavo valiai.

Tėve, pasigailėk manęs, būk man gailestingas: aš atiduodu savo sielą į Tavo rankas. Jėzau, gelbėk mane, dabar ir mano mirties valandą.

Šventoji Marija, Gailestingumo Motina, leisk šią paskutinę mano gyvenimo akimirką patirti, kad laikai mane vienu iš savo vaikų, užtark mane.

Laimingasis šv. Juozapai, miręs ant Jėzaus ir Marijos rankų, išmelsk man malonę išvengti amžinojo pasmerkimo.

Dangaus angele, ištikimasis mano sielos sarge, šventieji, kuriuos Dievas skyrė mano globėjais visam gyvenimui, nepalikite manęs ir mirties valandą. Amen.

Jungiuos ir aš prie šios maldos heart.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 28 vasario 2010 - 00:44
heart.gif
Atsakyti
Tamsiausia naktis pries ausra... Kokios ilgos naktys budintiems, stiprybes seimai, jiems jos reikia tiek, kiek paciai Inesai...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Matyt, niekad gyvenime nesuprasiu, už ką žmogui tokios kančios... verysad.gif kiek galima....
Atsakyti
Lengvos nakties Inesytei ir jos teveliams 4u.gif
Tiek daug noretusi paguodos zodziu pasakyti ,bet stringa zodziai verysad.gif
Tik stipriems tenka tokios kancios....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alibi: 28 vasario 2010 - 01:18
Kad tik neskaudėtų...
Kad tik ateitų pabaiga skausmui.
Kad ir kaip... Ar tektų išeiti, ar likti čia. Niekas nenusipelnė taio kentėti...

Jeigu meile būtų galima kažką pakeisti...
Atsakyti
niekada Tau nieko nerašiau... ir dabar nežinau ką sakyti.
bet jeigu nesimiega dėl nepažįstamo žmogaus, tas žmogus yra didis... būk tokia pat didi ir sprendime išeiti ar dar likti.
tik kad tą skausmą išsidalintume...
heart.gif
Atsakyti
heart.gif
Atsakyti