Kalbėjot apie kepenėles, aš jas darau pagal šitą receptą
Kreminės vištų kepenėlės. Tiesa, nededu pievagrybių, nes nevalgom grybų ir darau iš dviejų normų (t.y. iš 0,5kg kepenėlių), nes iš vienos mažokai gaunasi. Labai skaniai gaunasi, valgo net tie, kurie manė, kad kepenėlių nemėgsta ir niekad nevalgydavo
QUOTE(kastonele @ 2009 09 08, 18:42)
ir tai dar džiaugtis reikia, kad išvis valgo tokį maistą
su jo valgymu man problemos vienos, bet ko nepaduosi
Tokiam duočiau viską darytis pačiam, kad pasidarytų būtent taip kaip/ką mėgsta
QUOTE(Karolilna @ 2009 09 08, 22:12)
Mamukai turiu kl del mesos saldymo: kaip jus ja saldot maisiukuose ar dezutese ar siaip sudedat i stalciu? radom kur kiauliena pigiau
Mėsą šaldom retai, bet jei jau šaldom, tai maišeliuose. Esu pirkus ir specialius maišelius šaldymui, bet 6vnt. kainavo beveik 5Lt. O skirtumo jokio, tik išlaidos didelės
Dabar dedu į paprastus maišelius.
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 09, 14:12)
ė damos, kaip panaudoti rūgštokas šaldytas vyšnias su kauliukais? saldi sriuba varijontas, o dar? ar iš šaldytų vyšnių kauliukai dar iškrapštomi kaip nors su kauliukų spaudikliu?
Kepčiau pyragą arba virčiau kompotą
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 09, 14:17)
kaip tik vakar išgėrėm kompotą, tai šiandien ruošiausi virti. o vyšnios su džiovintais obuoliais tinka ar per daug veee bus?
(aš tik 2 kartus kompotą viriau...)
Manau, kad kompotui viskas tinka
Mano mama kompotą visada verda iš to, ką tuo metu turi ir randa - vyšnių/obuolių/abrikosų/kriaušių ir t.t. Dar nei karto nebuvo veeee
QUOTE(Will @ 2009 09 09, 17:17)
O jei ir tektų, tai čia juk ne Norfos kaltė, nes aš perku tik vištieną, o ji šaldyta ne Norfoj
Beje, malta mėsa ten n kartų geresnė nei Maximoje (pastarojoje DAUG riebesnė),
bet IKI dar geresnė, o kainuoja lygiai tiek pat
Jei reikia maltos mėsos, o patiems susimalti nėra galimybės, perkam tik iš IKI