Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 09, 11:51)
o kas per momentine nuolaida Norfoj?
As kazkaip simta metu nebuvau norfoj (man labai nepakeliui), o ir smirda ten  ax.gif

bazej nebuvau, o visose kitose - smirda.
Yra psecifinis tarybines parduotuves kvapas, nezinau nuo ko jis, bet yra..
Panasu man ir kai kuriose vieno X Maximose.
Cento ir superneto nesu buvus, negaliu lyginti...
Atsakyti
matomai mažose parduotuvėse kondišinų nepakanka, prekių tai daug, kvapų assorti irgi nemažas, o kaip visokios žuvys, dar kokios daržovės pūvėkai doh.gif pienas kai prirūgsta irgi fui schmoll.gif
Pas mus prie namų Cento parduotuvė yra, tai visai normaliai, matomai vis tiek nuo parduotuvės vedėjos priklauso.
Norfoje galima pigiau pasipirkti drinks_cheers.gif pieno produktai tikrai pigiau, visokkie sausainiai, konservai, cukrus. tik man labai nepakeliui ta Norfa. Tai nesurenku su kortele pakankamai tasku. Seniau prie namų būdavo, tai kelis kart per savaitę užsukdavau, nors ir eilės ten nemažos būna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitulis @ 2009 09 09, 12:41)
dėl to norfose niekad neperku jokios žalios mėsos, žuvies ir pusgaminių...

aš ko gero irgi nepirksiu nešaldytų daugiau g.gif nusipirkau krūtinėlę atvėsintą (nešaldytą) tai su kvapu buvo kai išpakavau g.gif
Atsakyti
as nesaldytos mesos apskritai prekybcentriuose neperku - ir brangu, ir prasta kokybes kontroel - netoli mano darbo Cesta yra, tai ten ir perku ax.gif arba dar kartais iki turgaus pavaziuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 09, 13:28)
as nesaldytos mesos apskritai prekybcentriuose neperku - ir brangu, ir prasta kokybes kontroel - netoli mano darbo Cesta yra, tai ten ir perku  ax.gif  arba dar kartais iki turgaus pavaziuoju  ax.gif

Nu arba as taip pataikau, arba kazkaip nepastebejau kainu skirtumo tarp maximos ir cestos. Kiaulienos sprandne ir ten, ir ten 17.99 lt... g.gif
Aisku, jei pakeliui tai ook, bet Cestoj ir sparneliai vistos panasiai kainuoja kaip PC... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 09, 11:14)
Jei neklystu jūs keturiese, tai kur gi čia dar mažintis.
Mes keturiese - du suaugę, paauglė, ir mažius kuris kerta daugiau už sesę- 800 lt maistui per mėn, ir tai pasispaudus,, viską perkam, nieko iš niekur negaunam.

ai tas ketvirtas lab dar mažas biggrin.gif o šiaip man ir tiek gaila pravalgyt biggrin.gif geriau kokis daiktas.ar knyga.
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 09, 13:27)
aš ko gero irgi nepirksiu nešaldytų daugiau  g.gif nusipirkau krūtinėlę atvėsintą (nešaldytą) tai su kvapu buvo kai išpakavau  g.gif

tai kad ir šaldyta tokia gali pasitaikyti - niekad nežinai kas bus, kai atšildysi, gal prieš tai jau 3 kartus buvo šildyta ir šaldyta... aš kažkada į maxę norėjau nešti išpakuotas atvėsintas krūtinėles (beje pirkau akcijos metu) ir abu kartus buvo sugedę, net supykino nuo smarvės..

kas liečia mėsos skyrių - tai labiausiai patinka rimi, dar kartais iki. rimi brangiau - bet pvz. faršas tikrai 100 kartų geresnis negu kokioj maxėj (retai perku, bet vistiek), be to galima paprašyti, kad sumaltų kokį kumpį prie akių. beje, ten irgi būna akcijų mėsai. o dar rimi duonos skyrius geras - gali pasirinkti ir pigesnius ir brangesnius gaminius ir kokį nori kiekį (pvz. pusę batono nelabai kur rasi, o ten yra taip supakuota).
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 09, 13:45)
Nu arba as taip pataikau, arba kazkaip nepastebejau kainu skirtumo tarp maximos ir cestos. Kiaulienos sprandne ir ten, ir ten 17.99 lt...  g.gif
Aisku, jei pakeliui tai ook, bet Cestoj ir sparneliai vistos panasiai kainuoja kaip PC...  unsure.gif

sudejus kartu kaina ir kokybe, laimi cesta - ta norejau pasakyti ax.gif
Atsakyti
stengiames ir mes taupyti,bet nevisda iseina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmelade @ 2009 09 09, 14:41)
stengiames ir mes taupyti,bet nevisda iseina 4u.gif

kaip sakydavo mano lietuvių k. mokytoja, jei neišeina - išvaryk biggrin.gif
Papildyta:
ė damos, kaip panaudoti rūgštokas šaldytas vyšnias su kauliukais? g.gif saldi sriuba varijontas, o dar? ar iš šaldytų vyšnių kauliukai dar iškrapštomi kaip nors su kauliukų spaudikliu?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 09, 15:12)
kaip sakydavo mano lietuvių k. mokytoja, jei neišeina - išvaryk  biggrin.gif
Papildyta:
ė damos, kaip panaudoti rūgštokas šaldytas vyšnias su kauliukais? g.gif  saldi sriuba varijontas, o dar? ar iš šaldytų vyšnių kauliukai dar iškrapštomi kaip nors su kauliukų spaudikliu?

kompota galima isvirti smile.gif O vysnias suvalgyti virtas
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 09, 15:14)
kompota galima isvirti smile.gif O vysnias suvalgyti virtas

pioneer.gif kaip tik vakar išgėrėm kompotą, tai šiandien ruošiausi virti. o vyšnios su džiovintais obuoliais tinka ar per daug veee bus? unsure.gif (aš tik 2 kartus kompotą viriau...)
Atsakyti