QUOTE(niedulis @ 2009 09 02, 18:35)
O jums nebuna tai, kad kol kepa orkaiteje varskes apkepas taip graziai iskyla, o kai istrauki ir sukrenta? Ka darau ne taip?
šiaip geriausiai, kai kiaušinius suplaki atskirai ir supilį į trintą varškę, bet aš patingiu


Papildyta:
QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 02, 18:36)
lyg ir rasei, bet tingiu ieskot, primink, cia vienam sykiui sita skarda apkepo ar keliems jusu seimynai?
Rašiau, kad išėjo skarda 30x35 cm, 5 cm aukščio. Valgė tryse, nes aš jau buvau silkės užvalgius su daržovėmus, tai tik paragavau




Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2009 09 02, 21:34)
ir aš senobiškai darau...su puoduku ir rankomis

Papildyta:
QUOTE(Karolilna @ 2009 09 02, 21:49)
*beje del saldymo: ar kazkaip apdorojat papildomai darzoves ar nuplaunat nusausinat ir i saldikli?
sorry jei durni kl., mokaus tik but seimininke
**tiesa galiu pasidalint geru atradimu: prisipjausciau daug svogunu laisku su krapais susimaisiau ir sudejau i induka ir i saldikli - dabar kokia sriuba verdu ar padaziuka sauskta idedu visi namai pakvimpa, isivaizduoju kaip ziema super bus


**tiesa galiu pasidalint geru atradimu: prisipjausciau daug svogunu laisku su krapais susimaisiau ir sudejau i induka ir i saldikli - dabar kokia sriuba verdu ar padaziuka sauskta idedu visi namai pakvimpa, isivaizduoju kaip ziema super bus

*aš šparagines ir kalafiorus nuplaunu, susipjaustau kokio reikia dydžio ir apverdu, tada per kiaurasamtį nuvarvinu gerai ir į maišiukus šaldyt dedu

**pabandyk dar petruškų įdėt, tinka ir porų lapai

Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 09 03, 06:22)
Be to ir mano apkepelis pradejo kilti, tad isejo is krastu, as gi pilna forma ipyliau.
Ir dar.... ar iskepto vidus turi buti labai minkstas? Kiek laiko kepei?

Ir dar.... ar iskepto vidus turi buti labai minkstas? Kiek laiko kepei?
nu man buvo per minkštas šį kartą, manų matyt trūko



Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 03, 07:23)
Kepti atšaldyti vištienos kotletai 2x1,99 - 3,98
o kas čia per daiktas?



Papildyta:
Labas rytas mergaitės
