Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

tingiu su tais koldūnais terliotis blush2.gif dar tos tešlos limpa doh.gif ai tai akcijiniais pasimaitinam ir gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 03, 12:51)
Siaip kiek zinau, tai Flakai yra kazkokio gyvulio (kiaules ar karves) skrandis.

Agam, žarnokai....
QUOTE(Brno @ 2009 09 03, 14:17)
Koldunus as irgi gaminu su forma, tai zymiai greiciau gaunasi  thumbup.gif
Merginos, kurios cia pasakojo apie lietinius su mesa. Kaip ta mesa paruosiat? Isverdat ir sumalat? Kokia kiaulienos dali geriausia naudoti virimui? Man kazkodel atrodo, jog isvirta mesa bus sausa ir kieta, tai bijau ir prasideti  blush2.gif

Mėsa tinka belenkokia, jei sausoka sultinuko dapilti galima, ir šiaip įdaras skanesnis man kai būna su sūriu , tada sulimpa geriau.

P.S. gaminu tuos flakus- žarnokus ir smilkalus deginu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 03, 14:25)
Jau kazkas klause, bet nebuvo atsakymo, kur ta forma koldunams nusipirkti?  g.gif
As jamu iskart farsa, ji apkepu su svogunais ir morkomis. Po to dar permalu (keptuveje susigruda farsas man)  ir gatava.

maximoj, Rimi, apie 10 lt kainuoja mirksiukas.gif
Reikia dėt tešlos iškočiotos blyną ant formos, prispaust pirštais, tada į kiekvieną duobutę įdaro, ant viršaus dar vieną blyną tešlos ir su kočėlu pravažiuot kelis kart, viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 09 03, 15:16)
maximoj,  Rimi, apie 10 lt kainuoja  mirksiukas.gif
Reikia dėt tešlos iškočiotos blyną ant formos, prispaust pirštais, tada į kiekvieną duobutę įdaro, ant viršaus dar vieną blyną tešlos ir su kočėlu pravažiuot kelis kart, viskas  ax.gif

Niekad nemačiau, reiks jamti mamai dovanų
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 09 03, 15:26)
Išviriau kopūstų sriubos, iškepiau krabų lazdelių tešloje, padariau silkę su troškintom daržovėm, išviriau obuolių kompoto ir dar iškepiau orkaitėje obuolių...Nemažai nuveikiau virtuvėje, nu bet koldūnų gaminimas man šimtąkart ilgesnis atrodo  biggrin.gif

oho kokia saunuole:)
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 03, 15:16)
Agam, žarnokai....

Mėsa tinka belenkokia, jei sausoka sultinuko dapilti galima, ir šiaip įdaras skanesnis man kai būna su sūriu , tada sulimpa geriau.

P.S. gaminu tuos flakus- žarnokus ir smilkalus deginu  lotuliukas.gif

Sakau kvapus flakai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane šiandien irgi obuolių kompotas. Į vakarą dar atvarys obuolių.
O vakar tėvukas pririnko grybų, tai va jau užkaičiau bulvytes, spirgiukai spirga, tuoj keliaus grybai į keptuvę ir bus su grietinyte ir krapais thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 09 03, 15:16)
maximoj,  Rimi, apie 10 lt kainuoja  mirksiukas.gif
Reikia dėt tešlos iškočiotos blyną ant formos, prispaust pirštais, tada į kiekvieną duobutę įdaro, ant viršaus dar vieną blyną tešlos ir su kočėlu pravažiuot kelis kart, viskas  ax.gif

o tai koldunai kur, kaip tai su kocelu? ar tas bliekas storas ir jie bus viduj, jep....nekertu.... blink.gif
Siap ziu tiktai geras dalykas, nes iskart daug gautusi koldunu.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 03, 15:26)
o tai koldunai kur, kaip tai su kocelu? ar tas bliekas storas ir jie bus viduj, jep....nekertu.... blink.gif
Siap ziu tiktai geras dalykas, nes iskart daug gautusi koldunu.

pabarstot agregata miltais,
uzdedat gerai iskociota blyna (agregato pusej geriua daugaiu miltuku,kad neprikibtu, o virsuj - maziau miltuku, kad geriau sukibtu)
sudedat i duobutes idara - nepadauginat...
ant virsaus dar viena blyna tokiu pat principu kaip apatinis
svelniai braukot kocelu, kad idaras nuvaziuotu zemyn, kai nuvaziuoja - uzkociojat iki tiek, kad viskas ka uzdejot susiskaidytu i koldunus biggrin.gif tada blynu likucius nuimat, o koldunusis formos iskreciat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 03, 15:29)
pabarstot agregata miltais,
uzdedat gerai iskociota blyna (agregato pusej geriua daugaiu miltuku,kad neprikibtu, o virsuj - maziau miltuku, kad geriau sukibtu)
sudedat i duobutes idara - nepadauginat...
ant virsaus dar viena blyna tokiu pat principu kaip apatinis
svelniai braukot kocelu, kad idaras nuvaziuotu zemyn, kai nuvaziuoja - uzkociojat iki tiek, kad viskas ka uzdejot susiskaidytu i koldunus  biggrin.gif  tada blynu likucius nuimat, o koldunusis formos iskreciat  ax.gif

Dasuto biggrin.gif perkaitau mazu, aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 03, 15:23)
Pas mane šiandien irgi obuolių kompotas. Į vakarą dar atvarys obuolių.
O vakar tėvukas pririnko grybų, tai va jau užkaičiau bulvytes, spirgiukai spirga, tuoj keliaus grybai į keptuvę ir bus su grietinyte ir krapais  thumbup.gif  rolleyes.gif

http://img406.images.../i/grybai1.jpg/
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 03, 16:11)

gausi lupt cool.gif darbo dienos pabaigoj darbe sedintiems zmonems tokius dalykus rodyt doh.gif
Atsakyti