tingiu su tais koldūnais terliotis
dar tos tešlos limpa
ai tai akcijiniais pasimaitinam ir gerai
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 03, 12:51)
Siaip kiek zinau, tai Flakai yra kazkokio gyvulio (kiaules ar karves) skrandis.
Agam, žarnokai....
QUOTE(Brno @ 2009 09 03, 14:17)
Koldunus as irgi gaminu su forma, tai zymiai greiciau gaunasi
Merginos, kurios cia pasakojo apie lietinius su mesa. Kaip ta mesa paruosiat? Isverdat ir sumalat? Kokia kiaulienos dali geriausia naudoti virimui? Man kazkodel atrodo, jog isvirta mesa bus sausa ir kieta, tai bijau ir prasideti
Merginos, kurios cia pasakojo apie lietinius su mesa. Kaip ta mesa paruosiat? Isverdat ir sumalat? Kokia kiaulienos dali geriausia naudoti virimui? Man kazkodel atrodo, jog isvirta mesa bus sausa ir kieta, tai bijau ir prasideti
Mėsa tinka belenkokia, jei sausoka sultinuko dapilti galima, ir šiaip įdaras skanesnis man kai būna su sūriu , tada sulimpa geriau.
P.S. gaminu tuos flakus- žarnokus ir smilkalus deginu
QUOTE(fuksė @ 2009 09 03, 14:25)
Jau kazkas klause, bet nebuvo atsakymo, kur ta forma koldunams nusipirkti? 
As jamu iskart farsa, ji apkepu su svogunais ir morkomis. Po to dar permalu (keptuveje susigruda farsas man) ir gatava.
As jamu iskart farsa, ji apkepu su svogunais ir morkomis. Po to dar permalu (keptuveje susigruda farsas man) ir gatava.
maximoj, Rimi, apie 10 lt kainuoja
Reikia dėt tešlos iškočiotos blyną ant formos, prispaust pirštais, tada į kiekvieną duobutę įdaro, ant viršaus dar vieną blyną tešlos ir su kočėlu pravažiuot kelis kart, viskas
QUOTE(dontstop @ 2009 09 03, 15:16)
maximoj, Rimi, apie 10 lt kainuoja
Reikia dėt tešlos iškočiotos blyną ant formos, prispaust pirštais, tada į kiekvieną duobutę įdaro, ant viršaus dar vieną blyną tešlos ir su kočėlu pravažiuot kelis kart, viskas
Reikia dėt tešlos iškočiotos blyną ant formos, prispaust pirštais, tada į kiekvieną duobutę įdaro, ant viršaus dar vieną blyną tešlos ir su kočėlu pravažiuot kelis kart, viskas
Niekad nemačiau, reiks jamti mamai dovanų
QUOTE(Meger @ 2009 09 03, 15:26)
Išviriau kopūstų sriubos, iškepiau krabų lazdelių tešloje, padariau silkę su troškintom daržovėm, išviriau obuolių kompoto ir dar iškepiau orkaitėje obuolių...Nemažai nuveikiau virtuvėje, nu bet koldūnų gaminimas man šimtąkart ilgesnis atrodo 
oho kokia saunuole:)
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 03, 15:16)
Agam, žarnokai....
Mėsa tinka belenkokia, jei sausoka sultinuko dapilti galima, ir šiaip įdaras skanesnis man kai būna su sūriu , tada sulimpa geriau.
P.S. gaminu tuos flakus- žarnokus ir smilkalus deginu
Mėsa tinka belenkokia, jei sausoka sultinuko dapilti galima, ir šiaip įdaras skanesnis man kai būna su sūriu , tada sulimpa geriau.
P.S. gaminu tuos flakus- žarnokus ir smilkalus deginu
Sakau kvapus flakai...
Pas mane šiandien irgi obuolių kompotas. Į vakarą dar atvarys obuolių.
O vakar tėvukas pririnko grybų, tai va jau užkaičiau bulvytes, spirgiukai spirga, tuoj keliaus grybai į keptuvę ir bus su grietinyte ir krapais
O vakar tėvukas pririnko grybų, tai va jau užkaičiau bulvytes, spirgiukai spirga, tuoj keliaus grybai į keptuvę ir bus su grietinyte ir krapais
QUOTE(dontstop @ 2009 09 03, 15:16)
maximoj, Rimi, apie 10 lt kainuoja
Reikia dėt tešlos iškočiotos blyną ant formos, prispaust pirštais, tada į kiekvieną duobutę įdaro, ant viršaus dar vieną blyną tešlos ir su kočėlu pravažiuot kelis kart, viskas
Reikia dėt tešlos iškočiotos blyną ant formos, prispaust pirštais, tada į kiekvieną duobutę įdaro, ant viršaus dar vieną blyną tešlos ir su kočėlu pravažiuot kelis kart, viskas
o tai koldunai kur, kaip tai su kocelu? ar tas bliekas storas ir jie bus viduj, jep....nekertu....
Siap ziu tiktai geras dalykas, nes iskart daug gautusi koldunu.
QUOTE(fuksė @ 2009 09 03, 15:26)
o tai koldunai kur, kaip tai su kocelu? ar tas bliekas storas ir jie bus viduj, jep....nekertu....
Siap ziu tiktai geras dalykas, nes iskart daug gautusi koldunu.
Siap ziu tiktai geras dalykas, nes iskart daug gautusi koldunu.
pabarstot agregata miltais,
uzdedat gerai iskociota blyna (agregato pusej geriua daugaiu miltuku,kad neprikibtu, o virsuj - maziau miltuku, kad geriau sukibtu)
sudedat i duobutes idara - nepadauginat...
ant virsaus dar viena blyna tokiu pat principu kaip apatinis
svelniai braukot kocelu, kad idaras nuvaziuotu zemyn, kai nuvaziuoja - uzkociojat iki tiek, kad viskas ka uzdejot susiskaidytu i koldunus
QUOTE(ooo @ 2009 09 03, 15:29)
pabarstot agregata miltais,
uzdedat gerai iskociota blyna (agregato pusej geriua daugaiu miltuku,kad neprikibtu, o virsuj - maziau miltuku, kad geriau sukibtu)
sudedat i duobutes idara - nepadauginat...
ant virsaus dar viena blyna tokiu pat principu kaip apatinis
svelniai braukot kocelu, kad idaras nuvaziuotu zemyn, kai nuvaziuoja - uzkociojat iki tiek, kad viskas ka uzdejot susiskaidytu i koldunus
tada blynu likucius nuimat, o koldunusis formos iskreciat 
uzdedat gerai iskociota blyna (agregato pusej geriua daugaiu miltuku,kad neprikibtu, o virsuj - maziau miltuku, kad geriau sukibtu)
sudedat i duobutes idara - nepadauginat...
ant virsaus dar viena blyna tokiu pat principu kaip apatinis
svelniai braukot kocelu, kad idaras nuvaziuotu zemyn, kai nuvaziuoja - uzkociojat iki tiek, kad viskas ka uzdejot susiskaidytu i koldunus
Dasuto
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 03, 15:23)
Pas mane šiandien irgi obuolių kompotas. Į vakarą dar atvarys obuolių.
O vakar tėvukas pririnko grybų, tai va jau užkaičiau bulvytes, spirgiukai spirga, tuoj keliaus grybai į keptuvę ir bus su grietinyte ir krapais

O vakar tėvukas pririnko grybų, tai va jau užkaičiau bulvytes, spirgiukai spirga, tuoj keliaus grybai į keptuvę ir bus su grietinyte ir krapais
http://img406.images.../i/grybai1.jpg/
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 03, 16:11)
gausi lupt





