Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(Sophi @ 2009 09 04, 20:12)
Skonio reikalas čia - man ji šlykšti blush2.gif Dykai neimčiau schmoll.gif

Man irgi - nesubrendusi kažkokia, neskani, šiaip mes valgom tik paukštieną, laaabai retai kada nuperku jautienos, avienos arba kiaulienos.
Atsakyti
sakykit,taupuoles, gal i tema, gi bandau taupyti, prisipirkom agurku, ryt ruosiames marinuoti, gal kuri turi koki paprasta marinavimo recepta,kur nereikia ten stiklainiu kaitinti sudejus dar i kita katila, ar 3 kartus nupylinet uzpylinet marinata, nes tik tokius variantus randu paguglinus:((
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 04, 19:33)
ups... turbūt ne į tą temą parašiau  unsure.gif norėjau į taupymo apskritai  ax.gif

va todėl visai neprieštaraučiau, jei vėl kalbėtume vienoje temoje apie viską - maistą ir ne maistą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 09 04, 20:42)
sakykit,taupuoles, gal i tema, gi bandau taupyti, prisipirkom agurku, ryt ruosiames marinuoti, gal kuri turi koki paprasta marinavimo recepta,kur nereikia ten stiklainiu kaitinti sudejus dar i kita katila, ar 3 kartus nupylinet uzpylinet marinata, nes tik tokius variantus randu paguglinus:((
marinata pagal skoni koks labiau patinka, o stiklainius su soda isplaunu ir pora skilteliu cesnako ant dugno butinai imetu smile.gif marinate apverdu agurku kiek i viena stiklaini telpa, tada isgriebiu tiesiai i stiklaini, uzpilu marinatu ir uzsuku smile.gif kiek laiko apvirt nepasakysiu, nes sita pas seimos moteris praktikoje mokiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 04, 19:40)
Norfoj yra labai faino WC popieriaus su melynai geltonom ramunem (8 ritineliai 5,99 Lt) 4u.gif

Visuomet perku kietus WC popieriaus rulonelius. Ilgesniam laikui uztenka. Maximoj turiu atsirinkusi Zewa vena rusi. Karta bandziau issirinkti RIMI: visus apspaudziau, tokia moteriske stebejo is tolo, po to ziuriu, kad ir ji ta pati popieriu isimete.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 04, 20:28)
Kokybiška jautiena thumbup.gif  rolleyes.gif O triušiai man nevalgomi gyvūnai - maždaug kaip katės ir šunys tongue.gif
man panasiai, meluodavo, kad vistos kulseles atnese blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2009 09 04, 21:20)
Visuomet perku kietus WC popieriaus rulonelius. Ilgesniam laikui uztenka. Maximoj turiu atsirinkusi Zewa vena rusi. Karta bandziau issirinkti RIMI: visus apspaudziau, tokia moteriske stebejo is tolo, po to ziuriu, kad ir ji ta pati popieriu isimete.
as taip pat renkuos pagal rulonelio kietuma drinks_cheers.gif yra namuose is lenku atsargos partemptos, bet jis man ne toks ir gana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 04, 20:28)
Kokybiška jautiena thumbup.gif  rolleyes.gif O triušiai man nevalgomi gyvūnai - maždaug kaip katės ir šunys tongue.gif

Man ir versiena, ir jautiena (ypac gaminant guliaso ar cili sriuba) labai patinka. Su triusiena neapsipratau: pagaminu seimai, bet pati susirandu ka nors kita. Nors triusiena gaunu uz 16 Lt/kg, bet man kazkaip slykstoka, lyg kokia ziurke valgyciau. Avienos niekad nepirkau. Karta pabandziau antienos, bet daugiau ir nebandysiu. Kazkoks specifinis kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 09 04, 20:36)
Kaip brinkinti grikius? unsure.gif (Nesijuokite - maistą namuose gamina vyras cool.gif)

Paprastai - užplikinti vandeniu (kiek grikių, tiek vandens) ir palikti termose ar termosiniam puode nakčiai ar dienai - ir gatavi smile.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 09 04, 20:39)
Man irgi - nesubrendusi kažkokia, neskani,

drinks_cheers.gif Va būtent - trūksta kažko jai iki "normalios" mėsos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 04, 22:23)
Paprastai - užplikinti vandeniu (kiek grikių, tiek vandens) ir palikti termose ar termosiniam puode nakčiai ar dienai - ir gatavi smile.gif
drinks_cheers.gif Va būtent - trūksta kažko jai iki "normalios" mėsos ax.gif
tai nei versiena, nei triusiena niekada nebus "normali" mesa - ir del kainos, ir del to, kad jos dietines - ne siaip sau ligoniams skiriamos ir lengvai virskinamos smile.gif
kasdien su tokia mesa jokios seimos biudzetas neatlaikytu islaidu nastos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 04, 16:24)
bulves per burokinę tarką sutarkuoti, sumaišyti su perlofkem ir tokis kugelis gaunasi biggrin.gif visai nieko būna biggrin.gif

QUOTE(Liutas2006 @ 2009 09 04, 16:46)

Oi zinau toki panasu dalyka, valgiau toki, puode virti tarkiai su perluvkem. Na, zinot, man asmeniskai, tai buvo ypatingai neskanus patiekalas.  smile.gif jau geriau siaip perlines kruopos .

man irgi šlykščiai atrodo tos kruopos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 04, 18:33)
susivedžiau čekiukus už tas kelias rugsėjo dieneles...

o kur tu tuos čekius suvedi? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 09 04, 21:49)

o kur tu tuos čekius suvedi? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

gal i kokia excel'ine lentele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 04, 21:50)
gal i kokia excel'ine lentele  smile.gif

sakai g.gif : g.gif
Atsakyti