Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(prieblanda @ 2009 09 06, 12:22)
daug metų maliau su rankine, ačiū, daugiau nenoriu  cool.gif

g.gif Koks esminis skirtumas jums?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 06, 10:17)
drinks_cheers.gif Kol dieta netaps gyvenimo būdu, tol nieko nebus ax.gif Poveikį labai sustiprina ir kasdienė mankštelė bent po pusvalandį. Bet tas irgi turi tapt įpročiu ax.gif

O man dietos net nereikia schmoll.gif Šiek tiek pakeitus mitybos įpročius (porcijų dydį) galima labai puikiai susireguliuosi kūno svorį ax.gif Žinoma, sportas bendram kontekste labai padeda thumbup.gif
QUOTE(Sophi @ 2009 09 06, 12:13)
Puikiai susimala ir su rankine, ir elektra tauposi smile.gif

Nea schmoll.gif pirmenybė elektrinei ir nesvarbu, kad elektra naudojasi g.gif Didžiausias privalumas kad laikas susitaupo ir jėgos naudoti nereikia, mažiau plovimo thumbup.gif Geriau sumala rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 06, 14:08)
g.gif Koks esminis skirtumas jums?

dirty_kiss gerai atsakė, be to, pas mane namie rankinės nelabai yra kur patogiai tvirtinti, nes valgomojo stalo gaila rolleyes.gif jūs viena, tai gal su rankine ir nieko porciją susimalt, bet aš vienos porcijos niekada negaminu, tai kankintis susilenkus prie taburetės neketinu schmoll.gif

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 09 06, 14:43)
Nea  schmoll.gif  pirmenybė elektrinei ir nesvarbu, kad elektra naudojasi  g.gif  Didžiausias privalumas kad laikas susitaupo ir jėgos naudoti nereikia, mažiau plovimo  thumbup.gif  Geriau sumala  rolleyes.gif

Atsakyti
O man elektrinės mėsmalės nereik, nemalu po pusę kiaulės kasdien, tai kartą per savaitę ar dvi susimalti kilą faršo nematau problemos ir su rankine. Jei jau mano pensinykė mama susimala, tai man, sportuojančiai, čia juokų darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 06, 11:13)

Su elektrine laikas tauposi wink.gif ir tuo labiau, kad jei perkamas kombainas, visus priedus pajungus i darba, zymiai greiciau virtuveje apsisukti galima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 06, 12:13)

susimala, taip, bet per kiek laiko ir su kokiom kanciom doh.gif ... as turiu baltarusiska rankine mesmale, tai nu nafik.... Nieko nemalu- per daug vargo. O paskui plauti visas tas dalis...
O jei jau kalbeti apie elktros taupyma tokiems dalykams doh.gif , tai gal vertetu ir skalbimo masinos, mikrobangines, saldytuvo bei indaploves atsisakyti....
Planuoju nusipirkti elektrine... patogiau, greiciau ir kokybiskiau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 09 01, 01:40)
ačiū 4u.gif
viskas būtų gerai, jei vyras mėgtų daržovių troškinius ar ką nors iš daržovių, bet deja, jam kepsniai, mėsa, kotletai essen.gif  gun_bandana.gif

Darykit salotas, konservus, paremk kaimynus, draugus, negalima maisto mėtyti. Man tai viskas sueina, ką duoda anyta.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 06, 17:20)
O jei jau kalbeti apie elktros taupyma tokiems dalykams  doh.gif , tai gal vertetu ir skalbimo masinos, mikrobangines, saldytuvo bei indaploves atsisakyti....

Mikrobangės neturiu ir neketinu pirkti - griozdas mano mažoje virtuveje, o ir nesveika. Indaplovės irgi neplanuoju - tiek jau tų indų trijų žmonių... smile.gif
Atsakyti
Na ką, pirma savaitė kai pradėjau rinkti čekius, tai savaitei maistui trise išleidom 96,25 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 09 06, 17:28)
Mikrobangės neturiu ir neketinu pirkti - griozdas mano mažoje virtuveje, o ir nesveika. Indaplovės irgi neplanuoju - tiek jau tų indų trijų žmonių... smile.gif

o kaip jūs šildotės maistą? g.gif pamenu, mes pas tėvus gyvendami kokius porą metų neturėjom mikrobangės po senosios atitarnavimo, bet vėl nusipirkom, nes užkniso gramdyti prisvilusius puodus, kuriuose maistas šildomas būdavo. na, pvz., kaip pašildyti kokį plovą ar troškinį?

nemėgstu indų plaut, tai indaplovė man daiktas Nr. 1. mes dviese vieną indaplovę praktiškai kasdien prikišam be problemų. ale dabar nutariau pažiūrėti, ar retesnis naudojimas sumažins išlaidas elektrai, tai šį mėnesį rečiau naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 06 rugsėjo 2009 - 18:21
Turim blenderi, tai daznokai naudoju, kokiems kokteiliams, padazams, sriuboms ax.gif mikrobangine reikalinga, naudojam kasdien; orkaite anksciau beveik kasdien, dabar gal i savaite 2 kartus rolleyes.gif o vat indaploves neturim ir manau ji man/mums nereikalinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 06, 19:21)
o kaip jūs šildotės maistą?  g.gif  pamenu, mes pas tėvus gyvendami kokius porą metų neturėjom mikrobangės po senosios atitarnavimo, bet vėl nusipirkom, nes užkniso gramdyti prisvilusius puodus, kuriuose maistas šildomas būdavo. na, pvz., kaip pašildyti kokį plovą ar troškinį?

Ne man adresuotas klausimas, bet atsakysiu biggrin.gif Aš maistą šildau ant mažos ugnies, jei jo lieka. Bet dažniausiai darau vienam kartui (vidinis įsitikinimas, kad maistą reikia valgyti tik tą dieną pagamintą, jokių šildymų ax.gif ).
Atsakyti