QUOTE(dontstop @ 2009 09 07, 09:07)
Aš gaminu atskirai sau, vaikui ir vyrui. Per dieną prirenku tiek tų indų, kad nė netelpa visi į indaplovę

Gaila, nupirkom per mažą

Indus nešvarius laikau tiesiog ant stalo, vyras, vakare grįžęs iš darbo,
juos sudeda į indaplovę ir paleidžia "sklalbtis"
Lafaaaaaaaaaa
Maistui jau išleidome 220Lt , saldytuvas pilnas. Siandien pietums - pieniska makaronu sriuba, varsketukai (dali uzsaldziau), vakarienei miltiniai blynai su cukinija. Ryt pietums perliniu kruopu sriuba, silkiniai kukuliai, vakarienei kalakutienos kepeneles su svieziomis darzovemis ir bulviu kose...Toliau nesuplanuotas meniu
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 07, 09:29)
bet mano elektrinės mėsmalės dalių irgi negalima plauti indaplovėje
QUOTE(Dusele @ 2009 09 07, 10:17)
Ir aš anksčiau pirkau, bet kai apsinuodijau acto pertekliumi farše, trūks-plyš užsimaniau mėsmalės

. Dabar, kai yra mažas vaikas, nu labai dažnai malu mėsytę...Plius, pradėjau gaminti žemaičių blynus, šilkinius kukulius ir kt. patiekalus, ko anksčiau, neturėdama mėsmalės, negalėjau gaminti...
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 09 07, 10:17)
del virtuves: pas mane su pagrindiniu kambariu sujungta, be jokiu pertvaru, tai nepraktikuoju neplautu indu palikinejimo iki vakaro ant spinteliu

ir pas mane tas pats