Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

Mes su MB lanai mėgstam kepenėles drinks_cheers.gif tai ir troškinam, ir į žemaičius, ir į lietinius, ir kotletus darau thumbup.gif be to pigios turguje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 08, 10:55)
Mes su MB  lanai mėgstam  kepenėles  drinks_cheers.gif  tai ir troškinam, ir į žemaičius, ir į lietinius, ir kotletus darau  thumbup.gif  be to pigios turguje  ax.gif

va, kotletukus pamiršau visai doh.gif , šituos ir maniškiai valgo. Darau pagal vienos mamytės receptą su kepintom morkom ir tarkuotom bulvėmis thumbup.gif . O pačiai labiausiai patinka troškintos, dar jei su grietinėle wub.gif
Atsakyti
Sveikos hi.gif
vakar priviriau puodą šaltienos, dar iš to paties ir vakarienę pavalgėm. Kadangi savaitę namuose būsiu be vyro, tai, įtariu, daugiau nieko ir nebegaminsiu, gal tik baltą mišrainę, kad būtų su kuo tą šaltieną kabliuoti ax.gif
Atsakyti
O aš iš naujo atradau seniai užmirštą patiekalą biggrin.gif Priviriau bulvių, pakepinau jautienos konservus ir oplia ant bulvių... Gardumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 08, 10:01)
uj, nereikia  unsure.gif  labai brangiai vaikai kainuoja  ax.gif  lotuliukas.gif

brangiai kainuoja diedas, o vaikas thumbup.gif dziaugsmas kokis. thumbup.gif Tad nesispardote.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 11:57)
va, kotletukus pamiršau visai doh.gif , šituos ir maniškiai valgo. Darau pagal vienos mamytės receptą su kepintom morkom ir tarkuotom bulvėmis thumbup.gif . O pačiai labiausiai patinka troškintos, dar jei su grietinėle wub.gif

Aš ir įtarkuoju ir morkų ir bulvių mirksiukas.gif vis daugiau. Aš tai dažniausiai troškinu su obuoliais. Grietinėlė skanu, bet dažniausiai pasitenkinu ir grietine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 11:57)

manieji gyvatynai tokio irgi nevalgo. blink.gif pasidarau tik sau....
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 09 08, 12:13)
O aš iš naujo atradau seniai užmirštą patiekalą  biggrin.gif Priviriau bulvių, pakepinau jautienos konservus ir oplia ant bulvių... Gardumėlis  thumbup.gif

taip irgi darau. Pastoviai turiu šaldytuve kokios nors tušonkės. Tai ant bulvyčių ar ant makaronų drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 10:57)
Darau pagal vienos mamytės receptą su kepintom morkom ir tarkuotom bulvėmis thumbup.gif .

Ar gali placiau aprasyti - ko reikia tiems kotletukams ir kaip gaminti?
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 09 08, 11:54)
Ar gali placiau aprasyti - ko reikia tiems kotletukams ir kaip gaminti?

sumali ar sublenderiuoji 0,5 kg kepenėlių (išeiga išeina nemaža, tai nepadaugink), tada pakepini morką su svogūnu, aš kepinu svieste, supilu į kepenėles, tada įtarkuoju bulvių (per burokinę), kokias 2-3, porą šaukštų manų kruopų (nors kartą pamiršau ir nebuvo jokio skirtumo, tai dabar darau be manų), prieskonius sudedu ir kepu keptuvėje. Aišku dėti reikia su šaukštu, bet skystos nebūna, galvoju , kad gal nuo bulvių g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 12:09)
sumali ar sublenderiuoji 0,5 kg kepenėlių (išeiga išeina nemaža, tai nepadaugink), tada pakepini morką su svogūnu, aš kepinu svieste, supilu į kepenėles, tada įtarkuoju bulvių (per burokinę), kokias 2-3, porą šaukštų manų kruopų (nors kartą pamiršau ir nebuvo jokio skirtumo, tai dabar darau be manų), prieskonius sudedu ir kepu keptuvėje. Aišku dėti reikia su šaukštu, bet skystos nebūna, galvoju , kad gal nuo bulvių g.gif

Aciu, reiks bandyt 4u.gif O kokios kepeneles cia tinka (kiaulienos, jautienos, vistienos, etc)? Ar bet kokias galima naudoti?
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 14:09)

reiks pabandyti. maniskiai maistui neisrankus biggrin.gif gal patiks. ir visai nebrangu
Atsakyti