Mes su MB lanai mėgstam kepenėles
tai ir troškinam, ir į žemaičius, ir į lietinius, ir kotletus darau
be to pigios turguje
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 08, 10:55)
Mes su MB lanai mėgstam kepenėles
tai ir troškinam, ir į žemaičius, ir į lietinius, ir kotletus darau
be to pigios turguje 
va, kotletukus pamiršau visai
Sveikos 
vakar priviriau puodą šaltienos, dar iš to paties ir vakarienę pavalgėm. Kadangi savaitę namuose būsiu be vyro, tai, įtariu, daugiau nieko ir nebegaminsiu, gal tik baltą mišrainę, kad būtų su kuo tą šaltieną kabliuoti
vakar priviriau puodą šaltienos, dar iš to paties ir vakarienę pavalgėm. Kadangi savaitę namuose būsiu be vyro, tai, įtariu, daugiau nieko ir nebegaminsiu, gal tik baltą mišrainę, kad būtų su kuo tą šaltieną kabliuoti
O aš iš naujo atradau seniai užmirštą patiekalą
Priviriau bulvių, pakepinau jautienos konservus ir oplia ant bulvių... Gardumėlis
QUOTE(ooo @ 2009 09 08, 10:01)
brangiai kainuoja diedas, o vaikas
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 11:57)
, šituos ir maniškiai valgo. Darau pagal vienos mamytės receptą su kepintom morkom ir tarkuotom bulvėmis
. O pačiai labiausiai patinka troškintos, dar jei su grietinėle 
Aš ir įtarkuoju ir morkų ir bulvių
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 11:57)
, šituos ir maniškiai valgo. Darau pagal vienos mamytės receptą su kepintom morkom ir tarkuotom bulvėmis
. O pačiai labiausiai patinka troškintos, dar jei su grietinėle 
manieji gyvatynai tokio irgi nevalgo.
QUOTE(dowiliuke @ 2009 09 08, 12:13)
O aš iš naujo atradau seniai užmirštą patiekalą
Priviriau bulvių, pakepinau jautienos konservus ir oplia ant bulvių... Gardumėlis 
taip irgi darau. Pastoviai turiu šaldytuve kokios nors tušonkės. Tai ant bulvyčių ar ant makaronų
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 10:57)
Darau pagal vienos mamytės receptą su kepintom morkom ir tarkuotom bulvėmis
.
Ar gali placiau aprasyti - ko reikia tiems kotletukams ir kaip gaminti?
QUOTE(Brno @ 2009 09 08, 11:54)
Ar gali placiau aprasyti - ko reikia tiems kotletukams ir kaip gaminti?
sumali ar sublenderiuoji 0,5 kg kepenėlių (išeiga išeina nemaža, tai nepadaugink), tada pakepini morką su svogūnu, aš kepinu svieste, supilu į kepenėles, tada įtarkuoju bulvių (per burokinę), kokias 2-3, porą šaukštų manų kruopų (nors kartą pamiršau ir nebuvo jokio skirtumo, tai dabar darau be manų), prieskonius sudedu ir kepu keptuvėje. Aišku dėti reikia su šaukštu, bet skystos nebūna, galvoju , kad gal nuo bulvių
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 12:09)
sumali ar sublenderiuoji 0,5 kg kepenėlių (išeiga išeina nemaža, tai nepadaugink), tada pakepini morką su svogūnu, aš kepinu svieste, supilu į kepenėles, tada įtarkuoju bulvių (per burokinę), kokias 2-3, porą šaukštų manų kruopų (nors kartą pamiršau ir nebuvo jokio skirtumo, tai dabar darau be manų), prieskonius sudedu ir kepu keptuvėje. Aišku dėti reikia su šaukštu, bet skystos nebūna, galvoju , kad gal nuo bulvių 
Aciu, reiks bandyt
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 08, 14:09)
reiks pabandyti. maniskiai maistui neisrankus