Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(kastonele @ 2009 09 08, 19:42)
ir tai dar džiaugtis reikia, kad išvis valgo tokį maistą doh.gif
su jo valgymu man problemos vienos, bet ko nepaduosi verysad.gif

Ir man tep buvo, po 15 metų išmokau gaiminti ta ką megstam MES, o ne JIS biggrin.gif
Atsakyti
nors tiek gerai,kad MB nera isrankus maistui, jam svarbiausia sriuba...Vyro puske ir neisranki maistui, as darau tai kas man skanu, tai reiskia, kad visiem sturi buti skanu ax.gif O mazasis turi savo maisteli, juo patenkintas. bandziau keisti i pigesni, tai isbere...tai grizau vel prie aptamil
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 08, 18:52)
Ir man tep buvo, po 15 metų išmokau gaiminti ta ką megstam MES, o ne JIS  biggrin.gif

aš sau atskirai gaminuosi verysad.gif

QUOTE(neone @ 2009 09 08, 19:12)
nors tiek gerai,kad MB nera isrankus maistui, jam svarbiausia sriuba...Vyro puske ir neisranki maistui, as darau tai kas man skanu, tai reiskia, kad visiem sturi buti skanu  ax.gif O mazasis turi savo maisteli, juo patenkintas. bandziau keisti i pigesni, tai isbere...tai grizau vel prie aptamil

paskutinį kart mano vyras sriubą valgė turbūt pavasarį dar kai šalta buvo, aij meluoju, valgė vasarą dar gal 2kart šaltibarščius g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 09 08, 21:49)
paskutinį kart mano vyras sriubą valgė turbūt pavasarį dar kai šalta buvo, aij meluoju, valgė vasarą dar gal 2kart šaltibarščius g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Laikas perversmui triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 08, 20:56)
Laikas perversmui  triniti.gif

aš nesugebu jau ir pavargau kovot su juo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2009 09 08, 15:47)
Issiviriau gal 10 normaliu bulviu( pas mane jos smulkios buvo,tai isviriau daugiau),sutarkavau(morkom skirta tarka),galima ir sumalt,bet del keleto bulviu,ner ko elektros naudot(taupom  tongue.gif ),imusiau kiausini,idejau gal stikline gal daugiau varskes,pora saukstu su kaupu krakmolo,druskytes.Isminkiau,formavau kukulius ir viriau vandenyje,kuriame taip pat istirpinau sauksta krakmolo,kad kukuliai neissileistu.Valgom su grietine,vyras megsta dar ir su spirgiukais,svoguniukais.
O juos užsišaldyt galima? T.y. suprantu, kad galima, bet ar atšildyti - skanūs? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 08 rugsėjo 2009 - 21:19
QUOTE(kastonele @ 2009 09 08, 21:49)

Dėl dietos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 09 08, 21:14)
O juos užsišaldyt galima? T.y. suprantu, kad galima, bet ar atšildyti - skanūs?  unsure.gif

galima, ir skanu atšildyti, juk ir pardėse yra pirkt bulvių kukulių užsaldytų rolleyes.gif
QUOTE(Meger @ 2009 09 08, 21:26)
Dėl dietos?  g.gif

taip dėl dietos, bet kartu jau ir nusibodę pusryčiams sumuštinis su mėsa, pietums būtinai kažkas iš mėsos, vakarienei mėsa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 09 08, 10:09)
kiek laiko kepat?

Iki pusvalandzio, jei dedu i jau ikaitusia orkaite iki 180 laipsniu, tai ir 20 min uztenka.
Atsakyti
Niu va siandien pas mumi zuvies diena, pagaliau isnaudoju MB pomegius finansu taupymui hihihi.gif thumbup.gif tai prisivirem zuvienes ir prikepiau karsioka orkaitej su majonezu - mmm skanumelis cool.gif

Mamukai turiu kl del mesos saldymo: kaip jus ja saldot maisiukuose ar dezutese ar siaip sudedat i stalciu? radom kur kiauliena pigiau, bet mane nervuoja tas saldytos mesos kvapas, galvoju gal saldau blogai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2009 09 08, 22:12)
Mamukai turiu kl del mesos saldymo: kaip jus ja saldot maisiukuose ar dezutese ar siaip sudedat i stalciu? radom kur kiauliena pigiau, bet mane nervuoja tas saldytos mesos kvapas, galvoju gal saldau blogai  g.gif  4u.gif

jauti kokį kvapą???? tau gal tik taip atrodo, kol tą kiaulieną supjaustai apsiuostai g.gif g.gif
Atsakyti
Mėsą šaldau maišiukuose.
Atsakyti