Įkraunama...
Įkraunama...

Blogas kvapas iš burnos

QUOTE(Juxt @ 2011 01 11, 21:34)
duodu kakliukus (vištos), bei sparnelius, jau du metai maišau su mėsa ir sub vištos produktais (nes kitokių neėda) ir jokių bėdų dėl šalinimo bei vėmimo neturiu. Visi kurie šeria TUO (sausu) kačių maistu, bandau paprotint, bet laiko mane kaip Jahoviste biggrin.gif bet kai vienos drauges katė suviduriavo, pasakiau, duok kauliukų (kakliukų) ir viskas bus OK, iki šiol man dėkavoja biggrin.gif bet visgi nei viena nesupranta, kad negalima maišyti sauso ir mėsos grynos ėdalo... sad.gif

Mano nuomone kad tu labai teisingai sakai. reikes ir man pradeti serti paprastu maisteliu ir nebepirkti sauso. gal ir kvapai tada pasikeis is nasru vidaus. o dar klausimas virtus ar zalius kakliukus duodi ?
Atsakyti
QUOTE(nidalt @ 2011 01 12, 01:13)
Mano nuomone kad tu labai teisingai sakai. reikes ir man pradeti serti paprastu maisteliu ir nebepirkti sauso. gal ir kvapai tada pasikeis is nasru vidaus. o dar klausimas virtus ar zalius kakliukus duodi ?

visą mėsą duodu žalią
Atsakyti
Rasiau ja sioje temoje. taciau problema nedingo sad.gif seriu sausu maistu, retkarceis paskaninu konservukais. taciau kvapelis tai vaje vaje. Dantukus jau pakeiteme o ir issivalome retkarceis. taciau kvapas isnyksta tik tam sykiui. sad.gif ka daryti? kas negerai? buvome pas du veterinarus taciau jie nieko nepajuto sad.gif
Atsakyti
Mes šeriame tuo išmirkytu minkštu maistu, nes sauso nelabai nori ėsti... O kvapas iš burnos kaip to maistelio. Bet jaučiasi kai katinėlis žiovauja.
Atsakyti