sveikos
ar priimsit naujokėlę?
man dar toli su savo kreivais kryželiais iki tokių grožių kuriuos čia rodot, bet bandau.
prazuvusi siela užkrėtė mane siuvinėjimu nes siaip tai aš mezgėja užkietėjus
Labai visu merginu grazus darbeliai Kagi, as irgi jungiuosi i kryziuotoju buri Esu ivairiausiu rankdarbiu megeja, siuvu, mezgu, dekoruoju, gal pats laikas grizti prie siuvinejimo Pradziai nusipirkau parduotuvej va toki : http://www.plaidonli...sp?itemID=42773 Tokia ilga vaiko ugio matuokle, apie metra aukscio, ieina remelis, audinys ir siulai su schema. Tai pradesiu ryt siuvineti...
sveikos
ar priimsit naujokėlę?
man dar toli su savo kreivais kryželiais iki tokių grožių kuriuos čia rodot, bet bandau.
prazuvusi siela užkrėtė mane siuvinėjimu nes siaip tai aš mezgėja užkietėjus
Little angel>Smalsu pasidare ar "savo vireja" pirkote online ar parduotuveje? Lankiausi Mystic Stitch tinklapyje, daugybe grozybiu tenais. Tik, va, idomu, ar tie paveiksleliai counted ar stamped?
"Didžioji turtų dalis yra nepastebima. Žmogus, vairuojantis gražų automobilį ir gyvenantis dideliame name, gali turėti daugiau skolų ir būti mažiau vertas nei santechnikas, vairuojantis seną sunkvežimį, bet dirbantis tik tada, kai jam nusibosta žvejoti. " A Little Something
Tai kad čia visiškai neatidirbta schema. Nesakau, kad aš labai kokybiškas schemas iš nuotraukų pasidarau, bet manau tikrai yra žmonių, kurie sugeba su programom labai gerą variantą gauti.
manęs užsiprašė draugė dovanų išsiuvinėt metriką, kitą savaitę parodysiu, kiek jau išsiuvinėjau. Darbelio tai nemažai, o backstich'o dar daugiau vaikas pats sau paveiksliuką išsirinko Bus toks...