Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 74 tema

QUOTE(Manyka @ 2009 08 27, 11:16)
aciuks.gif  4u.gif
Little angel, o sakyk, kur tokią pard. Vilniuje randi??????  g.gif Aš buvau aptikus centre, Skapo g., bet ji te bankrutavo!  unsure.gif

tai gi prie coca-cola plaza Vingio kino teatro yra kažkokia popieriaus pardė "popieriaus pasaulis" ar "popieriaus centras"
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 08 27, 14:29)
tai gi prie coca-cola plaza Vingio kino teatro yra kažkokia popieriaus pardė "popieriaus pasaulis" ar "popieriaus centras"

Popieriaus pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2009 08 27, 14:35)
sveikos  biggrin.gif
ar priimsit naujokėlę? 4u.gif
man dar toli su savo kreivais kryželiais iki tokių grožių kuriuos čia rodot, wub.gif  bet bandau.
prazuvusi siela užkrėtė mane siuvinėjimu  blush2.gif nes siaip tai aš mezgėja užkietėjus

Sveika prisijungus 4u.gif Lauksim darbeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 27, 14:08)
Gražu man tos abėcėlės, tik va aš jų nelabai įsivaizduoju kabant namuos  ax.gif  ax.gif  na nebent pirmokėlių klasėj  g.gif  g.gif  g.gif

Na, o man taip gražu abėcėlės ir esu išsisaugojusi toookių gražių, kad siuvinėsiu kokias tris iš karto, kai tik rankos atsilaisvins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 27, 13:13)
ne, pas mus Klaipėdoj, 42lt/m

tikiu, kad gali, dėkui 4u.gif
reiktų Kaune man pasidairyt, gal irgi kur būtų g.gif žinai, taip norisi rankose ją pačiupinėti, tikrai tokia įdomi atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
CACUK na ar pavyko atsidaryt atsiųstą failą?... g.gif g.gif Ar aš ką nors ne taip būsiu pasiuntusi.... g.gif
Meskute231 Sveika prisijungus į mūsų būrį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 27 rugpjūčio 2009 - 17:44
Labai visu merginu grazus darbeliai wub.gif
Kagi, as irgi jungiuosi i kryziuotoju buri smile.gif Esu ivairiausiu rankdarbiu megeja, siuvu, mezgu, dekoruoju, gal pats laikas grizti prie siuvinejimo smile.gif Pradziai nusipirkau parduotuvej va toki : http://www.plaidonli...sp?itemID=42773 Tokia ilga vaiko ugio matuokle, apie metra aukscio, ieina remelis, audinys ir siulai su schema. Tai pradesiu ryt siuvineti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 27, 16:52)
Na, o man taip gražu abėcėlės ir esu išsisaugojusi toookių gražių, kad siuvinėsiu kokias tris iš karto, kai tik rankos atsilaisvins  lotuliukas.gif

parodyk, kokias turi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2009 08 27, 13:35)
sveikos  biggrin.gif
man dar toli su savo kreivais kryželiais iki tokių grožių kuriuos čia rodot, wub.gif  bet bandau.
prazuvusi siela užkrėtė mane siuvinėjimu  blush2.gif nes siaip tai aš mezgėja užkietėjus

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Little angel>Smalsu pasidare ar "savo vireja" pirkote online ar parduotuveje?
Lankiausi Mystic Stitch tinklapyje, daugybe grozybiu tenais. Tik, va, idomu, ar tie paveiksleliai counted ar stamped? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 08 27, 15:08)
na pažiūrėjus į šią schemą tai aš tikrai neimčiau siuvinėti iš šio puslapio
http://www.xrest.ru/...855/preview.jpg

Tai kad čia visiškai neatidirbta schema. blink.gif Nesakau, kad aš labai kokybiškas schemas iš nuotraukų pasidarau, bet manau tikrai yra žmonių, kurie sugeba su programom labai gerą variantą gauti.
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2009 08 27, 12:35)
sveikos  biggrin.gif

QUOTE(lasvegiete @ 2009 08 27, 18:16)
Tai pradesiu ryt siuvineti...  blush2.gif

sveikos prisijungę, kuo daugiau, tuo smagiau mirksiukas.gif

manęs užsiprašė draugė dovanų išsiuvinėt metriką, kitą savaitę parodysiu, kiek jau išsiuvinėjau. Darbelio tai nemažai, o backstich'o dar daugiau doh.gif vaikas pats sau paveiksliuką išsirinko lotuliukas.gif Bus toks...

user posted image
Atsakyti