nepamenu kuri siuvinejo jorka su kaspineliu
Merginos gelbekit
gal galima butu legenda nes pas mane kazkokia neaiski...
Atrodo ,Blizgutis siuvinėjo jorkiuką
QUOTE(dovyda @ 2009 08 27, 22:52)
va viena mano abc ten pat galit rasti ir kita
o siaip manau skonio reikalas vieni semplerius siuvineja, kiti gyvunus, kiekvienam savo 
QUOTE(burbulinė @ 2009 08 27, 23:09)
Oooo, šitas net dvi esu išsiuvinėjus
Su oranžinėm raidėm buvo pats pirmasis mano darbelis
gražios abėcėlės
QUOTE(Manyka @ 2009 08 28, 09:31)
ssamantaa,
man irgi dažnai kyla mintis - kaip šios merginos tiek suspėja!! ir leliukus augina, ir namais rūpinasi, ir dirba, ir čia rašo, ir dar tooookias grožybes siuvinėja!
matai, kai ir leliukus auginis, ir namais rūpiniesi, ir dirbi, ir dar čia rašai, tai paskirstai laiką, kad ir malonumams (kai kam jau ne tik malonumams, bet ir ligoms
QUOTE(zundyte @ 2009 08 28, 10:42)
na pas tave ir tempai
jau žirafos tai super gražios
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 28, 11:15)
Merginos gelbekit
gal galima butu legenda nes pas mane kazkokia neaiski...
jorkšyriuką, man atrodo, siuvinėjo blizgutis
Sandrulia, dailus atvirukas
QUOTE(Manyka @ 2009 08 28, 10:31)
ssamantaa,
man irgi dažnai kyla mintis - kaip šios merginos tiek suspėja!! ir leliukus augina, ir namais rūpinasi, ir dirba, ir čia rašo, ir dar tooookias grožybes siuvinėja!
šaunuolės jūs!
šaunuolės jūs!
Kuo daugiau žmogus turi visokiausios veiklos, tuo daugiau ir padaro, nes išmoksta planuoti laiką dirbdamas kelis darbus vienu metu
QUOTE(Sandrulia @ 2009 08 28, 10:47)
Kokia graži atvirutė. Tikrai apsidžiaugs tas, kas gaus
QUOTE(zundyte @ 2009 08 28, 11:42)
Gražūs žirafiukai. O ką darysi su kita puse? Aš ir turiu skirtuką išsisiuvinėjus ant plastikinės kanvos, bet vis nepabaigiu nes neapsispręndžiu ką daryt su kita puse. Ką nors prisiūti ar palikti taip kaip yra
laurukasr> kitą pusę apsiųsiu veltinio lakštu tokiu plonu,ir nesimatys raizgalynės ,kurios man nepavyko išvengti
pasirodysiu kai baigsiu
mažiausia> tempai mano labai netgi maži ,palyginus su kitom merginom ,čia gi darbeliai mažiukai
,o žirafų tik foną ir BS prie jūros siuvinėjau ,pačios žirafos jau kaune buvo išsiuvinėtos
..o aguonėlės tai ten labai lengva siuvinėt,labai nedaug spalvų ir painialynės beveik nėra,kitą pusę labai stengiausi gražią padaryt ,čia gi ji matysis,nes nebus įrėminta,o šiaip kabės ant sienos
...pasirodysiu ,kaip baigsiu,manau ,kad ir blogoji pusė bus geriausia mano darbuose 
ps..veltinio lakštų pirkau Gerose akyse visą maišiuką tokių atraižų,kaip tik skirtukams(labai jau patiko man siuvinėt ant plastikinės kanvos,tai ketinu daugiau darbelių pasidaryt) ,ten visam gyvenimui 0.5 kg,ir tik 17 litų,tai džiaugiaus pusė dienos ,kai parsinešiau
mažiausia> tempai mano labai netgi maži ,palyginus su kitom merginom ,čia gi darbeliai mažiukai
ps..veltinio lakštų pirkau Gerose akyse visą maišiuką tokių atraižų,kaip tik skirtukams(labai jau patiko man siuvinėt ant plastikinės kanvos,tai ketinu daugiau darbelių pasidaryt) ,ten visam gyvenimui 0.5 kg,ir tik 17 litų,tai džiaugiaus pusė dienos ,kai parsinešiau
zundyte, lauksim galutinio rezultato
Štai rodausi su savo įrėminta pilimi
http://public.fotki....iosreminta.html
pasisekė kad vakar nereikėjo įteikti
zundyte lauksiu galutinio razultato, gal ir aš tada pagaliau susigundysiu pabaigti SB siuvinėjamą skirtuką 
ZMama galiu tik paguosti
aš ir esu su pieštuku sugadinus vieną paveiksliuką, nei muilas, nei skalbimo milteliai nepadėjo. bet jei gerai įžiūriu tai čia pas tave jo daugiausia pakraščiuose, tai gal ant kokio kampuko atsargiai pabandyk su kokiu ace delikate arba vanish, gal jie kartais padėtų?
prazuvusi siela pasikartosiu - labai gražu, o dar pačios rėminta
ZMama galiu tik paguosti
prazuvusi siela pasikartosiu - labai gražu, o dar pačios rėminta
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 28, 14:33)
ZMama galiu tik paguosti
aš ir esu su pieštuku sugadinus vieną paveiksliuką, nei muilas, nei skalbimo milteliai nepadėjo. bet jei gerai įžiūriu tai čia pas tave jo daugiausia pakraščiuose, tai gal ant kokio kampuko atsargiai pabandyk su kokiu ace delikate arba vanish, gal jie kartais padėtų?
jo, tik kraštai, jau dabar balinu, žiūrėsiu, kas čia bus
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 28, 14:26)
Štai rodausi su savo įrėminta pilimi
Labai gražus darbas. Šaunuolė
Kitą kartą labiau centruok pasportą. Rekomenduojama iš abiejų šonų ir viršaus palikti vienodą atstumą, o apačioje 0,5cm daugiau. Tada ant sienos pakabintas darbas atrodo tiksliai paveikslo centre.