Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Ivory - labai gražu, o mažoji - tikra simpatulė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2007 10 04, 11:28)
Ivory - labai gražu, o mažoji - tikra simpatulė  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ivory, labai gražūs ir dirbinukas, ir modeliukas. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ka grazaus mezgate berniukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivory @ 2007 10 04, 10:58)
na va, atiduoda savo dirbinį jūsų teismui mirksiukas.gif
user posted image

Nerealiai grazu thumbup.gif as ir toki mastau nunert saviskei kitai vasarai, krikstynoms, tik kazi ar man kantrybes uzteks ax.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2007 10 17, 16:46)
Sveikos,ka grazaus mezgate berniukams?  4u.gif

Mano mezginiai
Atsakyti
Ne visi nerti, bet gal kam patiks ČIA
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 20, 14:26)
Ne visi nerti, bet gal kam patiks ČIA

O tavo mezginiu grazumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kikia ivairive. Kaip tau uztenka viskam laiko? As per visa savo gyvenima tiek nesu numezgus. Labai patiko tas sijonas is lapu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2007 10 20, 20:17)
O tavo mezginiu grazumas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o kikia ivairive. Kaip tau uztenka viskam laiko? As per visa savo gyvenima tiek nesu numezgus. Labai patiko tas sijonas is lapu thumbup.gif

dėkui už gerą žodį blush2.gif o numegzta čia ne per vienus metus, ne viskas dar ir nupaveiksluota. Pastaruoju metu tą ir teveikiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 20, 16:32)
dėkui už gerą žodį  blush2.gif o numegzta čia ne per vienus metus, ne viskas dar ir nupaveiksluota. Pastaruoju metu tą ir teveikiu  bigsmile.gif

Na mano nuomone tokiems darbams neuztenka vien tik laiko, reikia tureti tam gyslele. mirksiukas.gif ir daug kantrybes. As labai tikiuosi kad mano gyvenime ateis toks laikas kai galesiu skirti laiko savo megstamai veiklai, o tai dabar reikia daryti tai ka reikia, ir retai gali uzsiimti savo hobiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2007 10 22, 22:50)
Na mano nuomone tokiems darbams neuztenka vien tik laiko, reikia tureti tam gyslele. mirksiukas.gif  ir daug kantrybes. As labai tikiuosi kad mano gyvenime ateis toks laikas kai galesiu skirti laiko savo megstamai veiklai, o tai dabar reikia daryti tai ka reikia, ir retai gali uzsiimti savo hobiu blush2.gif

viskam savo laikas - tikėk, ir tau jis ateis, to linkiu iš visos širdies user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 22, 18:56)
viskam savo laikas - tikėk, ir tau jis ateis, to linkiu iš visos širdies user posted image

aciuks.gif tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti