Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

va musu krikstynu suknute user posted image
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 07 22, 20:01)
Šventinė suknytė  ax.gif
user posted image

Nuostabi suknyte! wub.gif
Tik, moterytes, neriancios tokius grozius, bukit geros, pasidalinkite schemutemis verysad.gif plzzzz...
Atsakyti
Mano mergina tai tokios suknytes uzsiprase blush2.gif tik nezinau ar pavyks nunarpliuot g.gif Kazi kiek siuliuku reiktu g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 05 14, 10:26)
Mano mergina tai tokios suknytes uzsiprase  blush2.gif  tik nezinau ar pavyks nunarpliuot  g.gif  Kazi kiek siuliuku reiktu  g.gif

Priklausomai nuo dydzio... apie kg tikrai, ir net daugiau. mano trimetei isejo beveik 1 kg. Tik siam modeliuke man sleikutes skirtingos negrazu. Daryciau vienodas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 05 14, 09:37)
Priklausomai nuo dydzio... apie kg tikrai, ir net daugiau. mano trimetei isejo beveik 1 kg.  Tik siam modeliuke man sleikutes skirtingos negrazu. Daryciau vienodas  ax.gif

Tai maniskei turbut iseis daugiau nei kg g.gif nes ji pas mane ne is kuduju biggrin.gif
Va del sleikuciu is as ta pati pagalvojau mirksiukas.gif negraziai tas praplatejimas atrodo,toks atvepes unsure.gif
o kokie siuliukai geriausiai tiktu g.gif is maxsi turbut kokius 2metus nerciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 05 14, 13:01)
Tai maniskei turbut iseis daugiau nei kg  g.gif  nes ji pas mane ne is kuduju  biggrin.gif
Va del sleikuciu is as ta pati pagalvojau  mirksiukas.gif  negraziai tas praplatejimas atrodo,toks atvepes  unsure.gif
o kokie siuliukai geriausiai tiktu  g.gif  is maxsi turbut kokius 2metus nerciau  doh.gif

As beveik tiek ir neriau. Ne is Maxi, o is vos vos plonesniu doh.gif diena panerdavau, menesi ilsedavaus... biggrin.gif Stambesnei daugiau siuliuku reiktu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 05 14, 10:26)
Mano mergina tai tokios suknytes uzsiprase  blush2.gif  tik nezinau ar pavyks nunarpliuot  g.gif  Kazi kiek siuliuku reiktu  g.gif

Kokių 300-400gr. Yarnart Summer. Labai tiktų toks storis čia.
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 05 14, 12:24)
As beveik tiek ir neriau. Ne is Maxi, o is vos vos plonesniu doh.gif  diena panerdavau, menesi ilsedavaus... biggrin.gif  Stambesnei daugiau siuliuku reiktu. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif taip su tokiais tempais iskart keliom ismerom didesne reikia nerti,mergina gi auga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2009 05 14, 13:13)
Kokių 300-400gr. Yarnart Summer. Labai tiktų toks storis čia.

Aciu 4u.gif
Pajieskosiu tokiu siuliuku smile.gif
Atsakyti
[quote=meganija,2009 05 14, 10:26]
Mano mergina tai tokios suknytes uzsiprase blush2.gif tik nezinau ar pavyks nunarpliuot g.gif Kazi kiek siuliuku reiktu g.gif

Na tik neprisipirk per daug siuliuku. Is Summer 400 gr. Iseina 38-40 dydzio nertinis 3/4 rankovem. Ka tik baigiau svarkeli 11metu mergaitei is Maxi, tai 200g buvo per akis. Tokiai suknutei tiktu ir Almina (100 proc. medvilne), manau, kad 200-250g butu sociai.
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2009 05 12, 18:21)
va musu krikstynu suknute  user posted image

Grazu! wub.gif Tik nelabai gerai matosi visas suknutes grozis... Ir, beja, labai nustebino sprendimas- geltona spalva krikstynoms,- saunu ir originalu!
Atsakyti
[quote=Karakum,2009 05 14, 14:57]
[quote=meganija,2009 05 14, 10:26]

Na tik neprisipirk per daug siuliuku. Is Summer 400 gr. Iseina 38-40 dydzio nertinis 3/4 rankovem. Ka tik baigiau svarkeli 11metu mergaitei is Maxi, tai 200g buvo per akis. Tokiai suknutei tiktu ir Almina (100 proc. medvilne), manau, kad 200-250g butu sociai.
[/quote]
Aciu uz patarima 4u.gif
Susirasysiu visus siuliuku pavadinimus kuriuos siulote ir siomis dienomis keliausiu pirkti mirksiukas.gif Gal siulu parduotuveje pardavejos zinos kiek mazdaug siuliuku reiks,jos gi ir pacios mezga,tai gal patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 03 22, 17:00)
pkomplektukas katik baigtas krikstynoms
user posted image

ar galima būtų gauti schemą? blush2.gif
Atsakyti