Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

pasigirsiu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nuolat seku visas mezgimo ir nėrimo temas, nuostabūs visų darbeliai... 4u.gif

Parodysiu ir savo darbelį sūnui...

user posted image
Atsakyti
Labai gražios ir drugeliai ir delfiniukai ir šiaip megstukai.
Delfinyte, o gal schemutė yra?
Atsakyti
visu darbeliai tiesiog nuostabus 4u.gif saunuoles merginos 4u.gif

Delfinyte - gal kartais turite savo megzto megztuko rankovyciu shemute? o jai ne ,gal siek tiek papasakotumet kokiu budu mezgete rankovytes ? mirksiukas.gif

QUOTE(dodone @ 2009 08 27, 09:18)
Oi koks Delfinytes grazus megztukas....  4u.gif  Super!!! Kaip is parduotuves.. Kada as iki tokiu groziu prieisiu....  ax.gif

pas jus parase mano puslapiuko ,kur renkuosi ir dedu is interneto yvairius darbelius ir shemas,nuorodele ydeta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SERPIENTE: 27 rugpjūčio 2009 - 13:36
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 26, 19:48)
graži suknutė,šilta tokia thumbup.gif

o čia mano dar viena ax.gif

Ačiu 4u.gif
Labai graži suknytė-sarafaniukas. O iš ko tu burbuliukus darai? Ar man rodosi, ar jie tikrai neišmegzti?

QUOTE(delfinyte @ 2009 08 27, 09:43)
pasigirsiu:

Megztukas tai wow bigsmile.gif
Atsakyti
aciu uz pagirimus 4u.gif schemute tik batukuku turiu, o megztuka is nuotraukytes mezgiau. kuria vieta rankovytes papasakot?
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 08 27, 16:39)
aciu uz pagirimus 4u.gif  schemute tik batukuku turiu, o megztuka is nuotraukytes mezgiau. kuria vieta rankovytes papasakot?

mirksiukas.gif ar rankovyte pradejote megzti nuo apacios ir po to nuleidinejote akytes nuo pazastytes y virsu? na man ydomu pats tas nuleidinejimas akyciu,ar kiekvienoje ar kas antra eile nuleidinejote sonines akis ar kaip ten? ar cia atskirai visos dalys megztos ir susiutos ?
ir ant kokio amziaus mazdaug cia vaikiukui?
Atsakyti
Sveikutes saunuoles thumbup.gif
Dar vienas Viliuteee darbelis ant modeliuko(tikiuosi Viliuteee nesupyks kad pati ji cia idejau)
Pries:
user posted image
Ant panelytes wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 08 27, 18:19)
mirksiukas.gif  ar rankovyte pradejote megzti nuo apacios ir po to  nuleidinejote akytes  nuo pazastytes  y virsu? na man ydomu pats tas nuleidinejimas akyciu,ar kiekvienoje ar kas antra eile nuleidinejote sonines akis ar kaip ten? ar cia atskirai visos dalys megztos  ir susiutos ?
ir ant kokio amziaus  mazdaug cia vaikiukui?

rankovytes megztos nuo apacios. is pradziu nuleidau dvi nuo krasto, poto kas antra eile, o likus gal kokiam trecdaliui, kas trecia eile, nes pastebejau, kad per siauras bus. panasiai ir pacio megztuko akys nuleistos. visos dalys megztos atskirai. 1 metu vaikui
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 08 27, 18:24)
rankovytes megztos nuo apacios. is pradziu nuleidau dvi nuo krasto, poto kas antra eile, o likus gal kokiam trecdaliui, kas trecia eile, nes pastebejau, kad per siauras bus. panasiai ir pacio megztuko akys nuleistos. visos dalys megztos atskirai. 1 metu vaikui

aciukas,bandysiu kaska isgaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
graži boružytė smile.gif
Atsakyti
kokiu grozybiu cia prisiziurejau bigsmile.gif , o kad jau tiek daug auksrankiu cia,tai gal kuri turit kokiu modeliuku megztuku ir kelnyciu kudikeliui iki puses metu,noriu rudeniui savo mazylei komplektuka numegzt. 4u.gif
Atsakyti