merginos radau visokiu grozybiu vaikams ir netik http://www.maggiescr...terns-c-33.html
QUOTE(giedre-marija @ 2009 09 10, 11:59)
Labadiena. Kurioje temoje galima būtų parduoti numegztą megztuką rankomis mergaitei, kuris netiko?
http://www.supermama...;#entry29922647

QUOTE(vogels @ 2009 09 10, 11:56)
Almara visai nesunku sujungti. neriant gėlytės paskutinę eilute kampukuose kur jungiama prineri prie jau kitos išnertos ir viskas. užbaigi gėlytę nutrauki siūlą nuneri naują ir vėl paskutinėj eilutėj suneri visose jungimo vietose.
Ačiū ,labai gražus gavosi kaip pirmas toks darbelis ,ir aišku labai laukiam ant modeliuko
Na kai visos gėlės vienodos gal ir aišku ,o kaip kai skirtingo dydžio ?
QUOTE(jurgita1984 @ 2009 09 10, 12:30)
kokio raštelio Jums reikia,kad čia jo beveik ir nėra.

Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 09 10, 15:24)
Ačiū ,labai gražus gavosi kaip pirmas toks darbelis ,ir aišku labai laukiam ant modeliuko
skirtigų gėlių jungimas jau kitoks.Yra net keletas būdų-tai vadinamieji airiški nėriniai,pažiūrėkite jų temoj.
Sveikos mezgėjėlės, senai čia besilankiau, bet kiek grožybių primegzta ir prinerta
Kadangi jau užsukau, tai parodysiu ir aš savo brolienės porą darbelių mano dukrytei, gal kam patiks idėjos
Čia mums reikėjo vestuvėms pasipuošti

O čia mūsų paltukas

Kadangi jau užsukau, tai parodysiu ir aš savo brolienės porą darbelių mano dukrytei, gal kam patiks idėjos

O čia mūsų paltukas

QUOTE(~Gitana~ @ 2009 09 10, 16:00)
Sveikos mezgėjėlės, senai čia besilankiau, bet kiek grožybių primegzta ir prinerta
O čia mūsų paltukas

O čia mūsų paltukas

Kokios grožybės

Labai šaunus komplektukas
QUOTE(Viliuteee @ 2009 09 10, 15:47)
skirtigų gėlių jungimas jau kitoks.Yra net keletas būdų-tai vadinamieji airiški nėriniai,pažiūrėkite jų temoj.
Ačiūūū jau lekiu dairytis

.na bet jūs ir šaunuolė ne tik labai grėit dirbat ,bet ir labai gražiai

villiute tikriausia motoriuka turi kad sitokius grozius
ir sitaip greit mezga