Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Labadiena. Kurioje temoje galima būtų parduoti numegztą megztuką rankomis mergaitei, kuris netiko?
Atsakyti
merginos radau visokiu grozybiu vaikams ir netik http://www.maggiescr...terns-c-33.html
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 09 10, 11:59)
Labadiena. Kurioje temoje galima būtų parduoti numegztą megztuką rankomis mergaitei, kuris netiko?

http://www.supermama...;#entry29922647
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 09 10, 11:56)

Almara visai nesunku sujungti. neriant gėlytės paskutinę eilute kampukuose kur jungiama prineri prie jau kitos išnertos ir viskas. užbaigi gėlytę nutrauki siūlą nuneri naują ir vėl paskutinėj eilutėj suneri visose jungimo vietose.

Ačiū ,labai gražus gavosi kaip pirmas toks darbelis ,ir aišku labai laukiam ant modeliuko
Na kai visos gėlės vienodos gal ir aišku ,o kaip kai skirtingo dydžio ?
Atsakyti
QUOTE(jurgita1984 @ 2009 09 10, 12:30)
oi koks grozis bigsmile.gif  thumbup.gif gal butu galima ir rasteli mirksiukas.gif

kokio raštelio Jums reikia,kad čia jo beveik ir nėra. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 09 10, 15:24)
Ačiū ,labai gražus gavosi kaip pirmas toks darbelis ,ir aišku labai laukiam ant modeliuko
Na kai visos gėlės vienodos gal ir aišku ,o kaip kai skirtingo dydžio ?

skirtigų gėlių jungimas jau kitoks.Yra net keletas būdų-tai vadinamieji airiški nėriniai,pažiūrėkite jų temoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 10 rugsėjo 2009 - 14:59
Sveikos mezgėjėlės, senai čia besilankiau, bet kiek grožybių primegzta ir prinerta bigsmile.gif
Kadangi jau užsukau, tai parodysiu ir aš savo brolienės porą darbelių mano dukrytei, gal kam patiks idėjos 4u.gif

Čia mums reikėjo vestuvėms pasipuošti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O čia mūsų paltukas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Gitana~ @ 2009 09 10, 16:00)
Sveikos mezgėjėlės, senai čia besilankiau, bet kiek grožybių primegzta ir prinerta  bigsmile.gif
Kadangi jau užsukau, tai parodysiu ir aš savo brolienės porą darbelių mano dukrytei, gal kam patiks idėjos  4u.gif

Čia mums reikėjo vestuvėms pasipuošti smile.gif

O čia mūsų paltukas smile.gif

Kokios grožybės 4u.gif
Atsakyti
~Gitana~
turit tokią puikią mezgėją,jau tikrai kitos Jums nebereikia smile.gif

o čia jau visas komplektėlis.Mūsų su sese bendras darbas.Tik nuotraukos mašinoj skubiai darytos.Įdaviau sūnui išsiųsti rūbelius,o nufotografuot pamiršau.tai jis kaip sugebėjo,taip ir padarė tai.
user posted image

SKRAISTĖ

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 10 rugsėjo 2009 - 15:30
Labai šaunus komplektukas
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 09 10, 15:47)

skirtigų gėlių jungimas jau kitoks.Yra net keletas būdų-tai vadinamieji airiški nėriniai,pažiūrėkite jų  temoj.

Ačiūūū jau lekiu dairytis mirksiukas.gif
.na bet jūs ir šaunuolė ne tik labai grėit dirbat ,bet ir labai gražiai wub.gif
Atsakyti
villiute tikriausia motoriuka turi kad sitokius grozius wub.gif ir sitaip greit mezga lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
blush2.gif
Atsakyti