QUOTE(sigridaU @ 2009 09 30, 12:26)
gal kas turi kokia
1. rozine tai megzta ripsu (na kai visa laika vien gerom akim mezgi) o balta- geroj mezginio pusej gerom akim, isvirkscioj- blogom akim
2. kaip suprantu cia megzta dviem virbalais, numezgi 4 dalis ir susiuvi
QUOTE(delfina @ 2009 09 30, 14:26)
1. rozine tai megzta ripsu (na kai visa laika vien gerom akim mezgi) o balta- geroj mezginio pusej gerom akim, isvirkscioj- blogom akim
aciu
QUOTE(violence @ 2009 09 28, 12:44)
fantastika
prasau pasakyk, kad yra koks nors aprasymas sito grozio
QUOTE(9kristina @ 2009 09 30, 12:53)
Gal galit kas pagelbeti
nusuziurejau stai toky kombizoniuka ir iskilo keliatas klausimu
nusuziurejau stai toky kombizoniuka ir iskilo keliatas klausimu
Apie raštus mačiau paaiškino, tik iš mano patirties tai nelabai praktiški tie tokie sujungti kombinzonai kūdikiams, nes labai greitai išauga, atskirai kelnės ir megztukas geriau, nes su tais kombinzonais tai vieną savaitę per didelis, o po poros jau per mažas, per klyną nebesueina.
QUOTE(Elemire @ 2009 09 30, 15:40)
Apie raštus mačiau paaiškino, tik iš mano patirties tai nelabai praktiški tie tokie sujungti kombinzonai kūdikiams, nes labai greitai išauga, atskirai kelnės ir megztukas geriau, nes su tais kombinzonais tai vieną savaitę per didelis, o po poros jau per mažas, per klyną nebesueina. 
gal tu ir tiesa sakai, bet matai as nemoku megzti megztuko: rankovyciu ir kakliuko, man toks varijantas pasorode lengvesnis
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 30, 14:21)
fantastika
nu jau kaip grazu...
ir musu bendraamze kokia superine
kaip tik labai uzsidegiau kazka panasaus i megztuka numegzt, bet man aprasymu reiktu.. 
Seki mane
Žinok iš akies mezgiau, modelį pakankindama kartkartėm
Tiesa pati mintis tai kopijuoja mūsų forumietės SoJa
Šiaip mezgiau iš pusvilnės su 3 dydžio virmalais. Tai dėjau 74 akis ir po bangų kas 8 eilę kraštuose siaurindama po akį. Tada išėmiau rankovėms berods 2 1 1 , na ir kaklas... o ten gi jau kaip nori
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 09 30, 13:24)
Kokios fainuolės liemenės