nu Axara saunuole
tylu tyklu pas tave, bet jau kai parodai foto, tai galima nualpti
Pabirže, būčiau ir aš už tokią kainą kaip tu peržydėjusią ėmus, bet kad Vilniuj nebūna deficitas
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 01, 11:41)
Pabirže, būčiau ir aš už tokią kainą kaip tu peržydėjusią ėmus, bet kad Vilniuj nebūna deficitas 
galbūt būna, tik reikia dažnai lankytis, man netoli- todėl ir paprasčiau, kai ruošies į Kauną, parašyk - pasakysiu ką turim
po pasivaiksciojimo oze isejau su miltonija, neisejo atsispirti
30lt dar viena liko

iki siol auginau tik falenopsius, tikiuosi susidraugausiu ir su miltonija
kaip matau nuotrauku vis dar nerodo
tad prasom ziureti cia
http://public.fotki....miltonia-2.html
http://public.fotki....s/miltonia.html
iki siol auginau tik falenopsius, tikiuosi susidraugausiu ir su miltonija
kaip matau nuotrauku vis dar nerodo
http://public.fotki....s/miltonia.html
QUOTE(rita79 @ 2009 08 25, 17:06)
prasau patarimo, kaip manot kas mano orchidejai,kad lapai du prarado spalva, ar nuo saules galejo taip nutikti?

kaip graziai atrodo. Super. turiu ir as . Vaikas nupirko didele zydincia mamos dienai papuvo kelias dienas ir nuvyto o dabar nauja lapeli leidzia.Patarkit kaip islaikyti iki tokio grozio?
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 30, 19:30)
1.mikuotuke-čia aš dėl to CENTO<KAD ŽYDĖTŲ<
denrobį tai visą ''cielą'' gavau,ale va ta ''įmoka'',tai taip ir..............
tiesą sakant,buvau lengvai ''nustebusi'',kai radau darbo vietoj
,viskas su tuo puiku,bet tikrai nesitikėjau
,( mano sūnui manau patiktų tokia veikla...
)
tai vat todėl,dabar labai susinepatoginau
,o dar jei anot prietaro ir gėlė nežydės
,bet pažadu pasitaisyti,o kartu dar proga ir susitikti bus
2.O Kauno bazių išpaikintos(be pykčių prašau
) orchidėjų mylėtojos-parodon ruošiatės??
Jau klausiau,ale niekas nei šnipšt
tai vat todėl,dabar labai susinepatoginau
2.O Kauno bazių išpaikintos(be pykčių prašau
1.
2. Dėl to paties darbo negalėsiu atvažiuoti į Vilnių...
Lauksiu susitikimo Kaune
QUOTE(axara @ 2009 08 31, 00:08)
O as stai ka siandien nusipirkau, trys pirkiniai po 1,99 viso 5,97
du oncidiumai ir vienas phal ir visi dar netgi su moliniais vazoneliais

kad čia visi trys oncidiumai
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 08 31, 10:00)
Mikuotuke, ar dar yra neuzsakytu dendrobiuku? Labai noreciau vieno. Dendrobio dar neturiu savo darzelyje, noreciau save isbandyti ju auginime.
dar liko, mielai rezervuosiu
QUOTE(Tina* @ 2009 08 31, 14:43)
Turetu jau po truputi prasidet orchideju sezonas pardese. Kolkas as nieko naujo neaptinku.
Lyg ir prasideda pamažu, bet ypatingo tai nieko
Pabirže aš jei pavyks palnuoju rugsėjo 19d į Kauną atlėkti, tai prieš klaustelsiu kokia ten situacija, gal kurią pakalbinsiu su mumis pavažinėti norėsite
jei pavyks labai tikiuosi ratsi žalią cimbidį, nors jei prieš tai Jūs gražiai žalią rasit tai pirkit iš Jūsų pasiimsim, nes bijau nuvažiuoti ir nerasti. Beja, ermitaže tas už 125 cimbidis ale žaliais žiedais bet kažkokia blankiai purviani žalia negraži, gerai kad ir atsilaikaiu
Lialkaa graži miltonija labai, daug žiedukų mačiua ją gundžiausi gundžiausi bet geltonos norečiau tai atsilaikiau;)
Lialkaa graži miltonija labai, daug žiedukų mačiua ją gundžiausi gundžiausi bet geltonos norečiau tai atsilaikiau;)
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 01, 17:16)
Aha...
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 01, 17:29)
Pabirže aš jei pavyks palnuoju rugsėjo 19d į Kauną atlėkti, tai prieš klaustelsiu kokia ten situacija, gal kurią pakalbinsiu su mumis pavažinėti norėsite
jei pavyks labai tikiuosi ratsi žalią cimbidį, nors jei prieš tai Jūs gražiai žalią rasit tai pirkit iš Jūsų pasiimsim, nes bijau nuvažiuoti ir nerasti. Beja, ermitaže tas už 125 cimbidis ale žaliais žiedais bet kažkokia blankiai purviani žalia negraži, gerai kad ir atsilaikaiu
ką tik išverčiau savo raibuolę šaknis patikrint, tai radau toooooooookį riebų olandišką slieką, brrrrrrrr
Savaitgalį evutex ar naujute padėt žadėjo pasivažinėt, jei galės, bus matyt, jei ką viena kaip nors atrasiu svarbu pirkti būtų.bijau kad nerasti žalio cimbidžio galiu. 
nesavaitgalį važiuoti neleidžia darbai nebent dėl darbo ir važiuočiau...
nesavaitgalį važiuoti neleidžia darbai nebent dėl darbo ir važiuočiau...
idedu keleta groziu temai pralinksminti
cimbukas, tiek ziedu ir as noreciau sulaukti
cimbukas, tiek ziedu ir as noreciau sulaukti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 01, 17:16)
Vidurinis PH