Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

nu Axara saunuole 4u.gif tylu tyklu pas tave, bet jau kai parodai foto, tai galima nualpti wub.gif
Atsakyti
Pabirže, būčiau ir aš už tokią kainą kaip tu peržydėjusią ėmus, bet kad Vilniuj nebūna deficitas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 01, 11:41)
Pabirže, būčiau ir aš už tokią kainą kaip tu peržydėjusią ėmus, bet kad Vilniuj nebūna deficitas verysad.gif

galbūt būna, tik reikia dažnai lankytis, man netoli- todėl ir paprasčiau, kai ruošies į Kauną, parašyk - pasakysiu ką turim mirksiukas.gif
Atsakyti
po pasivaiksciojimo oze isejau su miltonija, neisejo atsispirti blush2.gif 30lt dar viena liko wub.gif
user posted image
user posted image
iki siol auginau tik falenopsius, tikiuosi susidraugausiu ir su miltonija 4u.gif wub.gif

kaip matau nuotrauku vis dar nerodo verysad.gif tad prasom ziureti cia ax.gif http://public.fotki....miltonia-2.html
http://public.fotki....s/miltonia.html
Atsakyti
QUOTE(rita79 @ 2009 08 25, 17:06)
prasau patarimo, kaip manot kas mano orchidejai,kad lapai du prarado spalva, ar nuo saules galejo taip nutikti?user posted image

kaip graziai atrodo. Super. turiu ir as . Vaikas nupirko didele zydincia mamos dienai papuvo kelias dienas ir nuvyto o dabar nauja lapeli leidzia.Patarkit kaip islaikyti iki tokio grozio?
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 30, 19:30)
1.mikuotuke-čia aš dėl to CENTO<KAD ŽYDĖTŲ<  blush2.gif denrobį tai visą ''cielą'' gavau,ale va ta ''įmoka'',tai taip ir.............. blush2.gif  tiesą sakant,buvau lengvai ''nustebusi'',kai radau darbo vietoj  bigsmile.gif ,viskas su tuo puiku,bet tikrai nesitikėjau  g.gif ,( mano sūnui manau patiktų tokia veikla... thumbup.gif)
tai vat todėl,dabar labai susinepatoginau  blush2.gif ,o dar jei anot prietaro ir gėlė nežydės  g.gif ,bet pažadu pasitaisyti,o kartu dar proga ir susitikti bus
2.O Kauno bazių išpaikintos(be pykčių prašau  ax.gif ) orchidėjų mylėtojos-parodon ruošiatės?? g.gif  Jau klausiau,ale niekas nei šnipšt

1. biggrin.gif O kodėl mano darbo vieta + dendrobis dar labiau sunepatogino biggrin.gif
2. Dėl to paties darbo negalėsiu atvažiuoti į Vilnių...
Lauksiu susitikimo Kaune ax.gif

QUOTE(axara @ 2009 08 31, 00:08)
O as stai ka siandien nusipirkau, trys pirkiniai po 1,99 viso 5,97 biggrin.gif du oncidiumai ir vienas phal ir visi dar netgi su moliniais vazoneliais bigsmile.gif
user posted image

kad čia visi trys oncidiumai ax.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 08 31, 10:00)
Mikuotuke, ar dar yra neuzsakytu dendrobiuku? Labai noreciau vieno. Dendrobio dar neturiu savo darzelyje, noreciau save isbandyti ju auginime.

dar liko, mielai rezervuosiu mirksiukas.gif Laukiu substrato ir po to dalinsiu vaikučius jau ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 08 31, 14:43)
Turetu jau po truputi prasidet orchideju sezonas pardese. Kolkas as nieko naujo neaptinku.

Lyg ir prasideda pamažu, bet ypatingo tai nieko schmoll.gif
Atsakyti
Pabirže aš jei pavyks palnuoju rugsėjo 19d į Kauną atlėkti, tai prieš klaustelsiu kokia ten situacija, gal kurią pakalbinsiu su mumis pavažinėti norėsite 4u.gif jei pavyks labai tikiuosi ratsi žalią cimbidį, nors jei prieš tai Jūs gražiai žalią rasit tai pirkit iš Jūsų pasiimsim, nes bijau nuvažiuoti ir nerasti. Beja, ermitaže tas už 125 cimbidis ale žaliais žiedais bet kažkokia blankiai purviani žalia negraži, gerai kad ir atsilaikaiu tongue.gif
Lialkaa graži miltonija labai, daug žiedukų mačiua ją gundžiausi gundžiausi bet geltonos norečiau tai atsilaikiau;)
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 01, 17:16)
Lyg ir prasideda pamažu, bet ypatingo tai nieko  schmoll.gif

Aha...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 01 rugsėjo 2009 - 17:41
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 01, 17:29)
Pabirže aš jei pavyks palnuoju rugsėjo 19d į Kauną atlėkti, tai prieš klaustelsiu kokia ten situacija, gal kurią pakalbinsiu su mumis pavažinėti norėsite 4u.gif  jei pavyks labai tikiuosi ratsi žalią cimbidį, nors jei prieš tai Jūs gražiai žalią rasit tai pirkit iš Jūsų pasiimsim, nes bijau nuvažiuoti ir nerasti. Beja, ermitaže tas už 125 cimbidis ale žaliais žiedais bet kažkokia blankiai purviani žalia negraži, gerai kad ir atsilaikaiu tongue.gif
Lialkaa graži miltonija labai, daug žiedukų mačiua ją gundžiausi gundžiausi bet geltonos norečiau tai atsilaikiau;)

doh.gif ir vėl tie savaitgaliai- maža tikimybė , kad namie būsiu, dėl info- tai tikrai padėsiu, bet dėl pasivažinėjimo - negaliu žadėt, bus matyt blush2.gif
ką tik išverčiau savo raibuolę šaknis patikrint, tai radau toooooooookį riebų olandišką slieką, brrrrrrrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 01 rugsėjo 2009 - 18:07
Savaitgalį evutex ar naujute padėt žadėjo pasivažinėt, jei galės, bus matyt, jei ką viena kaip nors atrasiu svarbu pirkti būtų.bijau kad nerasti žalio cimbidžio galiu. verysad.gif
nesavaitgalį važiuoti neleidžia darbai nebent dėl darbo ir važiuočiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 01 rugsėjo 2009 - 18:13
idedu keleta groziu temai pralinksminti 4u.gif
cimbukas, tiek ziedu ir as noreciau sulaukti wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 01 rugsėjo 2009 - 18:44
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 01, 17:16)
kad čia visi trys oncidiumai  ax.gif

Vidurinis PH tongue.gif gerai isiziurek biggrin.gif
Atsakyti