Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 03, 14:53)
sveikinu sulaukus vandos ziedu  thumbup.gif  o ji augo substrate ar ne?

as siandien maciau superine vanda uzkilus ant savanoriu kalno esancioje geliu parduotuveje  wub.gif  ziedu spalvos negaliu apsakyti, keliu pereinamu pasteliniu spalvu su margais taskeliais, dar tokios neteko matyti gyvai  bigsmile.gif

kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 03, 14:27)
kokia kaina?

Kaina 200 Lt, ideta i didele platejancia stikline vaza su kojele, tokios vazos dar irgi nemaciau, kiek daug kur teko matyti tai budavo tokiose siaurose tiesiose vazose. 4u.gif

Nezinau kaina cia didele ar maza, jei pvz. Karmelitoje mazytes nupiepusias melynas po 80 Lt maciau. Kur buves "Pasimatymas" krėvės pr. dabar yra IKI tai ten esancioje geliu parduotuveleje vandas maciau po 300 Lt ir standartiniu spalvu: ruzava, melyna... O sita tikrai man paliko ispudi wub.gif
Atsakyti
Na žiedeliais neturiu naujai kuo girtis, bet visos gėlytės lapukus, šaknytes intensyviai auginasi, gal atsigavusios ir žiedukus ims leisti, svajonė mano...
tai vat pasirodau katlėjos auginukus
user posted image
ir.. bijau džiaugtis bet kas ten iš mano bulvinukės lenda ar tik ne žiedkotį leidžia? tik šiandien užmačiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 03 rugsėjo 2009 - 16:39
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 03, 17:39)

ir.. bijau džiaugtis bet kas ten iš mano bulvinukės lenda ar tik ne žiedkotį leidžia? tik šiandien užmačiau

Aha,ziedeliu sulauksi wub.gif grazu.Katleja ir pas mane augina vaikiuka,toks grazutis,vat tik idomu kokia spalva bus...nes neziniuke rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif 4u.gif Ačiū, geras nesitikėjau taip greitai ir dar iš bulvinukės žiedelių sulaukti, niu lauksiu lauksiu ir vsi tiek žalio cimbidžio ieškosiu - svajosiu ax.gif
Jums, Sandrita, linkiu katlėjos žiedelių sulaukti ir pamatyti kokia jis bus 4u.gif
Ir Rytine Rasa sveikinu sulaukus vandos žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 03 rugsėjo 2009 - 17:18
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 03, 18:17)
lotuliukas.gif  4u.gif Ačiū, geras nesitikėjau taip greitai ir dar iš bulvinukės žiedelių sulaukti, niu lauksiu lauksiu ir vsi tiek žalio cimbidžio ieškosiu - svajosiu ax.gif
Jums, Sandrita, linkiu katlėjos žiedelių sulaukti ir pamatyti kokia jis bus 4u.gif

Aciu Aciu 4u.gif laukiu nesulaukiu kokia ji bus prazydus smile.gif
Va turiu tokia orchideja(man rods is dendrobiu gimines) Gavau toki viena atskirta nupezusi daigeli,maniau jau jam amen....bet-stai sulaukiau dvieju mazu keikiuku-su daug i motinine bulve isikibusiu sakneliu wub.gif Reiskias jam pas mane gerai,nors stovejo gal pusmeti "uzsikoncervaves"
Stai ji:
user posted image user posted image irgi neziniuke,nezinau kokia ji bus smile.gif Tik vat del keikiu atskyrimo nezinau kaip bus...kiek zinau bulvines geriau augint bent tris(nors man atskyre viena),bet vienas auga ant pacios motinines... g.gif
Atsakyti
siek tiek geliu darzelio wink.gif

http://public.fotki....kingarthur.html

http://public.fotki....iupalanges.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 03 rugsėjo 2009 - 20:22
QUOTE(drambliukaas @ 2009 09 02, 11:47)
Sveikos ponios ir paneles, ar galima paklausti kiek jau orchideju turite?  4u.gif  Myletoja ir as siu gelyciu  ax.gif  As turiu 12 vnt. Manau jau uzteks nes vietos mazoka darosi  biggrin.gif  ax.gif

Sveika 4u.gif
blush2.gif na ne ponia ir jau seniai ne panelė,bet atsakysiu-49 doh.gif ,na buvo keletu daugiau,bet išėjo užtarnauto poilsio unsure.gif (tiksliau permylėjau blush2.gif ax.gif )
Vietos ,tai kaip čia pasakius.... dabar kai dauguma balkone,tai užtenka,bet tuoj ........ wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 03, 22:22)
siek tiek geliu darzelio wink.gif

nugi gražu mirksiukas.gif ,bet kaip man reikia morkavos katlėjos ax.gif wub.gif
Atsakyti
evutex, gražu gražu 4u.gif
O aš eji į Kauną nulėkus nenusipirksiu žalio cimbidžio tai, tai išzysiu ausis kaunietėms, kad man nupirktų ir pasiimt lėksiu ax.gif
Aiškuu noriu katlėjų, noriu raibuolių nervina...jau 21, 21os t.y King Arthur jau draugui nerodžiau, nepastebėjo, kol nesuskaičiuos vėl ramu lotuliukas.gif nes jau burba
Atsakyti
doh.gif sklerozė blush2.gif nepasigyriau-pražydo falikas,bet neprisimenu,kad tokį būčiau turėjus g.gif matyt naminis,bus spalvą pasikoregavęs bigsmile.gif savaitgalį pasirodysim.... ir dar pora naujų žiedstiebių radau,tai salotynas po truputį atsigauna ax.gif vanda toliau šaknis naujas gausiai auginasi ir lapą naują jau parodė,tik va žiedų teks matyt dar laukti verysad.gif

Uogiene-ar jūs rodėt ''kreizy'' faliką? ten toks įdomus marmalas lotuliukas.gif augo..... kas iš jo gavosi?? retokai užsukat,kaip gėlytės gyvena? gal vanda žydėt ruošiasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 09 03, 13:33)
sveikinu  4u.gif
va cia tai dziaugiasi zmogus  biggrin.gif

hihihi.gif sorry unsure.gif 4u.gif
Atsakyti