Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

QUOTE(rokinuke @ 2009 09 09, 12:33)
tokiu geliu yra pasilaiciu maximos geliu krautuvelej, vaivorykste vadinasi berods. ir ju ten pora maciau 4u.gif  lyg po 29lt. jos midukai turbut.

tai ko gero cia vilnius,ane?
Atsakyti
Labas.
Gimtadienio proga gavau dvi orchidėjas wub.gif Labai džiaugiausi, nes čia tokios pirmos gražios gėlytės namuose augs wub.gif Nesu didelė kambarių augintoja, galėčiau net teigt kad aš apie jas nenusimanau. Visada galvodavau, kad nusipirkus tokią gėlę, kaip orchidėja, ji nuvys ir reikės mest lauk doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif Bet atsiradus tokiai grožybei skaitinėju info apie ją thumbup.gif Bandysiu ir jūsų temą peržvelgti, gal ką įdomaus rasiu thumbup.gif
Atsakyti
♠Aušra♠, man tikras atradimas yra šis tinklapis http://www.orchidee.ru/, ne tik apie phalenopsius, bet ir kitas orchidėjas (jei skaitai rusiškai). Arba www.orchidejos.lt irgi yra nemažai info, bent jau pradžiai tikrai gana. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
man idomu, kurios is Kauno planuojate vaziuoti i sia paroda Vilniuje? 4u.gif

http://www.orchidejo...index.php?id=75

Atsakyti
Aš tai noriu pasigirti vakar pastebėjau, kad vėl Paphiopedilum Pinoccio žiedukų bus lotuliukas.gif Nusipirkus pražydėjo 4žiedeliai iš eilės viens po kito, du paskutiniai buvo iš pas mane užaugintų pumuriukų, bet dabar koks mėnuo pertraukėlė buvo, o vakar žiūriu jau naujas nemažas pumpuras yra lotuliukas.gif Ir jo vaikutis auga ax.gif user posted image
Atsakyti
saunuole sokejuke smile.gif mano katleja tuoj tris naujus ziedelius praskleis smile.gif o tada irgi girsiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 09 09, 15:02)
tai ko gero cia vilnius,ane?

Vilnius. O Vaivorykštė Lazdynuose, jei neklystu. Taip jie Midi. Na maniškis buvo nukainotas, tai aš už jį nė 10 Lt nemokėjau...
Ačiū, kad pasidžiaugėt su manimi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 09 rugsėjo 2009 - 15:22
Evutex...o katlėja..mmm noriu dar vienos ir lauksim foto 4u.gif maniškė tik atžalėles kol kas auginasi:)
Atsakyti
QUOTE(bardot @ 2009 09 09, 08:32)
O aš pasigirsiu savo Haraellos odoratos pražydinimu rolleyes.gif 

saunuole 4u.gif pas SKM pirkai? bet kokia panasi i phalaenopsi ji pagal lapus. Niekad jomis nebuvau susidomejusi. Dabar jau idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa, Bardot sveikinu pražydinus hareala odorata, kaip gražu:) thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodom smile.gif nieko ypatingo, bet mane dziugina, zydi jau 4 karta thumbup.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Aš čia dar klausimų turiu (laaaabai atsiprašau, jei kartojuos doh.gif bet nepamenu, ar klausiau blush2.gif )
Kaip ten su katlėjų žydėjimu? Tie gumbastiebiai, kurie jau kartą žydėjo, daugiau turbūt nebežydi? g.gif reikia laukti iš naujų auginių, taip?
Mano katlėja du auginius auginasi, šaknų jau prileido rolleyes.gif į naudą buvo tremtis balkonan biggrin.gif

Naujute, bet koks tavo cimbas, kur tu jį dėsi? blink.gif jau manasis gigantas (man) išaugęs, bet tavo - kaip 2 manieji biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti