QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 28, 11:33)
Perziurejau savo "turta" rusy
issiemiau su nuosedom Uspaskicho agurku, atidariau, sunkiai atsidare, ir paragavau. Nu normalus marinuoti agurkai
jokio surugimo nera, ten siaip nuo kazko tos nuosedos
zodziu valgoma ir net skanu kaip visi marinuoti agurkai.




Man pernai irgi nuosėdų buvo, tokios pabalę kai kuriuose stiklainiuose, bet agurkai geri


QUOTE(papliauška @ 2010 07 28, 13:35)
Sveikos, norėjau paklausti dėl užsukamų dangtelių ar galimą juos sukti antrą kartą ar laikosi agurkai, norėtusi pataupyti,
gal yra bandžiusių 


Aš irgi suku, jei geri dar senieji

O anyta irgi vakuoja agurkus savaip, dėdama prieskonius tiesiai į stiklainį su agurkais ir užpildama karštu, verdančiu vandeniu, prieš tai agurkus šiek tiek apvirus puode...
3 l stikllainiui( ne vandeniui) deda:
- 2 š druskos;
- 1 š cukraus
-1 a.š. citrinos rūgštelės...
Dar deda česnako skiltelę, krapų, o aš pirktinių prieskonių ir laikosi gerai

Užpila verdančiu vandeniu ir užsuka
