
Neturiu kur agurku det, reik sumarinuot. O jau ir baiginejasi tos MMM

Tai va, kad auga kaip velniai, nespėjam suktis


Su garstyciom darau. Pas mus jie megiami. Tik as dedu ant 3 litru vandens maza indeli garstyciu.
QUOTE(regna @ 2010 08 05, 08:37)
kartais mes nenorime patikėti prietarais,bet dažnai jie suveikia,aš,tai patyriau ant savo kailio.
as tai is savo patirties sakyciau, kad visiska nesamone sitie prietarai

Sveikutes. Ar teisybe, kad per MM negalima nieko marinuoti?

QUOTE(saintlina @ 2010 08 05, 14:31)
O aš iš savo patirties sakyčiau, kad tikra tiesa

Papildyta:
Kristepala, nežinau ar visko, bet prie agurkų tada nelendu

QUOTE(simike @ 2010 08 05, 15:14)
O aš iš savo patirties sakyčiau, kad tikra tiesa 
Papildyta:
Kristepala, nežinau ar visko, bet prie agurkų tada nelendu

Papildyta:
Kristepala, nežinau ar visko, bet prie agurkų tada nelendu

Tai teks atideti darbus kelioms dienoms

QUOTE(Kristepala @ 2010 08 05, 14:25)
Peraugs agurkai

mane diedas irgi vis grauzia, kad tom dienom negadinciau agurku, nes vistiek nestoves. Bet realiai nematau jokio skirtumo, ar tom dienom konservuoti, ar kitom. Visi stiklainiai graziausiai stovi.
Kaip sako Rugiagele - peraugs agurkai, jei tiek laukt
Mergickos, gal kas is patirties koki gera a-la bulgarisku agurkeliu recepta zinot? Pagal Glacee man pernai nelabai patiko (ar nesigavo kaip turi but).
Siemet prikonservavau jau turbut tris milijonus stiklainiu, jokio poilsio per tuos agurkus ner
Dauguma dariau pagal Dziunkos recepta ir dali rauginau. Kadangi bjaurybes agurkai kaip pasiute vis auga, nutariau paieskoti dar kokiu receptuku. O ir stiklainiu jau reik uzsipirkt..
Kaip sako Rugiagele - peraugs agurkai, jei tiek laukt

Mergickos, gal kas is patirties koki gera a-la bulgarisku agurkeliu recepta zinot? Pagal Glacee man pernai nelabai patiko (ar nesigavo kaip turi but).
Siemet prikonservavau jau turbut tris milijonus stiklainiu, jokio poilsio per tuos agurkus ner

Tuos, kur peraugs į mišrainę, o mažiukų dar prigaus

Saintlina, žinok ir man stovėjo agurkai, kuriuos dariau per mm, bet skonis buvo tragiškas, o konservavau kaip visada
Tai kažkaip daugiau nelendu prie jų. O dėl peraugimo, šiemet gerai auga, priaugs dar. O dabartinius galima kam nors atiduot


Saintlina, žinok ir man stovėjo agurkai, kuriuos dariau per mm, bet skonis buvo tragiškas, o konservavau kaip visada


QUOTE(simike @ 2010 08 05, 13:44)
Tuos, kur peraugs į mišrainę, o mažiukų dar prigaus

Saintlina, žinok ir man stovėjo agurkai, kuriuos dariau per mm, bet skonis buvo tragiškas, o konservavau kaip visada
Tai kažkaip daugiau nelendu prie jų. O dėl peraugimo, šiemet gerai auga, priaugs dar. O dabartinius galima kam nors atiduot 


Saintlina, žinok ir man stovėjo agurkai, kuriuos dariau per mm, bet skonis buvo tragiškas, o konservavau kaip visada


aha, kas tos misraines tiek suvalgys??? Pas mane tokie kiekiai per diena priauga


Nugis nepasizymejau stiklainiu, kuriuos anom dienom dariau, nebeatsirinksiu dabar

Pamenu, vienais metais anyta buvo atvezus agurku konservuotu. Atidarom - valgyt neimanoma. Grynu vandeniu uzpilti buvo. Isvis be druskos ar acto. Neisivaizduoju, kaip jie isvis stovejo. Nu bet nepaklausiau, kokiom dienom dare

Dar viena ideja - peraugusius agurkus sultim paleist. Sudet i saldikli ir rytais praustis veliau agurku sultim. Va, kaip gudriai sugalvojau

Gudriai čia, ale kiek tu jų prisispausi, pilną kamerą prigrūsi
Tai duok vyrui konservuot, pati vadovauk, o jis tegul ten viską daro


