Sveikutes gaspadines

Norejau pasiteiraut, o kai uzpilinejat tris kartus stiklainiuose agurkelius tai:
1 kartas - paprastu verdanciu vandeniu;
2 kartas - nuo agurku nupilta vandeni, kuri pakartotinai uzvirinat;
3 kartas - nuo agurku nupilta vandeni, kuri pakartotinai uzvirinat ir sudedat marinato prieskonius (druska, cukrus, actas);
ar:
1 ir 2 kartas - paprastu verdanciu vandeniu;
3 kartas - svariu verdanciu vandeniu su marinato prieskoniais?
Is anksto sirdingai dekui
As bandziau daryt taip:
uzvirinau vandeni, i sietkele nuo persiku ar kitu vaisiu, kur parduotuvese buna, pridejau agurku ir juos panardinau i puoda, palaukiau kol uzvirs vanduo ir dar kokias 2 min., tai kai uzvakavau man jie baisiai susiraukslejo...

speju, kad perkaitinau, nes agurku galiukai minksti buvo....
Su ta sietkele pats procesas tai

agukus i sietkele, sia i verdanti vandeni (nebijokit ji nesilydo

), paskui su sakute uzkabini uz sietkeles, agurkelius istrauki ir iskratai i dubeneli, i vsio

Tik kiek juos kaitint ???