QUOTE(Ausra757 @ 2010 08 08, 13:56)
o sakykit jus tą marinatą kaitinat ir užpilat šaltą marinatą ant agurk?.aš kaitinau marinatą gal dėl to nesigavo???



Uzpilti reikia verdanciu marinatu

QUOTE(simike @ 2010 08 08, 18:22)
Paskaičiau čia kažkurios merginos žinutę, kuri nežino kaip agurkus užpilinėt - vandeniu, ne vandeniu...
Vienu žodžiu, aš agurkus, visus tris kartus, užpilinėju tik MARINATU. Pirmą sykį girdžiu, kad pirmus du vandeniu, o trečią kartą marinatą užpilti.
Nu man taip įdomiai atrodo tas agurkų plikymas - totali terlionė ir laiko gaišimas
Ir skonis būna kaip išvirusių. Nu kiekvienam savo. 




Seniau ir as taip dariau-dukart marinatu. Deja, agurkai buna tada tokie susirauksleje, neturi traskumo. Pernai paskaiciau, kad jei norisi traskaus agurko, na kaip uzsienietisko-pirmas kartas plikomas TIK vandeniu. O paskui jau uzpilamas marinatu ir uzsukamas dangteliu. Ir ka-is pernai agurkai pirma karta buvo traskus


Agurku marinavimo patirti turiu 17 metu
