Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

Mes taip pat aplankem, atrodo, Cala Gonone. Jei neklystu, to miestuko gatves eina grynai kalnas-pakalne. Ir tokiais serpantinais kilom i Grotta, kuri buvo ant kalno. Tik nepamenu ar toji Grotta di Blue Marino g.gif , nes kai pakilom ji jau buvo uzdaryta, todel ir neuzfiksavau 4u.gif
Mes kelioneje buvom apie 6 dienas, is ju 4 Sardinijoje, o kitos dvi Pizoje ir Florencijoje... Tai mes su lektuvo bilietais, nakvyne, automobilio nuoma, pavalgymu namie ir baruose dviese isleidome 500 eur thumbup.gif Buvau gana nustebusi kad tiek nedaug (kazkaip tikejausi daugiau): nors atrodo netaupem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 10 gruodžio 2008 - 16:25
QUOTE(spyglaite @ 2008 12 10, 17:23)
Mes taip pat aplankem, atrodo, Cala Gonone. Jei neklystu, to miestuko gatves eina grynai kalnas-pakalne. Ir tokiais serpantinais kilom i Grotta, kuri buvo ant kalno. Tik nepamenu ar toji Grotta di Blue Marino g.gif , nes kai pakilom ji jau buvo uzdaryta, todel ir neuzfiksavau  4u.gif
Mes kelioneje buvom apie 6 dienas, is ju 4 Sardinijoje, o kitos dvi Pizoje ir Florencijoje... Tai mes su lektuvo bilietais, nakvyne, automobilio nuoma, pavalgymu namie ir baruose dviese isleidome 500 eur thumbup.gif Buvau gana nustebusi kad tiek nedaug (kazkaip tikejausi daugiau): nors atrodo netaupem ax.gif

Taip miestuko gatvės kalnais eina, tai leidies tai kyli, iš pradžių sunku buvo, bet po to įpratom ir nieko, tik įdomu kaip ten tos bobulytės senos vaikšto, iš kur pas jas sveikatos, nes tam miestelį yra tikrai labai stačių gatvių, mašina būtų net baisoka važiuot lotuliukas.gif
O kaina tai normali gavos, nes mes dvigubai ilgiau už Jus buvom, dar labai daug mums bilietai i Londoną surijo, nes pigių negavom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2008 12 11, 10:18)
Taip miestuko gatvės kalnais eina, tai leidies tai kyli, iš pradžių sunku buvo, bet po to įpratom ir nieko, tik įdomu kaip ten tos bobulytės senos vaikšto, iš kur pas jas sveikatos, nes tam miestelį yra tikrai labai stačių gatvių, mašina būtų net baisoka važiuot lotuliukas.gif
O kaina tai normali gavos, nes mes dvigubai ilgiau už Jus buvom, dar labai daug mums bilietai i Londoną surijo, nes pigių negavom doh.gif

Taip, bobulytes ten turbut jau pasportavusios visos biggrin.gif Mes kitame panasiame miestelyje vazinejom, tai ojojoi: 2 automobiliai neprasilenkia, o statumas, tai atrodo, kad automobilis apsivers lotuliukas.gif
Na taip, kaina panasi, gal butumem ir daugiau isleide, jei ne Ryanair'o nemokami bilietai thumbup.gif

Man tai patiko, kaip merginos su sijonais ir motoroleriais, ir net motociklais varineja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 11 gruodžio 2008 - 14:54
QUOTE(spyglaite @ 2008 12 11, 15:51)
Taip, bobulytes ten turbut jau pasportavusios visos biggrin.gif Mes kitame panasiame miestelyje vazinejom, tai ojojoi: 2 automobiliai neprasilenkia, o statumas, tai atrodo, kad automobilis apsivers lotuliukas.gif
Na taip, kaina panasi, gal butumem ir daugiau isleide, jei ne Ryanair'o nemokami bilietai  thumbup.gif

Man tai patiko, kaip merginos su sijonais ir motoroleriais, ir net motociklais varineja  biggrin.gif

Tai va, kad sunku tas akcijas sugaudyt, baisu pirkt iš anksto, o jei po to niekur kitur iš tarpinės skrydžio vietos norimu metu ir į norimas vietas negausi unsure.gif Ir planai gali per pusmetį pasikeist
O iš Londono į Sardiniją tai tikrai pigu skrist, mes su Easy Jet abiems pirmyn-atgal tik 360Lt sumokėjom su visais mokesčiais.
Na dar planuoju visvien gryžt į Sardiniją kada nors, gal į kitą salos dalį, bet jau reiks irgi tada kai galutinai apsispręsim pigių skrydžių per Ryanair pašaudyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
uch, Sardinijos sala, gerus prisiminimus sukelia, jūros žydrumas nuostabus smile.gif mes buvome rugsėjo mėn. tai oras, vanduo nuostabus, pamatėm daug paplūdimių, bet mes per 10dienų tikrai nespėjom visos salos pamatyt, buvom Sardos sostinėje, Stintino, Alghero, Castelsardo, Olbia, Santa terresa di gallura, Costa Smeralda ir kituose miesteliuose. Buvom ir tam paplūdimyje į kurį galima patekti per kalnus ar atplaukus, tai patarčiau geriau išsinuomot katerį, berods 90 eurų kainuoja šešiems žmonėms, ir su tuo kateriu paplaukiot ir užsukt į tą paplūdimį negu keltis su keltu, eit pėškom per kalnus ir ieškot to paplūdimio smile.gif
Atsakyti
As gyvenu cia 4u.gif

Jei norit isvengti didesniu kainu viebuciuose vertetu vaziuoti birzeli,rugpjutis tikrai nepigus menuo.Labai daug graziu vietu yra aplankyti,visa sala tikrai grazi,kalnai,zydra ir skaisti jura (nors surus vanduo).
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 02 22, 17:33)
As gyvenu cia 4u.gif 

Jei norit isvengti didesniu kainu viebuciuose vertetu vaziuoti birzeli,rugpjutis tikrai nepigus menuo.Labai daug graziu vietu yra aplankyti,visa sala tikrai grazi,kalnai,zydra ir skaisti jura (nors surus vanduo).

Kaip uzpavydejau blush2.gif Noreciau ir as Italijoj gyventi. O kaip geguzes pradzioj oras Sardinijoj? Ar jau imanoma maudytis? Galvojam ar vaziuot geguzes pradzioj, ar gale. Siaip norisi pradzioj, nes mano 30-meti atsvestumem ax.gif ir lektuvo bilietai daug pigesni, bet vyras bijo, kad bus salta ir negalesim nei pasimaudyt, nei ka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynacka @ 2008 06 23, 20:33)
Apsistosime šiaurinėje salos dalyje , Santa terresa di Gallura.   

Mes irgi šiame miestuke gyvensim jau po mėnesio! Nuo gegužės 21 dienos, 5 paras nakvosim "l'Ancora" viešbutuke. (gal ir jūs ten pat gyvenot? biggrin.gif ) Auto nuoma jau rezervuota, tad žadam visas 5 dienas daug važinėti po salą. Iškart klausiu - gal Santa Teresa Gallura miestely radot kokių itin fainų vietelių vakarienėms? Lauksim rekomendacijų, kur ir kas šiame mieste labiausiai patiko.

QUOTE(spyglaite @ 2008 12 07, 21:37)
Grįžom, grįžom  thumbup.gif Aplankėm Santa Teresa di Gallura (ten pamatėm nuostabų Mėnulio slėnį, kuriame pilna didžiulių akmenų su skylėm, įdomiai nugludintų ir pan. Sunku nupasakoti wub.gif ),

thumbup.gif o, kaip džiugu girdėt, kad toli nereiks keliaut, kad pamatytume šią gražią vietą wub.gif
Atsakyti
Aurėja, savarankiškai keliaujat? Svajiju ir aš ten nukakt
Man pries keleta metu taip istrigo tavo aprašytoji Zydroji pakrantė, kad šiemet ją aplankiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 04 28, 18:02)
Aurėja, savarankiškai keliaujat? Svajiju ir aš ten nukakt
Man pries keleta metu taip istrigo tavo aprašytoji Zydroji pakrantė, kad šiemet ją aplankiau  4u.gif

kaip smagu thumbup.gif taip, savarankiškai vis keliaujam.
Skrisim iš Rygos su Ryanair - į Milaną, iš Milano - į Cagliarį. bilietai dviems - 666 lt. Viešbutukas 3*** - 232 eurų. O Auto nuoma - 140 euru 5 paroms (tiesa, mum kainuos 70 eurų, nes dar kartu keliaus draugai, tad transporto išlaidas pasidalinsim).
kol kas pradiniai planai - važiuosim kiek sugebėsim, labai nepervargdami, pažiūrėti nuostabių gamtos kampelių, šiek tiek paplūdimių poilsiui, ir ten dar pažiūrėsim lenktynes - kaip tik vyks pasaulio ralio čempionato etapas.

----------

Klausimas buvusiems ir gyvenantiems Sardinijoje: Jei jums kas pasakytų - gali Sardinijoje aplankyti tik 3-4 vietas, pasirink pačias pačiausias - į kurias važiuotumėt? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vat mane domina skrydziai. is vilniaus yra su dviem persedimais prahoj ir venecijoj, kaina apie 1300 zmogui. Kazi kaip pigiau galima nuskristi su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2009 04 29, 08:31)
kaip smagu  thumbup.gif taip, savarankiškai vis keliaujam.
Skrisim iš Rygos su Ryanair - į Milaną, iš Milano - į Cagliarį. bilietai dviems - 666 lt. Viešbutukas 3*** - 232 eurų. O Auto nuoma - 140 euru 5 paroms (tiesa, mum kainuos 70 eurų, nes dar kartu keliaus draugai, tad transporto išlaidas pasidalinsim).
kol kas pradiniai planai - važiuosim kiek sugebėsim, labai  nepervargdami, pažiūrėti nuostabių gamtos kampelių, šiek tiek paplūdimių poilsiui, ir ten dar pažiūrėsim lenktynes - kaip tik vyks pasaulio ralio čempionato etapas.

----------

Klausimas buvusiems ir gyvenantiems Sardinijoje: Jei jums kas pasakytų - gali Sardinijoje aplankyti tik 3-4 vietas, pasirink pačias pačiausias - į kurias važiuotumėt?  ax.gif  bigsmile.gif

ieskau auto nuomos sardinijoj,bet sunkiai man sekasi,jie ten visokiu salygu papildomu prigalvoja g.gif ar mokejot uzsatata is anksto?gal nesunku parasyti is kur nuomuojates ir salygas?dekoju.
Atsakyti