Mes kelioneje buvom apie 6 dienas, is ju 4 Sardinijoje, o kitos dvi Pizoje ir Florencijoje... Tai mes su lektuvo bilietais, nakvyne, automobilio nuoma, pavalgymu namie ir baruose dviese isleidome 500 eur
Mes taip pat aplankem, atrodo, Cala Gonone. Jei neklystu, to miestuko gatves eina grynai kalnas-pakalne. Ir tokiais serpantinais kilom i Grotta, kuri buvo ant kalno. Tik nepamenu ar toji Grotta di Blue Marino
, nes kai pakilom ji jau buvo uzdaryta, todel ir neuzfiksavau
Mes kelioneje buvom apie 6 dienas, is ju 4 Sardinijoje, o kitos dvi Pizoje ir Florencijoje... Tai mes su lektuvo bilietais, nakvyne, automobilio nuoma, pavalgymu namie ir baruose dviese isleidome 500 eur
Buvau gana nustebusi kad tiek nedaug (kazkaip tikejausi daugiau): nors atrodo netaupem
QUOTE(spyglaite @ 2008 12 10, 17:23)
Mes taip pat aplankem, atrodo, Cala Gonone. Jei neklystu, to miestuko gatves eina grynai kalnas-pakalne. Ir tokiais serpantinais kilom i Grotta, kuri buvo ant kalno. Tik nepamenu ar toji Grotta di Blue Marino
, nes kai pakilom ji jau buvo uzdaryta, todel ir neuzfiksavau
Buvau gana nustebusi kad tiek nedaug (kazkaip tikejausi daugiau): nors atrodo netaupem 
Taip miestuko gatvės kalnais eina, tai leidies tai kyli, iš pradžių sunku buvo, bet po to įpratom ir nieko, tik įdomu kaip ten tos bobulytės senos vaikšto, iš kur pas jas sveikatos, nes tam miestelį yra tikrai labai stačių gatvių, mašina būtų net baisoka važiuot
O kaina tai normali gavos, nes mes dvigubai ilgiau už Jus buvom, dar labai daug mums bilietai i Londoną surijo, nes pigių negavom
QUOTE(Ankara @ 2008 12 11, 10:18)
Taip miestuko gatvės kalnais eina, tai leidies tai kyli, iš pradžių sunku buvo, bet po to įpratom ir nieko, tik įdomu kaip ten tos bobulytės senos vaikšto, iš kur pas jas sveikatos, nes tam miestelį yra tikrai labai stačių gatvių, mašina būtų net baisoka važiuot
O kaina tai normali gavos, nes mes dvigubai ilgiau už Jus buvom, dar labai daug mums bilietai i Londoną surijo, nes pigių negavom
Taip, bobulytes ten turbut jau pasportavusios visos
Na taip, kaina panasi, gal butumem ir daugiau isleide, jei ne Ryanair'o nemokami bilietai
Man tai patiko, kaip merginos su sijonais ir motoroleriais, ir net motociklais varineja
QUOTE(spyglaite @ 2008 12 11, 15:51)
Taip, bobulytes ten turbut jau pasportavusios visos
Mes kitame panasiame miestelyje vazinejom, tai ojojoi: 2 automobiliai neprasilenkia, o statumas, tai atrodo, kad automobilis apsivers
Na taip, kaina panasi, gal butumem ir daugiau isleide, jei ne Ryanair'o nemokami bilietai
Man tai patiko, kaip merginos su sijonais ir motoroleriais, ir net motociklais varineja
Tai va, kad sunku tas akcijas sugaudyt, baisu pirkt iš anksto, o jei po to niekur kitur iš tarpinės skrydžio vietos norimu metu ir į norimas vietas negausi
O iš Londono į Sardiniją tai tikrai pigu skrist, mes su Easy Jet abiems pirmyn-atgal tik 360Lt sumokėjom su visais mokesčiais.
Na dar planuoju visvien gryžt į Sardiniją kada nors, gal į kitą salos dalį, bet jau reiks irgi tada kai galutinai apsispręsim pigių skrydžių per Ryanair pašaudyt
uch, Sardinijos sala, gerus prisiminimus sukelia, jūros žydrumas nuostabus
mes buvome rugsėjo mėn. tai oras, vanduo nuostabus, pamatėm daug paplūdimių, bet mes per 10dienų tikrai nespėjom visos salos pamatyt, buvom Sardos sostinėje, Stintino, Alghero, Castelsardo, Olbia, Santa terresa di gallura, Costa Smeralda ir kituose miesteliuose. Buvom ir tam paplūdimyje į kurį galima patekti per kalnus ar atplaukus, tai patarčiau geriau išsinuomot katerį, berods 90 eurų kainuoja šešiems žmonėms, ir su tuo kateriu paplaukiot ir užsukt į tą paplūdimį negu keltis su keltu, eit pėškom per kalnus ir ieškot to paplūdimio
As gyvenu cia
Jei norit isvengti didesniu kainu viebuciuose vertetu vaziuoti birzeli,rugpjutis tikrai nepigus menuo.Labai daug graziu vietu yra aplankyti,visa sala tikrai grazi,kalnai,zydra ir skaisti jura (nors surus vanduo).
Jei norit isvengti didesniu kainu viebuciuose vertetu vaziuoti birzeli,rugpjutis tikrai nepigus menuo.Labai daug graziu vietu yra aplankyti,visa sala tikrai grazi,kalnai,zydra ir skaisti jura (nors surus vanduo).
QUOTE(fragolina* @ 2009 02 22, 17:33)
As gyvenu cia
Kaip uzpavydejau
QUOTE(Lynacka @ 2008 06 23, 20:33)
Apsistosime šiaurinėje salos dalyje , Santa terresa di Gallura.
Mes irgi šiame miestuke gyvensim jau po mėnesio! Nuo gegužės 21 dienos, 5 paras nakvosim "l'Ancora" viešbutuke. (gal ir jūs ten pat gyvenot?
QUOTE(spyglaite @ 2008 12 07, 21:37)
Grįžom, grįžom
Aplankėm Santa Teresa di Gallura (ten pamatėm nuostabų Mėnulio slėnį, kuriame pilna didžiulių akmenų su skylėm, įdomiai nugludintų ir pan. Sunku nupasakoti
),
Aurėja, savarankiškai keliaujat? Svajiju ir aš ten nukakt
Man pries keleta metu taip istrigo tavo aprašytoji Zydroji pakrantė, kad šiemet ją aplankiau
Man pries keleta metu taip istrigo tavo aprašytoji Zydroji pakrantė, kad šiemet ją aplankiau
QUOTE(vedeja @ 2009 04 28, 18:02)
Aurėja, savarankiškai keliaujat? Svajiju ir aš ten nukakt
kaip smagu
Skrisim iš Rygos su Ryanair - į Milaną, iš Milano - į Cagliarį. bilietai dviems - 666 lt. Viešbutukas 3*** - 232 eurų. O Auto nuoma - 140 euru 5 paroms (tiesa, mum kainuos 70 eurų, nes dar kartu keliaus draugai, tad transporto išlaidas pasidalinsim).
kol kas pradiniai planai - važiuosim kiek sugebėsim, labai nepervargdami, pažiūrėti nuostabių gamtos kampelių, šiek tiek paplūdimių poilsiui, ir ten dar pažiūrėsim lenktynes - kaip tik vyks pasaulio ralio čempionato etapas.
----------
Klausimas buvusiems ir gyvenantiems Sardinijoje: Jei jums kas pasakytų - gali Sardinijoje aplankyti tik 3-4 vietas, pasirink pačias pačiausias - į kurias važiuotumėt?
vat mane domina skrydziai. is vilniaus yra su dviem persedimais prahoj ir venecijoj, kaina apie 1300 zmogui. Kazi kaip pigiau galima nuskristi su vaikais?
QUOTE(Aurėja @ 2009 04 29, 08:31)
kaip smagu
taip, savarankiškai vis keliaujam.
Skrisim iš Rygos su Ryanair - į Milaną, iš Milano - į Cagliarį. bilietai dviems - 666 lt. Viešbutukas 3*** - 232 eurų. O Auto nuoma - 140 euru 5 paroms (tiesa, mum kainuos 70 eurų, nes dar kartu keliaus draugai, tad transporto išlaidas pasidalinsim).
kol kas pradiniai planai - važiuosim kiek sugebėsim, labai nepervargdami, pažiūrėti nuostabių gamtos kampelių, šiek tiek paplūdimių poilsiui, ir ten dar pažiūrėsim lenktynes - kaip tik vyks pasaulio ralio čempionato etapas.
----------
Klausimas buvusiems ir gyvenantiems Sardinijoje: Jei jums kas pasakytų - gali Sardinijoje aplankyti tik 3-4 vietas, pasirink pačias pačiausias - į kurias važiuotumėt?

----------
ieskau auto nuomos sardinijoj,bet sunkiai man sekasi,jie ten visokiu salygu papildomu prigalvoja