pagaliau perskaičiau visą temą

ir labai nustebau, nes šiek tiek kitaip įsivaizdavau atostogas Sardinijoje

dauguma ieško viešbučių AI ar HB. mes atvirkščiai stengėmės imti kelis viešbučius, tik su pusryčiais, o mėgautis maistu pas vietinius.. gi Sardinija - maisto rojus

o kaip kaimo turizmas? niekas neužsiminė apie tai.. o mes tikrai bent puse savo apsistojimų skirsim kaimo turizmui su vietine virtuve, vynu ir sūriais

... jau laukiu nesulaukiu

beje gal kas ryžosi paragauti jų žymų Cazu Marzu sūrį su kirmėliukai?

..kaip tik vakar per žinias apie jį rodė

aš iš draugų italų apie jį girdėjau.. bet net patys italai ne visi jo išdrįsta paragaut..

ką planuojam paragaut Sardinijoj
Proceddu - keptas paršiukas ant iešmo

tą manau įveiksim

Culurgionisi - ale koldūniukai su bulvėm ir jų vietiniu Pecorino sūriu ( iš kurio beje daromas ir zymusis Cazu Marzu
Cavallo - arklienos kepsnys
be abejo saldumynai - rekomenduojami pardulasa ir pane saba ( šokoladiniai)
ledai!
Alus - sardiniečiai pasirodo išgeria nemažai alaus

vynai