QUOTE(julija4ever @ 2009 08 25, 09:45)

Silikoniniu formu tepti jokiais aliejais negalima, nebent kepate biskvita, tada rekumenduojama sviestu. Pries ka nors kepant pakanka perplauti siltu vandeniu ir viskas. Kad pyragas prikibo, tai itariu buvo ne iki galo issikepes, nes iskeptas tiesiog pats atsoka nuo seneliu ir nuo dugno. I
Aisku kepti reikia 180 laipsniu temperaturoje. kai issikepa patiekalas, istraukti forma ir leisti apie 5 min. atvesti.

Net nezinau ka dar patarti, man tiesiog tokiu dalyku niekada nebuvo atsitike.
Is anksto atsiprasau uz kvaila klausima: O silikona tikrai Tupperware turite?
cia galima dar pasiskaityti
http://www.kitaforma..._id=278&lang=lt
aga tikrai...... parasyta ant dugno gavau tada toki akmeni (akmenine kepimo forma) ir ta silikona...... tada dar skaiciau, domejausi, tai tas akmuo superinis, kepu iki isol, nors prekyboje jie laaaabai trumpai buvo, o va su silikonu kai naujas buvo imant pyraga jis man sulinko ir pyraga isdrebiau...... nu vienu zodziu buvo skanus grindys svarios susirinkau nuo plyteliu

tai dbar tiesiai su orkaites blieka traukiau.... siaip as ji sausai isvaliau praplovus gal to nereikejo.... nu bet pasiskaitysiu ir gal dar bandysiu, nes kitos formos pyragui kepti nebeturiu, suvargus buvo ismeciau, o kam pirkti kai turiu sita....
p.s. tiktai mano raudonas apvalus be rastu jokiu, ne rudas.... gal tik anskciau tokie budavo