Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

mes turime baldakima-kadangi sunus gime vasara tai mum buvo saulute i musu langu puse tai biski ir pasislepdavome po juo kad i akytes nespigintu
Atsakyti
grazus dalykas.. rolleyes.gif bet mes apsiejome be jo.. blush2.gif
Atsakyti
as ir tokios nuomones kad jie grazus bet ne visiems naudingi bigsmile.gif mes augom ir augsim be jo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 08 vasario 2009 - 22:16
Turime, bet nesinaudojame. Labai kaupia dulkes. ax.gif
Atsakyti
Mes turime,ir naudojame iki šiol smile.gif
Atsakyti

neturejom ir nenaudojom smile.gif
Atsakyti
Augindama pirma dukra pries 11 metu naudojau baldakima, gal iki 2 metu.Dabar antrajam irgi pirkau ir manau naudosiu.Vaikui jis suteikia jaukumo 4u.gif
Atsakyti
as tai maciau Ikea parduotuvej super graziu baldakimu, tokiu subtiliu... na Ikea stilius man labai patinka.. na ir nebrangus buvo, kas dar labiau patinka... bet tada kai buvau toj parduotuvej, tai ju nenusipirkau
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 09, 15:52)
Turime, bet nesinaudojame. Labai kaupia dulkes. ax.gif

Mes taip pat juo nesinaudojome, nes dulkių namie ir taip pakanka, o ir manau kad vaikui miegoti reikia daugiau erdvės ir gryno oro.
Jei kam gražu tai prašom.
Atsakyti
Musu aukselis dar pilveli, bet as jau turiu, o turiu todel kad kai pirkau pataliukus tai buvo kartu kaip komplektukas.... smile.gif Na bet manau bus visai nebloga apsaugele nuo saules nes gyvenam tai praktiskai kaip akvariume, is visu pusiu langai, o uzuolaidom pokolkas sutaupyti pinigeliai atiteko maziucio kraiteliui supirkti... biggrin.gif
Atsakyti
neturejom niekada smile.gif
Atsakyti
turejom ir man buvo labai grazu,bet isigijom kita lovyte,o ant jos nesideda verysad.gif
Atsakyti