Turim, atrodo graziai
Naudos nedaug
tik tiek, kad ji jis uzstoja sviesa nuo lango ir siaip maziui jaukiau miegoti
Nenaudojom, o su saule kovojo ruletai
.
Mes naudojam. Ir gražu ir reikalinga
Ir nuo šviesos ir kai migdosi mažiau vaizdų mato ir lengviau užmigti
Naudojam
ir nuo saulės, ir nuo skersvėjų saugo, ir nuo dulkių - manau super daiktas
Mes taip pat naudojam, praktiskas daiktas pasirodo.
Kadangi miegamajame televizorius, tai puikiai apsaugo nuo sviesos.
Man labai gražu, o vaikučiui jaukiau, mažuliai bijo didelių erdvių. Ir nuo teliko, saulės apsaugo
Tu baldakimu ir as nenaudojau, nezinau man tai dulkiu rinkimas tik, vaikui gal net sakyciau oro truktu po tais apklojimais
Bet va patalyne tai neatsidziaugiu Carreblanc kur uz lipdukus IKi galima pigiau isigyti, as pati nepirkau, anyta padovanojo visoms anukems peledines, nu rojus, kokybe medvilnes super ir lieka tokia pat svelni ir gurgzdanti ja isskalbus. Dabar tyliai zadu pirktis ir mums vienspalve, kokybe labai gera, aprasyma pilna radau cia . Siaip idomu kiek ji siaip be tu lipduku kainuoja, gal kas yra anksciau pirke? Noreciau baltos, bet parduotuvej tik kuno spalvos maciau, man truputi ne labai patinka ta spalva
na mes gimem spalioo pabaigoje,tai buvo salta,tai baldakima naudojome iki tol kol visiskai susilo orai,ir miegodavome atviru langu,tada jo ir nebenaudojom,nes norejau kad mazyliui butu daugiau oro.tai galima sakyt panaudojom kazkur pusmeti,zinoma ir ziema ji daznai atidengdavau,uzdengdavau jei lempa budavo ijungta,ar saule sviesdavo
As zadu pirkti tiulini baldakima vien del grozio. Pati svajojau apie lova su baldakimu kai mazyte buvau, tai tegul mano vaikutis ji turi
Mes nenaudojom, nors man grazu