mano mergytei jau 11 menesiu

su kiekviena diena vis nauju dalykeliu ismoksta

, labai viskas idomu, ne tik man , bet ir mano mazajai.
Labai megsta darineti stalcius ir ismetyti visus drabuzius po visur kur tik papuola, vaiksto pasilaikydama ar uz lovytes krasto, ar uz stalo.

valgo jau labai daug, kas liecia suaugusiu masta

, be galo megsta ivairius geriamus jogurtus ir pieniskas desreles.

labai megsta maivytis pries veidrodi, gal del to, kad ji mato ten save bet nesupranta kol kas , kad ten ji ir visada siulo veidrodziui ir sausainiuku pasivaisinti, bei buciuoja ji

.
Kartais uzeina toks noras sau is ausyciu auskariukus issimti, tai

tada tenka papluseti, kol demesi jai atkreipi nuo ju, labai nemegsta nei kepuryciu, nei bateliu.
Siaip mergyte labai judri, nelabai megsta pietu miegucio miegoti, bet siausti tai visada pasiruosusi
Papildyta:
mano mergytei jau 11 menesiu

su kiekviena diena vis nauju dalykeliu ismoksta

, labai viskas idomu, ne tik man , bet ir mano mazajai.
Labai megsta darineti stalcius ir ismetyti visus drabuzius po visur kur tik papuola, vaiksto pasilaikydama ar uz lovytes krasto, ar uz stalo.

valgo jau labai daug, kas liecia suaugusiu masta

, be galo megsta ivairius geriamus jogurtus ir pieniskas desreles.

labai megsta maivytis pries veidrodi, gal del to, kad ji mato ten save bet nesupranta kol kas , kad ten ji ir visada siulo veidrodziui ir sausainiuku pasivaisinti, bei buciuoja ji

.
Kartais uzeina toks noras sau is ausyciu auskariukus issiimti, tai

tada tenka papluseti, kol demesi jai atkreipi nuo ju, labai nemegsta nei kepuryciu, nei bateliu.
Siaip mergyte labai judri, nelabai megsta pietu miegucio miegoti, bet siausti tai visada pasiruosusi