sveiki,
Mano mažiukui šiek tiek daugiau nei 11 mėn.
Pasiekimai tai tokie: vaikšto laikomas už vienos rankos, kabindamasis į daiktus, o kai užsimiršta, paeina porą metrų ir vienas. Geria iš puoduko jau seniai, katučių ploja, atia daro, ku-kū daro, susiradęs kokį medžiagos gabalą, labai daug šypsosi, moka rodyti su vienu pirštu, žino kur akytės ir nosytė, pavarto knygutes, krausto stalčius, spinteles, ištampo knygas iš lentynų, gėlės tai jai prie lubų persikėlė gyvent, tuoj prisistato, išgirdęs rakinamas duris, kankina brolį -atiminėja saldainius ant pagaliuko, tampo už ausų, išsiaiškino, kad galima mane erzinti - kartais tenka dar į vaikštukus įdėt, kad kur neįlystų kai būnu labai užssiėmusi, tai tada prilekia su triukšmu prie užuolaidos, pačiumpa ir laukia kol pamatysiu, o tada jau spiegdamas iš džiaugsmo susivynioja keliais sluoksniais. Arba iš batų dėžės išsigriebia savo ar brolio batą ir atlekia parodyt kad turi, o kai jau pamatau, vėl spiegdamas ir cypdamas iš laimės, lekia, kad net sienos dreba. Sako atia-atia, ir atrodo, jau naudoja pagal paskirtį, sako te-te, ba-ba, ir panašiai, moka burgzti. apgraužė savo lovytę - kramtukai netinka. Kasydamasis dantenas ne kartą man į pirštą įkando. manęs nepaleidžia nė per žingsnį. neseniai gryžom iš ligoninės, tai pirmom dienon net iš kambario, kuriame būdavom, kojos iškelti negalėjau - klykdavo tik nusisukus link durų.
Apetitas labai neblogas

. sveria 10,5kg, o ūgis tai matuotas prieš mėnesį, ir tada buvo 79cm. Valgo visas kruopines ir daržovių su mėsa košes, o tarp košių tinka viskas, kas pasipainioja - ir brolio glaistytas sūrelis, šokoladas, ir paprastas sausainiukas, iš vaisių geriausia obuolys ir kriaušė, kitų vaisių po nedaug ragauja. Labai mėgsta rūgpienį. Valgo ir Miau varškytes, jogurtus.
Dygsta 9 -tas dantis. jau porą savaičių, kai normaliau naktim miega ir visai susitvarkė miegas dieną.
tai tokie 11 mėnesio pasiekimai