QUOTE(AUSRELINA @ 2012 05 11, 09:09)
neskaitinėk kokios komplikacijos, nes tau jos negresia, tu jau gydaisi tik dabar džiaukis, kad tau nustatė tą ligą, komplikacijos yra kai ji nenustatyta ir joks gydymas netaikytas.
Man pasiūlė kraujo tyrimą dėl tos ligos visai netikėtai, aš dar taip abejodama dariausi, nes jokių ligos požmių nebuvo, nei limfmazgiai padidėję, nei temperatūra o va pasirodo apsigyveno parazitas ir pas mane, nors vaikystėje ir su katinais laukiniais žaidžiau ir neplautus obuolius ir braškes sode valgiau, galėjau persirgti ir jau turėti imunitetą, bet ne prikibo parazitas pačiu netinkamu laiku, net neįsivaizduoju kur galėjau užsikrėsti
Va bbūtent - aš augau kaime, katinai laukiniai aplink visokie budavo, tampydavom juos, suvalgydavom ir darzoviu nebutinai gerai nuplautu is darzo kur aplink katinai vaiksciodavo - ir nieko. o va butent dabar kai labiausiai nereikejo, prikibo ta zaraza
Nezinau, ar galima nuo silkes pasigauti, bet as butent ta diena, kai valgiau silke, vakare pakilo temperatura, saltis krete, kaulus lauze, tai pagalvojau, kad gripas kimba, bet jokiu daugiau kitu gripui budingu pozymiu nebuvo - nei gerkle, nei sloga.. tai dar kita diena pagulejau namie, nes buvo ziauriai silpna... ir paskui viskas ok buvo. tai as itariu, kad tai ir buvo tas momentas kai prikibo zaraza
Sekmes tau labai Ausrelina

ziuriu jau netrukus gimdymo terminas - kad viskas kuo puikiausiai praietu ir susilauktum sveiko mazylio