QUOTE(colli @ 2012 12 28, 11:45)
Sveikos,
Mačiau, kad dauguma mamų, sirgusių ūmia toksolp. visą nėštumą vartojo antibiotikus. Ar buvo tokių atvejų, kai užtekdavo suvartoti kelias dežutes ir tyrimai buvo geri. Mano pradinis Igm 2,90 (norma 1), Igg 80, o avidiškumas virš 60 (aukštas). Dabar kelias sav. vartoju Rovamiciną, o po savaitės vėl laukia kraujo tyrimai, tada infektologė spręs ką daryti toliau. Bet vis gi norėtusi išgirsti ir vilčių suteikiančių pavyzdžių
Beje, ar darėtės genetinius tyrimus?
laba,
as vartojau visa nestuma. rovamicinas pradzioj, o paskui ta kita antibiotika (dvi dezutes suvartojau) ir kruvomis folines rugsties.
Mano pradinis IgM buvo apie 4 (nepamenu tiksliai), tai daugiau nei jusu. avidiskumas nepamenu tiksliai, bet uzsikretimas buvo mazdaug 2 men iki nestumo.
Karujo tyrimai visa nestuma buvo daromi periodiskai. IgM vis mazejo. pries gimdyma buvo 1.96. Gydytoja sake, kad nukrito iki tokios ribos, kad jau galejau ir maitinti vaikeli.ir tada jau nebeskyre vaistu.
tai Jums gal dar anksciau nutrauks antibiotiku vartojima , nes M mazesnis nei mano (as tik speju - gydytoja viska pasakys. pasitikekit ja

Beje, pas Gydyt Marcinkute gydotes?
visa nestuma vaiksciojau pas genetike - echoskopas, vaisiaus vandenu tyrimas(nerado tada tos zarazos).
nu zodziu, daug nerimo, nezinomybes del vaikelio sveikatos visa nestuma...
Gimus vaikeliui, padarem tyrimus ir nerado kraujuke toxo - musu dziaugsmui vaikelis gime sveikas
tai va noriu kad zinotumet, kad yra geru pavyzdziu

ir tikiu, kad ir jums viskas bus gerai
beje, kelinta nestumo savaite suzinojot apie liga ir nuo kada pradetas taikyti gydymas?