QUOTE(Rikara @ 2009 09 26, 22:23)
Patarkit kaip pačiai pasigaminti imbiero saldainius cukruje, o dar ir sirupą.Aš tai tokias elipsės formos imbiero kapsules perku ir čiulpiu.Degina burną, bet profilaktinė priemonė nuo peršalimo ir viršutinių kvėpavimo takų infekcijų.
O šiuo metu bandau nesusirgti naudodama savo "firmines" priemones

: geriu maltą gvazdikėlį ir vandenilio peroksidą.
Aš,šį receptą radau internete,bet yra ir šiame forume,kaip jas ruošti.
Kaip tik rytoj ruošiuosiu virti.
Reikės 0,5kg imbiero,0,8kg cukraus,dar daugiau,jeigu norime imbiera apvolioti.
1ltr. vandens,
žiupsnelio druskos,
Imbierą nulupame,supjaustome plonomis riekutėmis .
Užpilame vandeniuir verdame 20min.
Supilame druską,cukrų,ir verdame kol sirupas pasiekia106C-225C temper.
Verdant be termometro,tai užtrunka2o-40min.
Imbiero gabalėliai tampa skaidrųūs,sirupas blizges,ir bus tirštokas
Galima imbiero gabalėlius palikt per naktį sirupe
Gerai nuvarviname imbierą ,pravėsusį apvoliojame cukruje pir leidžiame išdžiūti per naktį.
Geriausia panaudoti virtuvinį padėklą.
Sirupą susipilame į švarų stiklainį ,turimą indą.