Tai kad toks sužalojimas kaip ir nesiskaito brokas. Žinau sibiro haskių kalytę, kurios viena akytė sužalota ir aiškiai matosi skirtumas, bet dalyvavo parodose ir gavo gerus įvertinimus. Brokas yra jau ryškus nukrypimas nuo standarto (blogas sąkandis, spalvinis neatitikimas ir pan), bet čia juk ne brokas. Kažkaip keistai skamba. Spec komisijos... banginiuk - pasibandykit parodas, ypač jei kalytė turi puikius duomenis - tikrai tas uodegos galiukas ne kliūtis. Nes šiaip, įdomiai skamba visa tai.
Na bet gal užsuks kas iš rimčiau nusimanančių ir pasakys kaip ten būna su sužalojimais. Gal aš ir klystu, bet jei jau pripažįstamas brokas, tai veisimui tikrai neskirta.
Na esme tame, kad man tas net ir neaktualu nes mes ja isigijome su salygom. Ten didele sutartis, kadangi ieskojom butent shibukes su dokumentais, kad butu geros kilmes sveika ir t.t. Visais kitais klausimais rupinasi veislynas. Tai as ypatingai ir neapsisvietus siuo klausimu tiesiog dziaugiames savo Kibuke ir tiek
Gal del to ir paaiskinu jums neaiskiai (ji tinkama parodoms, bet ta veiseja labai sazininga ir jai bet koks nukrypimas nuo normos jau nebe norma, ji pasirupins busimu suniuku dokumentais ir man del to ramu )
Jus man geriau papasakokit kaip sekasi auginti Akitas (nes kiek zinau jie nelabai skiriasi nuo shibukiu, xarakteriai labai panasus...
Musu Kibi tai grynas strakalas, labai aktyvi ir smalsi

Jus man geriau papasakokit kaip sekasi auginti Akitas (nes kiek zinau jie nelabai skiriasi nuo shibukiu, xarakteriai labai panasus...
Musu Kibi tai grynas strakalas, labai aktyvi ir smalsi

Prisistatom ir mes, nors musu mergyte dar negreit namo parkeliaus
Ir ne LT mes
Gimus balandzio 28d.

Gimus balandzio 28d.
QUOTE(VRed @ 2011 05 09, 20:21)
Ir ne LT mes
Gimus balandzio 28d.

Gimus balandzio 28d.
koks grozis!!!

QUOTE(banginiukas @ 2011 05 04, 20:10)
Na esme tame, kad man tas net ir neaktualu nes mes ja isigijome su salygom. Ten didele sutartis, kadangi ieskojom butent shibukes su dokumentais, kad butu geros kilmes sveika ir t.t. Visais kitais klausimais rupinasi veislynas. Tai as ypatingai ir neapsisvietus siuo klausimu tiesiog dziaugiames savo Kibuke ir tiek
Gal del to ir paaiskinu jums neaiskiai (ji tinkama parodoms, bet ta veiseja labai sazininga ir jai bet koks nukrypimas nuo normos jau nebe norma, ji pasirupins busimu suniuku dokumentais ir man del to ramu )

Šibos

Jums reiktų veto pažymos ir ramiai galėsit dalyvaut parodose

Mano pabaisos ausies galiukas nukąstas (mama netyčia

QUOTE(VRed @ 2011 05 09, 20:21)
Ir ne LT mes
Gimus balandzio 28d.

Gimus balandzio 28d.
grazuole

Kamiko 2 savaites

Veislyne "Sveika" nauja vada

Mes ir is Sirvintu veislyno liepos 1d. parsivezem Amerikietiska Akita negalim atsidziaukti koks jis meskinas
cia buvo dovana dukrai 15gimtadienio proga .

Sveiki!
norime prie Jusu prisijungti
turiu 6.5 men Akita - inu mergyte vardu Makiko dokumentuose, bet vadinam ja Hacyte
kadangi esam naujokai ir dar negalim ikelti foto tai imetu nuoroda, cia yra kelios musu foto
http://www.bone.lt/vartotojai/Makika/
labai norime bendrauti, gal kas esat is Kauno ?
norime prie Jusu prisijungti

turiu 6.5 men Akita - inu mergyte vardu Makiko dokumentuose, bet vadinam ja Hacyte

kadangi esam naujokai ir dar negalim ikelti foto tai imetu nuoroda, cia yra kelios musu foto

labai norime bendrauti, gal kas esat is Kauno ?

Sveikutes , mes is Kauno turim keturiu men. bahuriuka
Amerikietiska Akita dabar pradejom eit i dresiravimo mokykla Reksas , pirmos pamokos praejo neblogai , nes zinant kokie jie uzsispyreliai , bet tuom jie ir zavus 
Papildyta:
Musu vardas pagal dokumentus Mazasis karalius Tank Bilas , bet vadinam Aiko . Gal zadat dalyvauti parodose , palaikytumem kompanija

Papildyta:
Musu vardas pagal dokumentus Mazasis karalius Tank Bilas , bet vadinam Aiko . Gal zadat dalyvauti parodose , palaikytumem kompanija