QUOTE(visai_ne_super @ 2012 04 18, 14:53)
Sveikos,
Gal galite rekomenduoti amerikiečių ir japonų akitos veislynus?
Ar veislynas "Mažasis karalius" patikimas? Jie ten turi daug suaugusių šunų, tai mąstau, kad nebūtų kraujomaišos...
Gal galite rekomenduoti amerikiečių ir japonų akitos veislynus?

Ar veislynas "Mažasis karalius" patikimas? Jie ten turi daug suaugusių šunų, tai mąstau, kad nebūtų kraujomaišos...

Sveiki, pati nelinkusi diskutuoti forumuose, bet radau jūsų norą išgirsti apie veislyną "Mažasis karalius", todėl manau, kad mano nuomone, kaip šio veislyno veisėjos, turėtumete taip pat išgirsti. Jeigu jus domina mano darbas su šia Lietuvoje dar nauja veisle, turėtumete atvykti į svečius, pamatyti mano augintinius, pabendrauti su jais ir manimi, tada susidaryti vienokia ar kitokia nuomonę

Jus kalbate ir "pergyvenate" dėl kraujomaišos, bet jeigu domitės ir butumėte prieš tai pasikalbėjusi su manimi ar atvykusi į svečius, butumėte sužinojusi jog pas mane yra tryjų skirtingų kraujų patinai, atkeliavę iš skirtingų šalių (Vengrijos, Portugalijos ir net Kanados), o ne keltumėte abejones dėl veislyno nepatikimumo.
Su malonumu Jums atsakysiu į visus rūpimus klausimus el. paštu (Forumuose būnų labai retai): MKaralius@inbox.lt
Apie veislyne auginamus Šunis daugiau sužinoti galite čia: Mazasis Karalius