Įkraunama...
Įkraunama...

Akita

QUOTE(visai_ne_super @ 2012 04 18, 14:53)
Sveikos,

Gal galite rekomenduoti amerikiečių ir japonų akitos veislynus?  ax.gif
Ar veislynas "Mažasis karalius" patikimas? Jie ten turi daug suaugusių šunų, tai mąstau, kad nebūtų kraujomaišos... g.gif

Sveiki, pati nelinkusi diskutuoti forumuose, bet radau jūsų norą išgirsti apie veislyną "Mažasis karalius", todėl manau, kad mano nuomone, kaip šio veislyno veisėjos, turėtumete taip pat išgirsti. Jeigu jus domina mano darbas su šia Lietuvoje dar nauja veisle, turėtumete atvykti į svečius, pamatyti mano augintinius, pabendrauti su jais ir manimi, tada susidaryti vienokia ar kitokia nuomonę smile.gif

Jus kalbate ir "pergyvenate" dėl kraujomaišos, bet jeigu domitės ir butumėte prieš tai pasikalbėjusi su manimi ar atvykusi į svečius, butumėte sužinojusi jog pas mane yra tryjų skirtingų kraujų patinai, atkeliavę iš skirtingų šalių (Vengrijos, Portugalijos ir net Kanados), o ne keltumėte abejones dėl veislyno nepatikimumo.

Su malonumu Jums atsakysiu į visus rūpimus klausimus el. paštu (Forumuose būnų labai retai): MKaralius@inbox.lt

Apie veislyne auginamus Šunis daugiau sužinoti galite čia: Mazasis Karalius

Atsakyti
QUOTE(MazasisKaralius @ 2012 12 31, 14:45)
Sveiki, pati nelinkusi diskutuoti forumuose, bet radau jūsų norą išgirsti apie veislyną "Mažasis karalius", todėl manau, kad mano nuomone, kaip šio veislyno veisėjos, turėtumete taip pat išgirsti. Jeigu jus domina mano darbas su šia Lietuvoje dar nauja veisle, turėtumete atvykti į svečius, pamatyti mano augintinius, pabendrauti su jais ir manimi, tada susidaryti vienokia ar kitokia nuomonę smile.gif

Jus kalbate ir "pergyvenate" dėl kraujomaišos, bet jeigu domitės ir butumėte prieš tai pasikalbėjusi su manimi ar atvykusi į svečius, butumėte sužinojusi jog pas mane yra tryjų skirtingų kraujų patinai, atkeliavę iš skirtingų šalių (Vengrijos, Portugalijos ir net Kanados), o ne keltumėte abejones dėl veislyno  nepatikimumo.

Su malonumu Jums atsakysiu į visus rūpimus klausimus el. paštu (Forumuose būnų labai retai): MKaralius@inbox.lt

Apie veislyne auginamus Šunis daugiau sužinoti galite čia: Mazasis Karalius

Nemanau kad yra kelemos abejones,tik merginos domisi ,diskutuoja,si veisle yra pakankamai brangi ,todel pirkti nediskutuojant nesidalinant info yra lb pavojinga wink.gif

Na o as galiu jau pasidziaugt pagaliau ,esam su vyru apsisprende ties situ suniu jau galutinai,paraseme laiska sulaukem iskart atsakymo (kuo as net netikejau ).....
Dabar spresim ar imti is buvusios vados,ar laukti iki pavasario naujos ,tai pat patikino kad su vaikais nera problemu siam sunui ,kas va mane labiause ir gazdino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moskelis @ 2013 01 09, 08:25)
Na o as galiu jau pasidziaugt pagaliau ,esam su vyru apsisprende ties situ suniu jau galutinai,paraseme laiska sulaukem iskart atsakymo (kuo as net netikejau ).....
Dabar spresim ar imti is buvusios vados,ar laukti iki pavasario naujos ,tai pat patikino kad su vaikais nera problemu siam sunui ,kas va mane labiause ir gazdino  smile.gif

Saunu smile.gif suniukai tai dar tikrai jaunuciai,bet nebent jus gali isgasdinti ju dydis biggrin.gif kai vyras isvaziavo pirkt 5men musu sunytes,tai tikejausi dar mazo suniuko kazkodel,o kai is bagazines issoko tokia dicke,tai buvo sokas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(aude:) @ 2013 01 09, 22:46)
Saunu  smile.gif  suniukai tai dar tikrai jaunuciai,bet nebent jus gali isgasdinti ju dydis  biggrin.gif  kai vyras isvaziavo pirkt 5men musu sunytes,tai tikejausi dar mazo suniuko kazkodel,o kai is bagazines issoko tokia dicke,tai buvo sokas  lotuliukas.gif

Jo mane tas dydis sito ,,mazo ,, suniuko is ties isgazdino,bet vyras mane nuramino tai sako ko tu nori jis gi didziulis bus ,puse taves biggrin.gif
Papildyta:
Gal kitos merginos turi kokiu komentaru,ka geriau rinktis ,patina ar patele?
As asmeniskai esu už patina,nzn kodel tiesiog visada suo mano namie atrode turi but patinelis.....
Atsakyti
QUOTE(moskelis @ 2013 01 09, 22:01)
Jo mane tas dydis sito ,,mazo ,, suniuko is ties isgazdino,bet vyras mane nuramino tai sako ko tu nori jis gi didziulis bus ,puse taves  biggrin.gif
Papildyta:
Gal kitos merginos turi kokiu komentaru,ka geriau rinktis ,patina ar patele?
As asmeniskai esu už patina,nzn kodel tiesiog visada suo mano namie atrode turi but patinelis.....

bet kokioj veislei - patelles istikimesnes, glaustesnes, sveslnesnes, arsesnes, taciau mazesnes. Patinai dazniau pkstasi su kitais patinais, agresyvesni, didesni ir visa gyvenima rujoja, jei nekastruosit smile.gif Mes dvi panas auginam, ne akitas smile.gif
Atsakyti
Prisistatau ir as i sia temute. Mano tevai augina amerikieciu akituke Bursa (pirkta is veislyno UK). Nerealaus grazumo suo, vedziojant kaip taisykle vis gaunam paklausimu, kokia cia veisle.. biggrin.gif O mieganti tai apskritai namu idiles pavyzdys.. Tikrai rekomenduoju sia veisle. Labai taiki ir draugiska, atejusius aploja, bet paskui - lapces ant peciu ir draugaut smile.gif Kas be ko, is pat mazens reikia rimtai uzsiimti, dresiruoti ir drausminti, kitaip gali but vargo, nenulaikysi gi taip paprastai tokios meskos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos akitu myletojos,
Iskilo Toks Klausimas, Kiek Jums kainuoja islaikymas Akitos Inu? Kokiu Maistu Maitinate, Idomu Kiek Tokio Dydzio Suo Sueda? Labai Aciu Uz
atsakyus
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2013 02 24, 12:26)

nerealus gražuolis wub.gif wub.gif . Pavydu net biggrin.gif

o ten, tikriausiai, ne akitos pavadėlis rankoje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 25 vasario 2013 - 11:01
QUOTE(linnn @ 2013 02 25, 11:00)
nerealus gražuolis wub.gif  wub.gif . Pavydu net biggrin.gif

o ten, tikriausiai, ne akitos pavadėlis rankoje biggrin.gif  biggrin.gif

Labai taiklu lotuliukas.gif Ten ex akitos pavadelis, neuzilgo po to buvo nutrauktas doh.gif
Atsakyti
Turiu shiba inu suniuku su dokumentais. Visa info email jchononovic@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banginiukas: 04 balandžio 2013 - 21:53
Labai numirusi si tema,pasidalinkite kur perkate suniukus,kokius patikimus veislynus pasiulytumete,gal zinote kada butu nauja vada pavasari amerikieciu akita suniuku?Aciu
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2012 12 29, 19:46)
g.gif  Kas jums patare is Maz.Karolio nepirkti to zmogaus sazines reikalas,ir galvoju labai neetiska jums vardinti si turinti nepriekaistinga reputacija veislyna.Dometis pradejau se veisle kaip tik po to ,kaip parodose pamaciau amerikon.akitas is veislyno ''Mazasis Karalis'' thumbup.gif Pas juos ,berods,maciau 3 patinus atveztus is Partugalijos,Vengrijos,Portugalijos. Mergaiciu as ju nemaciau,bet zinau ,kod jos labai geru kraujiu----Redvic----(Veislynas Anglija). thumbup.gif Nereike lyginti su Veislynu ''Sveikas''-jie veise Akita(japoniska).CIA DVI SKIRTINGOS VEISLES. Gal klystu? 4u.gif
Papildyta:

g.gif  Kas jums patare is Maz.Karolio nepirkti to zmogaus sazines reikalas,ir galvoju labai neetiska jums vardinti si turinti nepriekaistinga reputacija veislyna.Dometis pradejau se veisle kaip tik po to ,kaip parodose pamaciau amerikon.akitas is veislyno ''Mazasis Karalis'' thumbup.gif Pas juos ,berods,maciau 3 patinus atveztus is Partugalijos,Vengrijos,Portugalijos. Mergaiciu as ju nemaciau,bet zinau ,kod jos labai geru kraujiu----Redvic----(Veislynas Anglija). thumbup.gif Nereike lyginti su Veislynu ''Sveikas''-jie veise Akita(japoniska).CIA DVI SKIRTINGOS VEISLES. Gal klystu? 4u.gif  rolleyes.gif Atsiprasysiu-----trecias patinas atveztas is Kanados.

Gal dar kas galetume pasakyk apie veislyna Maz Karalius g.gif noretusi isgirsti apie sio veislyno patikimuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuoja: 04 gegužės 2013 - 12:39