Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

as ir kazkaip neatrandu saves, ieskausi darbo bet cia siuo metu ji rast tikrai reikia kryziaus kelius nueiti..
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 27, 15:53)
as ir kazkaip neatrandu saves, ieskausi darbo bet cia siuo metu ji rast tikrai reikia kryziaus kelius nueiti..

mane ir ta pati problema kamuoja(kalbant apie darba),o del dantuku tai begale klausimu ir kazkoks nerimas...
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 27, 15:53)

dabar as save darbe tiesiog marinuoju fool.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 27, 15:56)
mane ir ta pati problema kamuoja(kalbant apie darba),o del dantuku tai begale klausimu ir kazkoks nerimas...

o kokio darbo ieskaisi? gal mes cia labai daug norim?? bet as dar turiu viena vilti per pazystamus ilysti kazkur
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 27, 15:57)
o kokio darbo ieskaisi? gal mes cia labai daug norim?? bet as dar turiu viena vilti per pazystamus ilysti kazkur

bent jau as noriu, kad butu ka VEIKTI, o ne skaityti delfi.lt ir po 30 min. spausti "refresh"-gal ka naujo parase. ir taip visa diena. aisku reikia dziaugtis, kad bent isvis turiu kur sikna priglaust. bet labai noreciau i finansus, apskaita, kad butu kazkokie matomi darbo rezultatai... book.gif
Atsakyti
o vat o as o as vat noriu kokiu 3men atostogu!!!!!!!!!!!!!!!!! beee.gif mastau.gif nes man jau nusibodo tik dirbt dirbt plust plust uzduotis po uzduoties ir vis mandresne... pavargau, man gana.... karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 08 27, 16:08)
o vat o as o as vat noriu kokiu 3men atostogu!!!!!!!!!!!!!!!!! beee.gif  mastau.gif  nes man jau nusibodo tik dirbt dirbt plust plust uzduotis po uzduoties ir vis mandresne... pavargau, man gana.... karsta.gif

as lb noreciau tureti darba..
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 08 27, 16:08)
o vat o as o as vat noriu kokiu 3men atostogu!!!!!!!!!!!!!!!!! beee.gif  mastau.gif  nes man jau nusibodo tik dirbt dirbt plust plust uzduotis po uzduoties ir vis mandresne... pavargau, man gana.... karsta.gif

kazkada ir man taip buvo.bet nieko neveikimas vienoj vietoj tikrai labai isvargina
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 27, 16:10)
as lb noreciau tureti darba..

o kokiu budu jus jo ieskot, labai noriu zinoti... Nes mano drages pvz laukia kol jom darbas nukris is dangaus (nusiuncia cv emeilu ir laukia).... o tolkas? pasidalinkite prasau kaip ir ka darot? Galbut duosiu jums pora patarimu kaip tai reiketu daryti (zminoma is savo praktikos, savo nuoziura ir siaip pagal savo imones politika)... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 08 27, 16:18)
o kokiu budu jus jo ieskot, labai noriu zinoti... Nes mano drages pvz laukia kol jom darbas nukris is dangaus  (nusiuncia cv emeilu ir laukia).... o tolkas? pasidalinkite prasau kaip ir ka darot? Galbut duosiu jums pora patarimu kaip tai reiketu daryti (zminoma is savo praktikos, savo nuoziura ir siaip pagal savo imones politika)... rolleyes.gif

na as bent jau manau, kad zinau visus psl kurie siulo darba, o be to patirtis nemaza ir rekomendacijos. tikrai nesedziu ir nelaukiu kol kas nukris is dangaus
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 08 27, 16:18)
o kokiu budu jus jo ieskot, labai noriu zinoti... Nes mano drages pvz laukia kol jom darbas nukris is dangaus  (nusiuncia cv emeilu ir laukia).... o tolkas? pasidalinkite prasau kaip ir ka darot? Galbut duosiu jums pora patarimu kaip tai reiketu daryti (zminoma is savo praktikos, savo nuoziura ir siaip pagal savo imones politika)... rolleyes.gif

mes cia labai nukrypsim nuo temos...reikia bendraminciu temos..
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 27, 16:21)
mes cia labai nukrypsim nuo temos...reikia bendraminciu temos..

jau ka ka , bet ta mes mokam.... hihihi.gif
Atsakyti