Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(justyte** @ 2009 09 01, 18:27)
o Jus savo nuotraukyciu nesat idejusi? smile.gif manau jusu dantukai ne ka blogiau atrodo smile.gif

uuuu mano dantys daaaaug blogiau atrodo. Ir aš tik 2 sav su breketais. Žodžiu, jūsų dantys mano svajonė rolleyes.gif

QUOTE(natale @ 2009 09 01, 18:41)
Eina sau,eina sau kai paziuriu kaip jusu dantusikai atrodo man tada kur rusy uzsidaryt ir tylet blink.gif  ax.gif  reikes kada ir man savo vaizda ikelt,pagazdint ir parodyt kaip istikruju kreivi dantukai atrodo. rolleyes.gif

Aga ir aš gal kada išdrysiu blush2.gif
Atsakyti
Eina sau,gavau laiska is univero kad sesija splaio 10 prasideda.o pas Latkauskiene varau splaio 6.Kazin kaip cia as atrodysiu kreivi dantusikai ir dar breketai ant ju? blink.gif reikia paruost kokiu mandru atsakymu, jauciu bus kruva klausymu ir hah.gif o gal man dar nedes tu breketu, o kokiu gumiciu prikis kad tarpai tarp dantu atsirastu. ax.gif kai dantusikai tiesus ir breketai uzdeti tai man tikrai grazu bet kol vaidzo niera tai niekas blush2.gif
P.S. o toks grazus destytojas turetu destyt wub.gif
Atsakyti
Sveikos! as cia viena is tu pradingusiuju blush2.gif kazkaip nieko naujo nevyko, tas iltinis virsuje nuobodziai tiesinasi ir tiek ax.gif
paskaitydavau dar anksciau jusu plepesiukus, o paskutiniu metu is vis retai beuzsukdavau i jusu temele blush2.gif del mazylio laiko neperdaugiausia, o ir kitur noredavosi pasicekavyti mirksiukas.gif
na, prisiteisinau cia as ar nia mirksiukas.gif
na, o siandien sudejo ir apacioje breketukus (virsuje nuo kovo men..), vaizdas nelb koks, dantukai mazuciai atrodo tu breketuku tiek daug o dar ir vielute taip kreivai eina ax.gif bet cia jau dantuku bedos..
ir dar atsiklijavo nepraejus ne geram pusdieniui ax.gif
tai dabar vel vizitas pas gyd, tikiuosi moketi nebeteks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 01, 16:58)
As visas foto ir visur per imageshack.us keliu smile.gif  Zinokit as irgi buciau norejus pirmokelius i mokykla vesti,bet jauciu buciau su puse ju ugiu lygi lotuliukas.gif  Pas mus isvis nesamoniu pridirbo,dabar yra tik pagrindines ir gimnazijos doh.gif  O as i tokia gera mokykla ejau,bet deja,pagrindine patapo verysad.gif

as vedziau smile.gif prisiminiau vaikyste kai mane mazyte tokia vede i pirma klase, taip nedrasu buvo,o dabar pati vedziau... smile.gif

QUOTE(justyte** @ 2009 09 01, 17:21)
stai mano dantukai nelb man jie patinka smile.gif bet ... biggrin.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:

dekui  4u.gif

grazus dantukai wub.gif

na o as jau namie ir einu miegoti biggrin.gif gerai kad bent pamokos nuo 9.00h ,ilgiau pamiegosiu biggrin.gif

labos 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Atsakyti
Liabu tapu visiems!!! grazios Jumi dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 09 02, 09:12)
Liabu tapu visiems!!! grazios Jumi dieneles 4u.gif

labas rytas visoms wink.gif na ka gi tuoj keliausi i pirmaja pamokele biggrin.gif
sian ryte atsikelus, pajauciau kad apatinia lupa taip nutryne breketai, kad net ju zymes liko lupoje biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif Kiek masinu is ryto,sakes doh.gif studentai ir moksleiviai skuba i pamokas,paskaitas. Reikes dabar anksciau isvaziuot i darba. ax.gif
Atsakyti
as netrukus vaziuosiu, idomu kaip studentu miestelyje kaune smile.gif fuksu bus daug manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 02, 09:26)
as netrukus vaziuosiu, idomu kaip studentu miestelyje kaune smile.gif fuksu bus daug manau smile.gif

Manau kaip isproteje lakstys.Pirma savaite,viskas idomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 02, 08:23)
Labas rytas!  4u.gif  Kiek masinu is ryto,sakes  doh.gif  studentai ir moksleiviai skuba i pamokas,paskaitas. Reikes dabar anksciau isvaziuot i darba. ax.gif

Aga ... sian i darba velavau visu pusvalandziu doh.gif o dar nuo pat ryto susirinkimas...niu tu kuuuurmi kurmi kaip specialiai... blink.gif nuo siol teks keltis anksciau...nieko nebus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 09 02, 09:49)
Aga ... sian i darba velavau visu pusvalandziu  doh.gif  o dar nuo pat ryto susirinkimas...niu tu kuuuurmi kurmi kaip specialiai... blink.gif  nuo siol teks keltis anksciau...nieko nebus... g.gif

Man labiau pasiseke, as tik 10 min.Tai niekas ir nepastebejo kad pavelavau rolleyes.gif Manau teks ir man anksciau keltis
Atsakyti