Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(erika'92 @ 2009 08 26, 19:07)
o man kažkaip nieko nesijautė kai nuskausminamus leido..

man tas traukimas isvis niekis,nera ko bijoti..
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2009 08 26, 17:02)
Sveikos  4u.gif  Tikiuosi sausio menesi jau galesiu prisijungti prie jusu. As gyvenu uzsieni tai tik tada turiu galimybe i Lietuva atvaziuoti. O apie breketus svajoju jau seniai  rolleyes.gif  Jeigu tureciau galimybe tai rytoj pat susideciau,bet va,kad neiseina... Didziausia man baime ta,kad reikes raut man du dantukus virsuje,o to labiausiai bijau. Papasakokit man,prasau,kaip ten viskas vyksta,ar labai baisu?  biggrin.gif

na man tai neskaudejo kai virsuje abu 4us dantukus trauke, tikejaus skausmo, nes kazkada rove 6us dantukus tai labai kankino mane sad.gif o nieko net nejauciau, ir kai nuskausminamus leido neskaudejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 26, 19:14)
man tas traukimas isvis niekis,nera ko bijoti..

Tai man irgi dabar jau niekis atrodo, kai visi 4 dantys išrauti. Bet prieš rovimą tai šakės kaip bijojau..
Atsakyti
QUOTE(erika'92 @ 2009 08 26, 19:19)
Tai man irgi dabar jau niekis atrodo, kai visi 4 dantys išrauti. Bet prieš rovimą tai šakės kaip bijojau..

kam trauke tai jau nebebijos,dabar bijosiu,kad pas mane protiniai isdygtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2009 08 26, 18:19)
Ka? Kas? Kaip? biggrin.gif
Nieko nesuprantu kas tie damonai  unsure.gif  Kiek jie kainuoja? biggrin.gif
Uzmaciau,kad nuo 1500lt vienam zandikauliui ir man super  biggrin.gif

Bet jei desies paprastus metalinius, tai man atrodo kas menesi teks lankytis pas ortodonta.
Atsakyti
QUOTE(erika'92 @ 2009 08 26, 18:19)

as pries rovima ir labai bijojau, nes galvojau, kad skaudes kaip ir anuos sykius, bet kai is pradziu viena isrove, poto jau nebebijojau,nes zinojau kad neskauda biggrin.gif labai anksciau bijojau dantistu, bet kai uzsibreziau tiksla detis breketus ir tvarkyt dantis tai didziavausi savimi, kad prisiruosiau pagaliau... bet ilgai uztruko visi dantu tvarkymai ir vizitai g.gif man iki kol sudejo breketus tai uztrukau nuo anos vasaros pradzios iki kovo 16 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 26, 20:03)
as pries rovima ir labai bijojau, nes galvojau, kad skaudes kaip ir anuos sykius, bet kai is pradziu viena isrove, poto jau nebebijojau,nes zinojau kad neskauda biggrin.gif labai anksciau bijojau dantistu, bet kai uzsibreziau tiksla detis breketus ir tvarkyt dantis tai didziavausi savimi, kad prisiruosiau pagaliau... bet ilgai uztruko visi dantu tvarkymai ir vizitai  g.gif  man iki kol sudejo breketus tai uztrukau nuo anos vasaros pradzios iki kovo 16 smile.gif

man uztruko pora men,kol susitvarkiau viska,truputi buvau dantukus apleidusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 26, 18:21)
kam trauke tai jau nebebijos,dabar bijosiu,kad pas mane protiniai isdygtu g.gif

pas mane jau auga, tai nezinau kaip cia bus g.gif sako ziuresim gydymo pabaigoj kaip ten dantys jau bus susistumde ir galvosim ka su jais daryt,gali but kad salint reikes, arba juoss sustums i 6 dantu vietas ,o gal savaime jie pajudes g.gif idomu kada virsuj prades augt...
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 26, 20:04)
man uztruko pora men,kol susitvarkiau viska,truputi buvau dantukus apleidusi ax.gif

O man neilgai gydymas truko. Maždaug mėnesi praėjo ir mano dantys jau sutaisyti buvo, ir higieną padarė, ir išrauti. Tai dabar laukti reikia mėnesį, na dabar jau apie 3 savaites, kol sugis skylės, ir tada jau breketukai. Tai kažkur rugsėjo pabaidoj bus jau viršus sudėtas, o spalio pradžioj apačia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 26, 20:05)
pas mane jau auga, tai nezinau kaip cia bus  g.gif  sako ziuresim gydymo pabaigoj kaip ten dantys jau bus susistumde ir galvosim ka su jais daryt,gali but kad salint reikes, arba juoss sustums i 6 dantu vietas ,o gal savaime jie pajudes  g.gif  idomu kada virsuj prades augt...

pas mane virsuj vienas jau puse beveik islidno ir labai staigiai jis cia,kadangi du traukti tai yrra vietos,apacioj nei pro kur nera vietos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(erika'92 @ 2009 08 26, 20:07)
O man neilgai gydymas truko. Maždaug mėnesi praėjo ir mano dantys jau sutaisyti buvo, ir higieną padarė, ir išrauti. Tai dabar laukti reikia mėnesį, na dabar jau apie 3 savaites, kol sugis skylės, ir tada jau breketukai. Tai kažkur rugsėjo pabaidoj bus jau viršus sudėtas, o spalio pradžioj apačia smile.gif

o tai jau turi paskyrus vizita kada des?as po istraukimo laukiau dvi savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 26, 20:09)

o tai jau turi paskyrus vizita kada des?as po istraukimo laukiau dvi savaites ax.gif

Dar ne. Prieš breketus dar rugsėjo 15d. eisiu, kad ant šeštų dantų uždėtų kažkokias gumytes, kad tarpelius tarp dantų padarytų, kad žiedus galėtų uždėti. Na, o kai jau pasidarys tarpai, tada sudės. Tai gydytoja sakė, maždaug 24-25 dieną jau bus galima dėt, bet nežinau kaip iš tikrųjų bus..
Aš tai tarp rovimų laukiau dvi savaites. Na iš pradžių ištraukė kairėj pusėj dantis, tada praėjus 2 savaitėm, dešinėj pusėj. Ir sakė, kai praeis mėnuo po dešinės pusės dantų rovimo, breketai laukia..
Atsakyti
QUOTE(erika'92 @ 2009 08 26, 20:14)
Dar ne. Prieš breketus dar rugsėjo 15d. eisiu, kad ant šeštų dantų uždėtų kažkokias gumytes, kad tarpelius tarp dantų padarytų, kad žiedus galėtų uždėti. Na, o kai jau pasidarys tarpai, tada sudės. Tai gydytoja sakė, maždaug 24-25 dieną jau bus galima dėt, bet nežinau kaip iš tikrųjų bus..
Aš tai tarp rovimų laukiau dvi savaites. Na iš pradžių ištraukė kairėj pusėj dantis, tada praėjus 2 savaitėm, dešinėj pusėj. Ir sakė, kai praeis mėnuo po dešinės pusės dantų rovimo, breketai laukia..

na smagu ,mazai liko ax.gif
Atsakyti