Įkraunama...
Įkraunama...

Taupi taupuolė

QUOTE(Miaška @ 2009 08 31, 09:23)
Ne, šeštadieninį turgų išmainiau į pasivaikščiojimą po mišką, turgun užbėgau tik sekmadienį po treniruotės, ir tik tam, kad susitarčiau dėl kačių maisto užsakymo, tai mėsikių jau neapžiūrėjau.
Jep, su Mititėja smagiai grybavome thumbup.gif

thumbup.gif sakai ir grybu radote... mirksiukas.gif o kaip del erkiu... noriu i miska, o erkiu paniskai bijau, purskalai man ne apsauga, varysiu na koki lapkriti miskan. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 31, 09:29)
thumbup.gif sakai ir grybu radote... mirksiukas.gif o kaip del erkiu... noriu i miska, o erkiu paniskai bijau, purskalai man ne apsauga, varysiu na koki lapkriti miskan.  wub.gif

Erkių klausimą pakeliui irgi aptarėme, vis galvoju, kad reikėtų vaikus paskiepyti. Pati tai nebijau, saugausi vieninteliu būdu: grįžusi iš miškų, metu skalbt visus rūbus, apsižiūriu save, išsišukuoju plaukus. Nors bent kartą metuose kokios erkės neišvengiu. Ir mažoji grįžo iš kaimo su erke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 31, 09:10)
Šiaip paprastai, jei žmogus yra pervedamas į kitą miestą, jam kaip ir turėtų apmokėti kurą, bent jau taip daro privačios įmonės. Jei pats susirandi darbą kitame mieste, tai jau čia tavo problema kaip kurą apmokėti.
Internetas visagalis, susirasti tokių pat važinėjančių tikrai nėra problema, tik reik ieškot. Aš radau pačią pirmą dieną, kai tik pradėjau ieškot. Važinėja turbūt daug daugiau nei tu įsivaizuoji. Kasdien matau tas pačias mašinas ir tuos pačius žmones laukiančius prie Muravos. Aš pati iš tokių, važinėjančių. Tik šiuo metu vietos negaliu pasiūlyti, nes mes važinėjam keturiese. Bet jei domina, galiu kelis duoti kontaktus. Kažkada buvau pasiskelbusi internete kad ieškau važinėjančių ir nuo tada man vis dar parašo tie kas naujai pradeda dirbti.

na, kitiems jo bendradarbiams, kuriuos pervedė į kitus miestus, neapmoka, niekam neįdomu, kad žmogus turi butą, šeimą, ir negali kraustytis ten, kur perveda dirbti verysad.gif
Ačiū, Pikkolo, už patarimus 4u.gif Kol kas noriu aptarti su vyru, kaip jis mato situaciją, o tada gal kreipsiuos dėl kontaktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 08 30, 22:42)
Mano draugė gyvena Panevėžy, vyras dirba Vilniuje, važinėja kasdien, tai per mėnesį išleidžia kurui 1500Lt, mašiniukas nedidukas, kuro vartoja palyginus mažai...
Gal ten dirbi?
nedirbu, bet jei ir dirbciau, neprisipazinciau mirksiukas.gif biggrin.gif
QUOTE(marinatas @ 2009 08 31, 07:31)
na šiaip, kiek žinau, tai moka biški... bet gal čia netiesa, gal tie mano pažįstami kariškiai meluoja g.gif
nemeluoja, giminaitis kas menesi gauna ir kurui kompensacija, ir "butpinigius" nuomai smile.gif nelabai domejaus kas ir kaip ten, bet zinau, kad kurui cekius susirenka per pazistama degalineje, o nuomos sutarti fiktyviai su vaikystes draugu seima turincia nama sudares - butu kvadratura per maza buvo, norejo maksimuma is valstybes ispest 4u.gif realiai jis nei vazineja, nei nuomojasi - turi mergaite vietine ir pas ja atsikraustes gyvena ax.gif
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 31, 09:10)
Internetas visagalis, susirasti tokių pat važinėjančių tikrai nėra problema, tik reik ieškot. Aš radau pačią pirmą dieną, kai tik pradėjau ieškot. Važinėja turbūt daug daugiau nei tu įsivaizuoji. Kasdien matau tas pačias mašinas ir tuos pačius žmones laukiančius prie Muravos. Aš pati iš tokių, važinėjančių. Tik šiuo metu vietos negaliu pasiūlyti, nes mes važinėjam keturiese. Bet jei domina, galiu kelis duoti kontaktus. Kažkada buvau pasiskelbusi internete kad ieškau važinėjančių ir nuo tada man vis dar parašo tie kas naujai pradeda dirbti.
drinks_cheers.gif as lygiai taip pat per Interneta susiradau likimo draugus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 31, 09:32)
Erkių klausimą pakeliui irgi aptarėme, vis galvoju, kad reikėtų vaikus paskiepyti. Pati tai nebijau, saugausi vieninteliu būdu: grįžusi iš miškų, metu skalbt visus rūbus, apsižiūriu save, išsišukuoju plaukus. Nors bent kartą metuose kokios erkės neišvengiu. Ir mažoji grįžo iš kaimo su erke doh.gif

Skiepai apsaugo tik nuo erkinio encif., o nuo Laimos nera skiepu, todel nafik grybus ir miskus.
Sian varysiu ieskoti elektra taupanciu lampocku ieskot, gal jau yra ir man tinkanciu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 31, 09:35)
na, kitiems jo bendradarbiams, kuriuos pervedė į kitus miestus, neapmoka, niekam neįdomu, kad žmogus turi butą, šeimą, ir negali kraustytis ten, kur perveda dirbti  verysad.gif
Ačiū, Pikkolo, už patarimus  4u.gif  Kol kas noriu aptarti su vyru, kaip jis mato situaciją, o tada gal kreipsiuos dėl kontaktų  smile.gif

Taigi, kad ne visiem įdomu. Jei reiks, parašyk į AŽ. Kontaktus visus pasilikus, gal kažkam dar reiks kompanjono. Šiaip informacijai: išvažiuojam iš Kauno 6.40, Vilniuje būnam (centre) 7.40, iš Vilniaus išvažiuojam ~17.00, Kaune būnam (prie Muravos) - 18.10. Man per mėnesį išeina kažkur 400 litų važinėjimui.
Atsakyti
labas rytas, mergaites...
maciau apsnekejot kirpyklas ir t.t.
as kirpykloj lankausi kas pora menesiu, uz dazyma ir kirpima moku apie 60 litu, antakius sakaiu tiktrai reik mokytis paciai tvarkytis doh.gif
ant depiliacijos uztai sutaupau - viska elektriniu depiliatorium nusivarau - nesu labai plaukuota, tai nebaisu ax.gif
gal kuri parekomenduotumet Vilniuj kur antakius tvarko nebrangaii i gerai? ax.gif ir dar veido valymo procedura domintu ax.gif
manikiurus pedikiurus ismokau pati darytis.
del sporto, tai visa rugseji eisiu penktadieniais i nemokamas pilvo sokiu pamokas - vienoj jau buvau, tai thumbup.gif ir smagu, ir prasijudinau kaip reikalas, o vat nuo spalio jau tik i mokamas pamoaks - i solo latino ax.gif dukart per savaite, kaip i sporto kluba, tik smagiau biggrin.gif sake, kad kruvis bus ojojoj, o man kaip tik taip ir reikia blush2.gif
gerai, einu deliotis rugsejo menesio biudzeto plano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 08 31, 09:42)
  nemeluoja, giminaitis kas menesi gauna ir kurui kompensacija, ir "butpinigius" nuomai smile.gif

Mano vyras gauna butpinigius ir maistpinigius, bet ten fiksuota suma, kuri nepriklauso nei nuo buto ploto, nei nuo valgytojų kiekio unsure.gif Tos sumos, tiesą pasakius, juokingos ax.gif
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 31, 09:45)
Taigi, kad ne visiem įdomu. Jei reiks, parašyk į AŽ. Kontaktus visus pasilikus, gal kažkam dar reiks kompanjono. Šiaip informacijai: išvažiuojam iš Kauno 6.40, Vilniuje būnam (centre) 7.40, iš Vilniaus išvažiuojam ~17.00, Kaune būnam (prie Muravos) - 18.10. Man per mėnesį išeina kažkur 400 litų važinėjimui.

tai va, kad mano vyras baigia darbą kai kuriom dienom 16 val, kai kuriom 15,30, kažin, ar atsiras dar tokiu grafiku dirbančių g.gif Ir aplamai nekasdien jam reikia į darbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 31, 10:14)
tai va, kad mano vyras baigia darbą kai kuriom dienom 16 val, kai kuriom 15,30, kažin, ar atsiras dar tokiu grafiku dirbančių  g.gif Ir aplamai nekasdien jam reikia į darbą  ax.gif

Sunkiau tada, nebent į vieną pusę pavežtų. Šiaip dar variantas - traukinys, ypač jei ne kasdien važinėja, tai nekainuos kosmosą. Yra nuolatinis, tik nežinau kiek kainuoja, internete neskelbia.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 08 31, 10:09)
labas rytas, mergaites...
maciau apsnekejot kirpyklas ir t.t.
as kirpykloj lankausi kas pora menesiu, uz dazyma ir kirpima moku apie 60 litu, antakius sakaiu tiktrai reik mokytis paciai tvarkytis  doh.gif
ant depiliacijos uztai sutaupau - viska elektriniu depiliatorium nusivarau - nesu labai plaukuota, tai nebaisu  ax.gif
gal kuri parekomenduotumet Vilniuj kur antakius tvarko nebrangaii i gerai?  ax.gif  ir dar veido valymo procedura domintu  ax.gif
manikiurus pedikiurus ismokau pati darytis.
del sporto, tai visa rugseji eisiu penktadieniais i nemokamas pilvo sokiu pamokas - vienoj jau buvau, tai  thumbup.gif  ir smagu, ir prasijudinau kaip reikalas, o vat nuo spalio jau tik i mokamas pamoaks - i solo latino  ax.gif  dukart per savaite, kaip i sporto kluba, tik smagiau  biggrin.gif  sake, kad kruvis bus ojojoj, o man kaip tik taip ir reikia  blush2.gif
gerai, einu deliotis rugsejo menesio biudzeto plano  mirksiukas.gif

ir man pabodo sportuot namuose. g.gif noriu su dukra i baseina, ieskosiu.
Galesi gal naudingas detales ir cia paviesinti... blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 30, 23:03)
daug kas giria osteocare- sako, kad juos geriant dantukai daug lengviau dygsta, gaila, aš per vėlai sužinojau  doh.gif

Dvi draugės naudoja, nepadeda schmoll.gif , sunkiai dygsta vistiek g.gif

QUOTE(arana81 @ 2009 08 31, 09:42)
nedirbu, bet jei ir dirbciau, neprisipazinciau mirksiukas.gif  biggrin.gif 

a kodėl biggrin.gif

QUOTE(ooo @ 2009 08 31, 10:09)
gerai, einu deliotis rugsejo menesio biudzeto plano  mirksiukas.gif

O aš bėgu suvesti vakarykščių ir šios dienos čekių...Ryt jau naujas mėnuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 31, 10:24)
ir man pabodo sportuot namuose. g.gif noriu su dukra i baseina, ieskosiu.
Galesi gal naudingas detales ir cia paviesinti... blush2.gif  blush2.gif

man nelabai sportuojasi namie blush2.gif o reikia labai labai blush2.gif
tai drauge kalbino i sokius, pasirasiau ax.gif patustins kisene 126 litais/men, bet sportklubis irgi ne pigiau kainuoja, o cia dar smagu biggrin.gif
o biudzeto planas paprastas - excelyje 6 stulpeliais - 3 pajamoms (data, šaltinis, suma), ir 3 išlaidoms (data, kokios išlaidos ir suma).
kokios bus pajamos visada stengiuos zinoti ir net atostoginius pradejusi planuoti atostogas, iš anksto pasiskaičiuoju ax.gif
išlaidos:
paskola, mokesčiai - maždaug zinau kiek bus, kiek katinams reik (maistas, kraikas), grožiui (lupdažis, makiažo valiklis, jojobos aliejus, kirpykla), masažams, menesinis bilietas, telefonas, is likusiu nusprendziu, kiek noriu atsideti taupymui ir tada matau, kiek lieka maistui ax.gif
si menesi visai neskaiciavau kiek ir kam isleidziu, tai bandysiu rugseji susitvarkyt pagal plana blush2.gif
Atsakyti