Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų namučiai --->> pagyrų puodas

Dziuga+ , Tavo dėželė... su jūriniais motyvais, tiesiog tiesiog.. 4u.gif balte, Tavo dėželė su magnolijomis labai sužavėjo, skilimas fantastiškas. Kaip pavydžiu, draugaujančioms su dvikomponenčiu... kas galėtų mane pamokyti? blush2.gif verysad.gif
Kvarteto dežutė irgi nereali... wub.gif Spalvos, motyvai ech bigsmile.gif
Sobieska, dabar supratau, ką turėjai galvoje, kai pamačiau Tavo dėžutę. Nuostabu. Negaliu atsižiūrėt.

Ir aš darau savo pirmąją dėžutę draugės gimtadieniu, greitu metu įdėsiu, jei kas gausis ir jei nesusipyksiu su dvikomponenčiu.. Vėl.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynaakia @ 2009 09 03, 13:30)

Ir aš darau savo pirmąją dėžutę draugės gimtadieniu, greitu metu įdėsiu, jei kas gausis ir jei nesusipyksiu su dvikomponenčiu.. Vėl..  doh.gif

Sirdingai user posted image
O tavo palaikymui susidraugaut su dvikomponenciu suburiau palaikymo komanda.Va ji visame grazume.Sekmes mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melynaakia @ 2009 09 03, 12:30)
balte, Tavo dėželė su magnolijomis labai sužavėjo, skilimas fantastiškas. Kaip pavydžiu, draugaujančioms su dvikomponenčiu... kas galėtų mane

Ačiū o ką ten reikia mokėti. Tepi nr. 1, išskaidrėja / išdžiūna, tada tepi nr. 2 ir lauki kol suskils. Svarbu nepadauginti priemonės ir tolygiai padengti. Aš niekada netepu pirštu, paskirstau teptuku, tada paviršius buna lygesnis, nei pirštu. Čia kaip kam patinka. Dirmant su Perfetto svarbu nepadauginti ir kad nenuvarvėtų. Geriau sendinti po vieną briauną. 4u.gif

Vedda, na, jau arkliukas, kaip iš kokios pasakos thumbup.gif

Kvartetas, sveika pargrįžusi, aš ir Džiuga+ norėjom užsieninių laikraščių, bet gal apsieisiu, visokių dabar idėjų turiu ir be laikraščio, be to Klaipėda... ax.gif

Abi dėžutės labai fainos thumbup.gif Angeliukai nekaba ore, kas tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nu graziu darbu pridaret thumbup.gif , urupeja2 na tiesiog be zodziu thumb_yello.gif, kvartetas labi siltos mielos dezutes, angelai labiausiai patiko mirksiukas.gif, Vedda prikelei arkliuka antram gyvenimui labai jau grazus thumbup.gif

Pasirodysiu ir as, padariau rinkinuka mazai mergytei dovanu. Akriliniai dazai, 3 servetles, dekupaz. klijai.

user posted image

ir is visu pusiu, kaip jums ir patinka mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2009 09 03, 12:50)
Pasirodysiu ir as, padariau rinkinuka mazai mergytei dovanu. Akriliniai dazai, 3 servetles, dekupaz. klijai.

Koks mielas, šiltas, dailus rinkinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 03, 13:44)
Ačiū o ką ten reikia mokėti. Tepi nr. 1, išskaidrėja / išdžiūna, tada tepi nr. 2 ir lauki kol suskils. Svarbu nepadauginti priemonės ir tolygiai padengti. Aš niekada netepu pirštu, paskirstau teptuku, tada paviršius buna lygesnis, nei pirštu. Čia kaip kam patinka. Dirmant su Perfetto svarbu nepadauginti ir kad nenuvarvėtų. Geriau sendinti po vieną briauną. 4u.gif

Nu va... o aš kaip tik skaičiau, kad geriausia tepti pirštu, tipo gražiau skeldėja ir lygiau pasidengia... Bet man tai tragiškai gaunasi. Reiks pabandyti švelniu teptuku. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu baltė, mirksiukas.gif , man ir jis patinka. O del sendintoju as tai dazniausiai 1 tepu teptuku, o 2 pirstu smile.gif
Atsakyti
orintuxx-rinkinukas mazai mergytei dovanu nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2009 09 03, 13:50)

wub.gif labai mielas ir siltas darbelis. Rezgiu ir as savo mazajai papuosalu dezute padaryti. Turi dabar popierine tokia ir patenkinta, bet jei butu su tokiom grozybem, tai oi, mmm wub.gif
Atsakyti
Arkliukas tikrai pasakiškas! thumbup.gif ir dežutė mergytei tokia šilta ir graži 4u.gif norečiau ir aš savo dukterėčiai ka panašaus padaryti, bet vis nesiryžtu pradėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivile.simona: 03 rugsėjo 2009 - 15:15
Na, čia dėl įvairumo įmetu mažulytę mažulytę tokią dėžulytę su zylutėm...

Dažai ir servetėlė, nieko nepritapyta, nors motyvas labai tam dėkingas, bet ta pastelė ir taip graži, nebekišau nagų prie jos, (vidus baltas). smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražu 4u.gif O čia servetėlė karpyta ar ištisa klijuota?
Atsakyti