Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų namučiai --->> pagyrų puodas

Grite, lagaminas thumbup.gif ( pas mane irgi vienas laukia kol man ikvepimas ateis ax.gif )
Sobieska, tavo visos trys pajacu dalys nerealios wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai viskas grazu bigsmile.gif akeles raipsta blink.gif
Atsakyti
SOBIESKAAA .......
swoon.gif .... swoon.gif ..... swoon.gif ......... bis.gif bis.gif bis.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 04 rugsėjo 2009 - 08:59
Labas rytelis, senokai nesivaidenau čia.
Orintuxx, balte, grite, sobieska, šaunuolės, nu nerealūs darbeliai, gera akytes palepinti tokiais kūrinėliais. Gaudykite, visos po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grite, nuostabus lagaminas, tikrai kad prikeltas naujam gyvenimui. Tikrai reiktu ivesti taisykle, kad ypac sudetingesniu darbeliu imestumet darbu aprasymus, butu superines pamokos, ne knygu nereiketu pirks lotuliukas.gif
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 09 04, 02:02)
Man "linksmesne" nutiko.

Dovanu gavo ta kica ir dar pinigu vokelyje. Ir daugiau niekada nedovanosiu jai jokio daikto, tik vokelius. Juose nei silumos, nei meiles - jie beasmeniai... 

doh.gif nu be zodziu doh.gif zavus kulturos laipsnis..
As irgi va ruosiuosi padovanoti kaledom tevam savo, vyro, broliui, bet kazkiaip zinau kad nieko nepasakys jei ir nepatiks ax.gif bet kazkaip nepergyvensiu, jau ziuriu kiek apsislifavau siuo klausimu ax.gif Visiem su savo skoniu neitiksi wink.gif Man keista buvo kai anytai per mazosios krykstinas specialiai uzsakem pakabinama kalendoriu (ne pati dariau) su mazosios nuotraukom sumokejom netoli 100 lt (kitiems pastatomus ant stalo kurie iki 20 lt atsiejo), bet jis gal pora men pakabejo ir uzkabino pirktini su visokiais kaciukais ir suniukais g.gif Net nezinau kur ta padejo.. O myli anuke ir pan.. Gal nepatiko.. Tiek cia supaisysi.

QUOTE(sobieska @ 2009 09 04, 08:01)
Gana miegoti,serialas tuoj prasides biggrin.gif
...........Sobieski Intertaiment pristato,pagal Kazkokio autoriaus motyva *******"Pajacų karaliai" 3 dalis******

As aju vos nepuoliau internete ieskoti koks cia filmas lotuliukas.gif Nu saunuole, nuostabu wub.gif
Atsakyti
SOBIESKA KAZKAS NEREALAUS, NERA NET ZODZIU APSAKYTI KAIP GRAZU, PRITAPYTA PERFECT, VISKAS NICE NICE NICE IR VIDUS KAIP GRAZIAI DERA PRIE ISORES HMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif good.gif first.gif ploja.gif
Atsakyti
Jooooooooooooooo Sobieska,tai būsim priklausomos nuo tavo serijalų g.gif Tai kada pratesimas bigsmile.gif Man tai antra dalis šio serijalo labiausiai patiko wub.gif

Na o savo lagaminą tai fotkinau ir taip ir šiaip ,bet nu fotografė iš manęs tai doh.gif Čia jau geriausias fotkes išrinkau.Iš arčiau nu niekaip vaizdas nesigauna.Ir fotografe geresne nežadu tapti.....nu net neturiu noro nei laiko blush2.gif
Na o sanaudos to lagamino tai oi oi oi blink.gif Juodų dažų tai visas buteliukas ir dar nuo kito teko padažyti ,klijų beveik visas tik ant dugno lašas liko.Nu sendinimo aišku dar nemažai,baltų dažų tai ir nepamatuosi (iš statybinių pirktas),na kas čia dar...ai lakas ir dekupažinis visas lapas bigsmile.gif
Atsakyti
Paul@,deimushka,Vedda,Jennifer,Gadriuke,urupeja2.grite-aciu uz atviras emocijas...user posted image
Atsakyti
Sobieska,nieko nesakysiu... tongue.gif ir taip daug liaupsiu gavai... tongue.gif
Atsakyti
Sobieska, dėžutė tobula thumbup.gif , šita visa serija labai labai clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 04, 11:15)
Sobieska,nieko nesakysiu... tongue.gif  ir taip daug liaupsiu gavai... tongue.gif

siaip tai galejai pora zodziu tart tongue.gif .... aciu 4u.gif zinau,kad norejai geru paminet mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2009 09 04, 11:47)
Sobieska, dėžutė tobula  thumbup.gif , šita visa serija labai labai  clap_1.gif  clap_1.gif

Nu labai malonu is savo favorites sulaukt paglostymo blush2.gif ...karts nuo karto pas Jus pasisveciuoju Emilija Nerealus darbai wub.gif
Atsakyti
senai ka begyriau smile.gif paziurejus i dabrbus matosi didziulis progresas wink.gif nebera jokiu nutepliotu, nedailiai klijuotu darbu smile.gif visos labai stengiates wink.gif SAUNUOLES!!! esu baisiai atsilikusi nuo paskutinio pagyrimo, todel visu nevardinsiu smile.gif na tik pora paskutiniu grite - nuostabus lagaminas smile.gif
ir sobieska smile.gif jei ne ta mergaiciukeprieky, tai atrodytu, kad pagal spalvas dezute skirta Ferrariui biggrin.gif o siaip saunus pritapimai wink.gif bet man, kaip ir gritei, graziausia antra dezute wink.gif
Atsakyti