Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų namučiai --->> pagyrų puodas

QUOTE(Jennifer @ 2009 08 28, 09:34)
Rodausi su savo kažkokio kitokio stiliaus arbatine  lotuliukas.gif

Nu klausykites ...Jennifer super user posted image kaip graziai serveteles atiderintos ir dar virsuj kazkas neiprasto israityta...speju,kad ten tie spalvoti grudeliai,ania...ar pataikiau
Nu arbatine nerealiai fainuoliska wub.gif

o kada parodysi puodeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 rugpjūčio 2009 - 08:51
Jennifer,fainuoliška arbatinė wub.gif Suderinta viskas nuo....iki thumbup.gif Ir vidus ir tie paraitymai bigsmile.gif
Gal galėtum apie tuos paraitymus parašyt kas ten ir kaip bigsmile.gif
Atsakyti
Žiauriai gražūs rašteliai šonuose smile.gif Hipnotizuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 08 27, 09:58)
O rašikliu tuo galima užrašyti ne kiek lengviau, kiek man tas aspektas priimtinas, kad jie tinka ant įvairių paviršių, greitai džiūna. Šiaip čia yra toks markeriukas "Lackmarker" (Herliz).

O kur galima tokį nusipirkti?

grite, tavoji Egipto dėželė super thumbup.gif Gali drąsiai lakuot good.gif
Atsakyti
QUOTE(ritapaula @ 2009 08 27, 10:32)

Labai graži arbatinė wub.gif tokia įdomi, labai patiko 4u.gif

QUOTE(88888888 @ 2009 08 27, 10:53)

Mačiau tavo dėžutę atlikta decopatch techniką, likau be žado bigsmile.gif (gerąją prasme), pasirodyk ir čia smile.gif

QUOTE(grite @ 2009 08 27, 12:34)

Daili dėžutė, tokia dvelkianti egzotika clap_1.gif

QUOTE(gugu @ 2009 08 27, 23:25)

Patiko veidrodėlis, gražiai atrodo sendinimas 4u.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 08 28, 09:34)

clap_1.gif jau grožis wub.gif taip viskas suderinta thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmasis rimtas savarankiškas darbelis 4u.gif
Netobulas, yra keletas raukšlyčių... Bet kaip pirmam kartui nieko geresnio ir nesitikėjau smile.gif
Fonas kai kur pritapytas.

user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles. Darbeliai tai superiniai jusu. Tai ir as susigundziau per atostogas pabandyt. Turiu toki sena stala, tai noriu paklaust ar yra koke priemone senam lakui pasalint ar tik mehaniskai? g.gif
Ir dar tuo paciu turiu dezute kavai, kazkokios ten firmos, tai kaip ta pirma sluoksni dazu ar reike kokio grunto ar tiesiog dazot dazais ir paskui dekoruojat?
Atsakyti
[quote=AgnĖ.**,2009 08 28, 11:10]
oj kokios gražios aguonytės

Jennifer arbatinė tikrai kitokia thumbup.gif tik į tuos blizgučiu žiūrau žiūrau ir vis nesuprantu ar man jie patinka ar ne g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 08 28, 09:11)
Jennifer,fainuoliška arbatinė wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 08 28, 10:10)
Mano pirmasis rimtas savarankiškas darbelis  4u.gif 
Netobulas, yra keletas raukšlyčių... Bet kaip pirmam kartui nieko geresnio ir nesitikėjau  smile.gif
Fonas kai kur pritapytas.

Labai grazu, ir dar jei pirmas rimtas darbas tai is vis thumbup.gif
Atsakyti

gugu,jenifer saunus darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 28, 08:19)
Man dezutes motyvai graziai isdelioti,o vat su seseliukais tai dar reikia padirbet,nes pastebejau,kad jie nutruksta ne ten kur reikia.Seselis niekada neis aplinkui galva,jis turi kristi tik i viena puse mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif šešėliukai truputį mixas tarp tonavimo ir šešėliavimo... Na, bet ko gero kuo toliau tuo labiau seksis. 4u.gif Bet pati dėžutė-dėklas idomus ir čia tikrai geriau su šešėliu, nei be jo, ko gero dar geriau žiūrėtūsi pritapius foną.
Nors, mano nuomone, ne visur reikia ir ne visur tinka šešėliavimas. Pvz. pakabai nėra būtinas. O štai dėžutei, rėmeliui jau kažkaip labiau tiktų. Tai tik mano nuomonė.
Rėmelis thumbup.gif

AgnĖ.** švelnus foniukas ir pritapymai wub.gif aguonos man visada garžu 4u.gif

Jenni, na, tikrai kitokia, bet laaabai graži dėžutė-arbatinė smile.gif

Žydraakė, galima įsigyti Senukuose, kanceliariniame skyriuje ir rankdarbių parduotuvėje (pvz. Hobby centre) 4u.gif
Atsakyti
Metalinė dėžutė "Pasakų bokštai" (buvo tokia dėžutė nuo sausainių)

Dažai servetėlė, karoliukai, pritapytas visas foniukas.

user posted image
Atsakyti