As dariau su actu druska, niekur nebyra ta druska, nes uzdengi slapiu skuduriuku juk su actu, ir vis slapini, as tai labai norejau, kad pazaliuotu, bet nezaliavo
tada kisiu i vandeni
Cia skyles rudai dazytos, kita kart dar labiau esdinsiu.

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 09 08, 12:30)
As dariau su actu druska, niekur nebyra ta druska, nes uzdengi slapiu skuduriuku juk su actu, ir vis slapini, as tai labai norejau, kad pazaliuotu, bet nezaliavo
tada kisiu i vandeni 
Graziai gavosi...nu bet nuo plokscio parindo druska tai aisku nenubirs,o tu pamegink ja sulaikyt nuo apverstos lekstes
As vis tiek nesuprantu kur ten nubyret gali
juk dekoruojam lekstes blogaja puse, guldom ant gerosios ir daro ka nori, skudurelius slapius sudejus, jie turi svorio ir nieks nenuvaziuos i sous, galu gale su kokiu dangciu pridengti galima. Perspeju - oi kaip smirda
reik gerai vedinti.
QUOTE(alialeks @ 2009 09 08, 10:39)
Parodysiu ir as savo komplektuka ( akriliniai dazai, aliejiniai dazai, deko popierius, dvikompon. sendinimas, viduj medziaga)
oho
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 09 08, 13:08)
As vis tiek nesuprantu kur ten nubyret gali
juk dekoruojam lekstes blogaja puse, guldom ant gerosios ir daro ka nori, skudurelius slapius sudejus, jie turi svorio ir nieks nenuvaziuos i sous, galu gale su kokiu dangciu pridengti galima. Perspeju - oi kaip smirda
reik gerai vedinti.
Nu taip, o bloga puse tai yra isgaubta...ir dabar pyliau druska...ji nubyra-pasilieka tik auksciausioj/lygiausioj vietoj-ant krastu jos yra lygiai 0
Reikia pridengti gi kuo nors, acte suvilgytu skuduriuku ar popieriniu rankšluosčiu, paviršius bus drėgnas ir niekur ta druska nenubyrės, galų gale galima vis pasūdyti atidengus
, tik reikia stebėti procesą, o tai po kurio laiko galima nerasti iš viso folijos
ir dezute su kiskias bais miela
dar krikstadeze miela tokia, nepamenu kieno
o cia mano bendras darbas su kolege. Mano - paveiksliuko spausdinimas ir daug daug pritapymo, jos sendinimas, lakavimas, klijavimas. Dezute - "vokelis" vestuviu proga.

[quote=Maša,2009 09 08, 15:25]
nu kokie idomus darbai su auksiuku
o cia mano bendras darbas su kolege. Mano - paveiksliuko spausdinimas ir daug daug pritapymo, jos sendinimas, lakavimas, klijavimas. Dezute - "vokelis" vestuviu proga.
Kaip grazu
, o viduje tuos veidus pati piesiai ar spausdinai, labai labai grazu
Papildyta:
Kaip grazu
Papildyta:
QUOTE(lebut @ 2009 09 08, 12:02)
Gražus komplektukas 
Papildyta:
Visai gražiai žiūretųsi jei nebūtum nukirpusi priekinėje dalyje lapų ir rožių dalies. Dabar kai žiūri nėra tęsinio. Na čia tik mano nuomonė, nesupyk
Papildyta:
Visai gražiai žiūretųsi jei nebūtum nukirpusi priekinėje dalyje lapų ir rožių dalies. Dabar kai žiūri nėra tęsinio. Na čia tik mano nuomonė, nesupyk
QUOTE(Maša @ 2009 09 08, 14:25)
pacios paveikslas atspauzdintas? nu fantastika
viduj irgi spausdinta, bet kadangi toki nedideli (ne per visa ploti), tai krastai datapyti, lygiai tas pats su virsumi
QUOTE(Maša @ 2009 09 08, 16:46)
viduj irgi spausdinta, bet kadangi toki nedideli (ne per visa ploti), tai krastai datapyti, lygiai tas pats su virsumi
supratau dabar
labai patiko abi lėkštės su folija
na gal tik Sobieskos lėkštėj , priešingai, nei kitos mano, nebūčiau visai naudojusi raudonos spalvos
bet čia tik mano asmeninis pastebėjimas gundausi pabandyt su folija ir aš pamačius tokius darbus
iki šiol vis susilaikydavau nuo šio pirkinio
Mašos dėžutė nereali
labai fainas motyvas!
rodau krikštadėžę, kurią po ilgo vargo pagaliau šiandien pribaigiau
:
Mašos dėžutė nereali
rodau krikštadėžę, kurią po ilgo vargo pagaliau šiandien pribaigiau