Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų namučiai --->> pagyrų puodas

Dėkui merginos kam mano darbelis pasirodė gražus ar įdomus.
Balte, tikrai nenorėjau įžeisti, tik pasakiau savo nuomonę. jei tai netyčia padariau, tikrai labai atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
[quote=Jennifer,2009 09 09, 13:21]
Ok, bandysiu padidnti.
Žaismingumas tame, kad kiekvienas padėkliukas įtrintas skirtinga spalvyte. ax.gif

Dabar ir aš "prižlibinau" mirksiukas.gif . Labai labai gražus rinkinukas wub.gif . Matosi, kad draugauji su menu, nusimanai apie spalvas, turi gerą skonį wub.gif thumbup.gif 4u.gif . Puikiai suderintos spalvos, ir raštai, ir piešiniai thumbup.gif . Na, to žmogaus žmona ( ar draugė) turėtų pavydėti tokios dovanos mirksiukas.gif .
O kažin ar nelips karšti puodeliai prie akrilinio lako g.gif ? Aš dekupažinau kamštinius padėkliukus, lakavau saunų laku, tai man lipo doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2009 09 09, 16:32)
per kelias minutes pasigaminau muiline ish mazhos vazonines lekstutes. rezultatas gal nera labai geras, bet sueis biggrin.gif

naudotas servetele, dazai, dekoratyvinis siulelis (kur geliu puokshtes grazina jais), lakas and so on

PAPRASTAI,BET SUPERISKAI,PAKARTOSIU KAZKADA SAKYTA JAU FRAZE PAPRASTUME JEGA thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamuk Indriuk visiskai pritariu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 09, 20:06)
PAPRASTAI,BET SUPERISKAI,PAKARTOSIU KAZKADA SAKYTA JAU FRAZE PAPRASTUME JEGA thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif toks naujo vėjo kvapas, kažkokie kitokie darbeliai "su cinkeliu" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 09 rugsėjo 2009 - 21:18
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 09, 12:21)
Žaismingumas tame, kad kiekvienas padėkliukas įtrintas skirtinga spalvyte.  ax.gif

grazios spalvos rolleyes.gif

QUOTE(edikun @ 2009 09 09, 12:58)
per kelias minutes pasigaminau muiline ish mazhos vazonines lekstutes. rezultatas gal nera labai geras, bet sueis biggrin.gif

smagi muiline rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 09 09, 23:16)
drinks_cheers.gif  toks naujo vėjo kvapas, kažkokie kitokie darbeliai "su cinkeliu"  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti

! 
Necituokite nuotraukų !!!
Atsakyti
Nelabai vykes darbelis, servet suplyso sunkiai spalva atitaikyti , galvoju gal viska sveist ir is naujo perdaryt doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Niu grazu wink.gif tik man tas plikas medis viduj kazkaip nesiziuri, kazko reiktu si tai dezutei. hmmm net nezinau ko g.gif skeldejimo virsutiniam sluoksnyje (arba nesimato jei jis yra), ir viduj ta pacia arba kokia dramblio kaulo spalva uzdazyt medines vietas 4u.gif na as ne ekspertas, cia tik mano asmenine nuomone prasau neisizeisti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 09 rugsėjo 2009 - 22:20
Nu urupeja2,tu duodi,...sugalvok tu man toki motyva uztvoti ant dezutes... lotuliukas.gif /geraja prasme/...,na o ziurisi interesnai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 09 09, 23:16)
drinks_cheers.gif  toks naujo vėjo kvapas, kažkokie kitokie darbeliai "su cinkeliu"  4u.gif

na, as labiau prie moderniuju darbu linkusi, bet dekui (VISOMS!) 4u.gif
Atsakyti