Dziuga ir as pritariu-abi puikios

Labukas
Jusu darbai tiesiog zada atima, nuostabus! Ir as taip noriu ismokt
Domiuosi dekupazu. Lietuvoje drauge pravede man keleta pamokeliu, tai grizus i UK bandau surast visas priemones skirtas "dekuazint". Tik nelabai sekas.
Norejau paklaust, gal yra is cia esanciu, kurios uzsiima dekupazu Anglijoj ir gal galetu man padeti susigaudyti del priemoniu. Niekur negaliu rast tinkamo lako uzbaigt darbeli, jau nekalbu apie sendinimo priemone
Tiesa, o kur jus perkat serveteles?
Aciu

Jusu darbai tiesiog zada atima, nuostabus! Ir as taip noriu ismokt

Domiuosi dekupazu. Lietuvoje drauge pravede man keleta pamokeliu, tai grizus i UK bandau surast visas priemones skirtas "dekuazint". Tik nelabai sekas.
Norejau paklaust, gal yra is cia esanciu, kurios uzsiima dekupazu Anglijoj ir gal galetu man padeti susigaudyti del priemoniu. Niekur negaliu rast tinkamo lako uzbaigt darbeli, jau nekalbu apie sendinimo priemone

Tiesa, o kur jus perkat serveteles?
Aciu

QUOTE(Lachesė @ 2009 09 10, 23:45)
kaip nedrąsu, jaučiuosi ,kaip pirmokė, kuri eina prieš visą klasę deklamuot eilėraščio.... NEsirodžiau nieko visą vasarą , o gal ir ilgiau.... be to, taigis čia mano nebaigtas konkursinis (pimojo konkurso darbai buvo Klimpto medžio tema). O nebaigtas dėl vidaus,... reikia subręsti užbaigti. Meditacijų kelios savaitės į šitą dėžę sudėtos.
nu va kaip santuriai grazu

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 09 11, 11:14)
Dėžutė rašikliui ar šiaip kokiam mielam daikčiukui
"Kelionės"
Vyninė "Ypatingam vynui"

Vyninė "Ypatingam vynui"
Tiesiog Dziugiskaai nuostabu

Na as ir ryt i medziokle leksiu, pasiilgau "blusturgiu", maz ka interesno pasiseks sumedzioti

Lachese, dėžutė tobula...
matosi, kad daug darbelio įdėta. Motyvai labai gražūs. Manau, Tu pas mus ne mokinukė, tad drąsiau rodykis, darbai Tavo visi superiniai.
Dziuga+ , laaaabai patiko dėželės, ypač pirmoji, o skeldėjimas...

Dziuga+ , laaaabai patiko dėželės, ypač pirmoji, o skeldėjimas...

Ačiū,neužilgo pasirodysiu su visu rinkiniu darbų
kurie daryti jums.
Džiuga, puiku
dežutė kelionės, ten dekupažo popierius???

Džiuga, puiku

Sveikos
Lachese, nuostabi dezute
.
Dziuga+, i vynine bet koks vynas tikrai netinka
Lachese, nuostabi dezute

Dziuga+, i vynine bet koks vynas tikrai netinka

[quote=Lachesė,2009 09 11, 15:14]
Tiesiog nuostabu kiek kantrybes darbo ir laiko atiduota sitam darbeliui, sveikintina,
Intriga iveliai, dabar lauksim tavo darbu parodos , kuriuos cia zadi pristatyti

Dziuga+ abi dezutes be isimties grazios , pirmosios sendinimas labai dera
Tiesiog nuostabu kiek kantrybes darbo ir laiko atiduota sitam darbeliui, sveikintina,

Intriga iveliai, dabar lauksim tavo darbu parodos , kuriuos cia zadi pristatyti

Dziuga+ abi dezutes be isimties grazios , pirmosios sendinimas labai dera

Labai grazus jusu darbeliai,noriu pasirodyti su savo darbeliu.
[/URL][/IMG]

QUOTE(vilma.j @ 2009 09 11, 14:57)
Labai grazus jusu darbeliai,noriu pasirodyti su savo darbeliu.

pasendinta tobulai
gal su kraščiukais tik kažką reikia pagalvoti nes kampas neitin išpildytas. O kai kurias gėlytes gali paryškinti su akrliniais dažais, nes sendinimas labai aktyvus ir vietomis užgožia paveiksliuką.

Dekoju uz komentarus,pabandysiu paryskinti geles dekui uz minti.